6milianka подаръци купува и за тортата умува II (тема 105)

• 11 858
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
Бодита от Джъмбо не купувам за сефте, имам що годе идея кой размер да взема, момичета Simple Smile
Аз към момента взимам за 18 месеца. Днес пак грабнах няколко за 18 месеца, без много много да ги гледам. И като се прибрах и ги сравних с 18 месечните, които вече имам Shocked Ми то тези днешните с четири пръста по дълги ooooh! Сега като ги изпера ще видя дали ще се свият. Надявам се да Peace

# 76
  • София
Ще се посвият, моите основно в сушилнята се смаляват, но и да не се - какво се плашиш, те децата ще растат, по-малки няма да стават Grinning Аз обличам на Бобо и по-големички бодита, от Ники, не пречи, важното е да не са малки Wink

# 77
Е така е, но аз уж ги взех за сега Crazy

# 78
  • Бургас
И понеже не съм в час,да попитам останаха ли дечица които все още не пълзят  newsm78  ...постоянно иска някой да го води за ръчички да ходи и да разглежда. Изправя се сам в кошарката си, започна да се занимава с играчките, но за малко. Види,ли че излизам от стаята,започва да плаче.

Литъл Ейнджъл, Лора също не пълзи. Само се пльосва по корем и обира нещо от пода, докато  й омръзне и почва да мрънка да се разхождаме. Същите сме както си написала.

Аз също нямам превод от НОИ. Датата на декларацията ми е 20.05. Джоли ли беше казала, да се броят 15 дни от тази дата, в които ще направят превод? А работни дни ли се броят?

ДеЩо, много са хубави двете госпожици.  Hug

П.П. Джоли отговорила за НОИ.

Еми Ноеми не ги иска тези "солени" закуски и това е Rolling Eyes Днес си работих от вкъщи и правих кускуса на Плазмон с едно Формаджино пак на плазмон - нещо средно между крема сирене и цедено мляко, хапна 3 лъжички и това беше Rolling Eyes

Ами захар добави ли? Аз на попарата слагам малко, на кус-куса - също.

Нори и тя е много хубава  Hug

# 79
  • София
 За Кетито http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=141085.msg2687649
Аз я правя с по малко шоколад и с повече сметана . Но е мнооого готина.
Криси е доста по - добре, но пак не спи добре през нощта, а през деня е поспалива. Пълзи и се изправя, но съм я оставила сама да се оправя.
Пари от Нои нямам, и като проверих се оказа, че счетоводителката ми ги е внесла преди седмица, а ме накара на 4 април спешно да и ги занеса акта и декларацията  Crossing Arms
Честито на ходещите крачета Hug

# 80
Apam4e, Нори много ти е сладка,ама как си кара тая количка все едно цял живот само това е правила  Hug

# 81
  • Варна
Днес звънях в НОИ, казаха, че Декларацията ми е получена на 14.05., да си смятам от там 15 работни дни, и да чакам паричките... Ей я другата седмица.
Освен ограничаване на пържено, сладко и тесто, и моята диета включва усилени разходки - приятно ми е, а и на Дамяна и действа добре /току виж заспала/.

Бухти, говорих за детския кът в Младост, дето е ограден със ситна ограда и се заключва през нощта. Само там пускам Дамяна да лази по земята и в пясъка. Мисля, че е най-чистото място в района.  Simple Smile

# 82
  • Варна
Кети, аз бих взела новата.

Дуци, много красиви снимки. И аз трудно разглеждам този сайт, но не се отказвам. Клипчета гледам, ако например някой е проходил.

# 83
Малкото Апамче много сладко, особено с моряшкия костюм Simple Smile

Абсолютно всички албуми от раждането на Пепи са ми в Уебшотс(не ги виждате всички, защото са заключени) и едва ли някога ще ги преместя. До сега никой не се е оплакал, че трудно разглежда. Но който има желание, намира и начин.

# 84
  • Бургас
Искам да ви споделя нещо. От 4 дни Лора е отбита, пък на мен ни е много, как да кажа, тъпо...  Thinking
Мислех си да я отбивам около годинката, не бях решила твърдо, но тя напоследък доста разреди кърменията и накрая останаха едно около 1 часа и едно към 5-6 сутрин. Имах съмнения, че не суче съществено, а по-скоро по навик и залъгалка. И така онази нощ явно толкова съм била сънена  Tired , че вместо да я кърмя съм й дала шишето с киселото мляко. Едно седи до мен нощем, но до сега тя категорично отказваше да го пие. Сутринта като станахме, се усетих, че не съм кърмила. И така, реших да се възползвам, пък и педиатърката ми каза, че ако съм решила, хубаво ще е да стане преди жегите. Уж съм доволна, че стана толкова плавно и леко (мислех си, че ще е доста неприятно за бебето и не съм я карала зорлем), пък сега май и аз не знам какво искам. Проблем с гърдите нямам. Едната е много мека, но в другата се събра малко мляко, изцеждах. Мислех си да почна разни чайчета да пия, дано само с това се размине.

Извинявайте, че ви занимавам, но имах нужда да споделя.  Blush

# 85
Калинка hug
Винаги съм си мислела, че на майката й е по-тежко, отколкото на детето.
И аз с Пепи страдах, а хем ми беше писнало вече Rolling Eyes
Дано нямаш проблеми с гърдите, което ме подсеща да питам Нинче как е.

Тази вечер смених на Анна бибата с по-голям размер(6-18), защото беше започнала да налапва по-малкия барабар с пластмасата долу Shocked Прие я от раз, само я извади да я погледне и пак си я напъха в устата hahaha

# 86
Е аз ли съм най-големият дебил ooooh! Мен пък не ми беше тъжно. Беше ми писнало, товареше ме. Абе последния месец, нещо не ми беше много комфортно Peace От седмица не кърмя, чувствам се супер и изобщо не ми се е отразило на психиката. Надявам се и детето да се чувства така. От както давам АМ, Алекс спи от 10 вечерта, до 9:30-10 сутрин, без изобщо да се събужда. Повече от това, не мога и да искам Grinning

# 87
  • Варна
Дуци, не съм имала предвид да преместваш снимки  Crazy.

# 88
  • Бургас
Абе и на мен ми беше писнало, ама знам ли кво ме прихваща от време-на-време.  Confused

Вечер й давам АМ, за през нощта съм приготвила кисело, да не се разсънваме излишно и взаимно.  Whistling  Обаче продължава да се буди през нощта, понякога с писъци, много ми е странно. И преди се будеше така, ако се опитвах да й пробутам водата пред цицата  Crazy

Дано скоро се регулират нещата и да ни прихване като вас.  Praynig fingerscrossed

П.П. Мойто мъж я приспива тая вечер, нещо май и него го приспаха... Отивам в банята...

# 89
Дуци, не съм имала предвид да преместваш снимки  Crazy.
Не съм си и помислила, че това имаш предвид Hug
Ти нали каза, че си ги разгледала, какво се разпозна Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт