6milianka подаръци купува и за тортата умува II (тема 105)

• 11 858
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
Искам и аз да се изкажа за Дюкан.

Родителите ми са печатари и точно тази книга е манала през тяхната печатарска машина. Както сами разбирате аз бях една от първите, които прегледаха тази книга. Но тъй като не съм привърженик на каквито и да било диети /не, че нямам нужда  Embarassed/ я захвърлих настрана. Вече бях забравила, че я имам, когато започнах да срещам раждали жени, видимо заслабнали /с по 15-тина кила за 4 месеца/. Оказа се, че тази диета е виновна за тяхния добър външен вид. Лошото е, че трябва да си спрял кърменето, защото много токсини се изхвърляли чрез кърмата. Тези майки все още са на диетата и затова не мога да ви кажа как е след "захранването", но честно казано се съмнявам, че ще си останат на малкото килограми ако се уповават само на диетата.

Разбира се това е само мое мнение  Peace

И аз като НБМ не съм чувала за тези подправки.

Белинда, какъв размер са тези бодита? Последният път купих на Дани бодита за две годишно дете, но се оказа, че са му по мярка в момента  Shocked /76 см/. Доколкото си спомням за по-голямо дете нямаше.  Thinking

Колкото за изпишкването да не си помислите, че излизаме без памперс навън?  Mr. Green Все пак не винаги ми е възможно да го изхождам. Но като цяло го оставям само по гащички.  bowuu

# 61
  • Sofia
АА помагам му аз, вечер се мацотя с маслото на Веледа, антицелулитното. Цялата къща омирисвам, ама това е положението, пък и има напредък Peace

# 62
  • София
Аз съм била Дюканка за 3 месеца някъде и по този начин свалих последните излишни килограми след първото раждане - около 12. При мен се получи така, че когато трябваше да почна със захранването аз забременях отново и освен, че не се захраних бавно и плавно, почнах да си ям и то повече от колкото трябва, а отделно качвах и от самата бременност...
Дюкан обаче не трябва да се прави дългосрочно и за разлика от разделното хранене и други режими не може да ти стане начин на хранене в дългосрочен план, защото организма се лишава от важни за него неща. Затова, както споменах, аз искам да го правя само месец-два за отскок и после да си мина на хранителен режим направен за мен, но ми трябват няколко /първите/ по-бързо свалени килограми за стимул да слабея нататък.

П.П. По принцип има Дюкан за кърмачки също.

# 63
Нинче, точно това имах в предвид. Добре си го казала.  Peace

# 64
  • София
Десита, за година и половина му взех, изглеждат ми тамън. Много са им умалени нещата в Джъмбо. На баткото купувам за 6-8 години, а той няма 5 Laughing

# 65
Последният път купих на Дани бодита за две годишно дете, но се оказа, че са му по мярка в момента  Shocked /76 см/.

По наблюдения повечето деца са около 74см сега, така че размера си е напълно нормален. Това с 2те години сигурно е китайска мярка  Mr. Green

По немските стандарти даже са за по-малки

74 - 69-74cm - 6-9 месеца
80 - 75-80cm - 9-12 месеца
86 - 81-86cm - 1-1½ Jahre

Всичко обаче е индивидуално - различните модели са различно големи - едни широки, други тесни ...
Ясмин въпреки, че е на 3г пасва още в дрехи 86, защото е много слаба, но са и къси обаче.

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 17:26 от Майра

# 66
  • София
Извинявайте, че ви занимавам, но не мога да реша Embarassed
Тази ми я предлагат нова за 530лв

А тази ползвана за 350лв

в тези цветове........После ще махна картинките

# 67
Белинда, дано да си запазят размера, като ги изпереш. Аз купувам от там бодита и като ги пусна в сушилнята стават много по-малки.

Някой ако има и иска да се отърве от ваничка OndaOkBaby
или ONDA EVOLUTION OKbaby моля, да пише на лични.

# 68
Най-накрая успях да направя горе-долу качествено клипче на Норка,как се изправя bowuu Ето го...    http://vbox7.com/play:49e8fffc
И още малко снимки на който му се гледа Sunglasseshttp://www.album.bg/noribonbori/images/14269431/
(от тук към края)

# 69
Белинда, к'во-то ще се разбере като получиш отговор  Laughing Предполагам поради тази причина си пускала мейл? Не се заяждам да уточня  Peace

От тази рязка промяна в климата такъв сън гони и двете ни. Ния днес е спала общо 4 часа.

Ния все още си носи дрехите на фокс от 3-6 месеца  Laughing

Снощи се замислих какво ще е като трябва да се отделя от детето си. Майра, как беше при теб? Как се справи?

# 70
  • Sofia
Кети, аз вече писах, че съм фен на широки колички, па макар и по-тежки, така че аз съм за първата. Но пък и разликата в цената си е значителна, ти си преценяваш.

И Дени спи цял ден. Сутринта 2.5часа, сега спи пак от 2.5 часа, още няма изгледи да се събужда newsm78

# 71
Apam4e, Нори е бонбон наистина и много подвижна вече!  Grinning
НБМ, дългите разходки са чудна работа, и аз така отслабвам. На ден ми се събират не по-малко от 4-5 км. Никола не обича да се заседяваме на едно място и само обикаляме.
Блазе ви за съня, Нико пък днес нещо се е ококорил, а аз съм ей така  Tired

# 72
Брей, най-разпльокана съм от всички явно, 30 минути като вървя се уморявам (е, вярно, по баир нагоре). Лили пък се изнервя като стои повече време в количката. Изобщо не мога да си представя да се разхождам с часове и детето да е спокойно.

# 73
цоп  Hug
пууу не може  да ви изчете човек Wink
 Много клипчета изгледах на играещи девойки с колички и кукли, на изправящи се мацки ..........................ех  прекрасни са тези нашите деца. И снимки разгледах доста .......................и едно доооооста поотраснало бебе в количка видях  Shocked  Shocked  Shocked            Joy  hahaha  Joy

Ние днес купихе на Мики една топка и един пласмасов телефон (като стационарните) и бутоните издават различни малодий. Голяма игра и голямо блъскане в земята (направих му снимка, че нищо чудно да не оцелее до 01.06  Mr. Green).

Гледам от НОЙ сте се оплаквали...............аз последно получих пари на 30. 04. но половината и до там. Декларацията ми трябва да е подадена от 20.04.          ще изчакам още няколко дни и ще звъня на счетоводителката.

# 74
  • София
Белинда, к'во-то ще се разбере като получиш отговор  Laughing Предполагам поради тази причина си пускала мейл? Не се заяждам да уточня  Peace
Напротив, заяждаш се и колкото и да съм благ човек, няма да ти спестя отговора си. Мисля, че съм достатъчно грамотна, Джоли, благодаря, за да знам, че като пишеш мейл се предполага да ти отговорят. Проблемът е че не ми отговарят. За всички стана ясно, може би само за теб не. Адвокатстваш ли им или просто откак започна усилено да се занимаваш с тях, внезапно ти станаха много симпатични? Аз лично съм пускала тема за хвалба на НОИ, когато имах проблем и ми помогнаха да го разреша за 2 часа, ама сега като не си вършат работата - ми не си я вършат, няма да си кривя душата само защото на тебе ти се иска да излезне, че проблемът е в нашата неангажираност. Не е. Точка от мен по въпроса.

Бодита от Джъмбо не купувам за сефте, имам що годе идея кой размер да взема, момичета Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт