6milianka подаръци купува и за тортата умува II (тема 105)

• 11 858
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Дуци, не съм имала предвид да преместваш снимки  Crazy.
Не съм си и помислила, че това имаш предвид Hug
Ти нали каза, че си ги разгледала, какво се разпозна Mr. Green

Гледам снимки аз, нали съм си любопитна  Blush. Ама реших и аз да се изкажа за този сайт  Twisted Evil.

Забравих на Донито да кажа, стискам палци да ви се подредят нещата  Hug.

Купих на Бориславчо комплект книжки- 4, за баня. Малки са, едното дрънка, другото пръска вода, и т.н. Много е въодушевен от тях.

# 91
Не знам стисната ли съм или просто не се сещам, обаче честно казано почти нищо не купувам на децата, освен книжки и разходите, които си вървят през деня за мен и Яна за сокче, кафенце, вода, атракциони, бира
В голям магазин като Джъмбо, ако вляза, много ще се изнервя - от хората и шаренията
Виж в някакъв тип Бриколаж или Икеа мога да си кисна дълго, но за играчки и дрехи бързо ме хваща нервата

Кефи ме Евридика с нейните километри, аз бях така с Яна и си бях върнала килата още на първия месец, сега вися по пейки и в кафета и лафя с хора, малко се движа и ей го на - 5 кила в излишък

Това за отбиването като го прочетох и ми стана много мъчно, явно от вчера с тия гадории по тв нещо се стресирах и изопнах, та всичко съвсем много съпреживявам, освен това си мисля, че изобщо не съм готова за отбиване, с Яна на моменти ми беше писнало на тази и възраст, с Ели имам чувството, че ако тя не се отбие, ще я караме до три години

Ще кача две - три смешни клипа сега, че явно ни е плодотворен период, голяма лигавня тая вечер у нас

# 92
Ох, много сте писали бе, досега четах, но вече нямам време да пиша  Crazy

Само да кажа, че всички снимки са супер  Heart Eyes

Честито прохождане на Калин!

# 93
  • София
Имахме скандална вечер с мъжа ми  Sad Много тъпо така като от нищо стане нещо...

Дуци, благодаря ти, че попита  Hug Добре съм слава Богу. Хапчета в крайна сметка не пих никакви, а се стягах с бинт 3 нощи.
И с двете ми дъщери спирането на кърменето не бих нарекла в никакъв случай "отбиване", защото за мен то не беше такова. Доста дълго време поддържах кърменето " за разкош", но в крайна сметка на края и за това не ставаше и не беше това, което беше преди и това което всъщност трябва да си бъде и за двете ни и точно за това спирах по взаимно съгласие така да се каже, затова и не съм се задълбочвала в това как съм се чувствала.
Поста на Калинка Малинка обаче не прочетох все пак.

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 23:05 от Ninche

# 94

Бухти, говорих за детския кът в Младост, дето е ограден със ситна ограда и се заключва през нощта. Само там пускам Дамяна да лази по земята и в пясъка. Мисля, че е най-чистото място в района.  Simple Smile

Да де, същото имах предвид и аз. Питам понеже никога не сме се засичали там (веднъж те видях отвън май само), та се чудех кога ходиш Simple Smile

# 95
Не знам стисната ли съм или просто не се сещам, обаче честно казано почти нищо не купувам на децата, освен книжки и разходите, които си вървят през деня за мен и Яна за сокче, кафенце, вода, атракциони, бира

Че то какво има толкова да им се купува  newsm78

Като каза бира, сетих се за вица дето си вървят баща и син, и детето дърпа баща си за ризата:
- Татеее, искам баничка - промрънкало, пък  таткото се сопнал:
- Всички искаме баничка, но пари имаме само за една бира!

hahaha

# 96
Инка, не знам кое ще се нареди. Вече съм на фазата "дано нищо повече не разваля". Даже не знам как да се оплача подобаващо.  Rolling Eyes

Амаринова, радвай се, че не преживяваш трагично отбиването. При нас дори Антон помни, че съм ревала. А той рядко запомня такива работи.  Crazy За Боян... вече казах на свекър ми, че ще го кърмя до 3 годишен и той вика - "ми хубу, нали ший щастливу дитету".  Shocked

ДеЩо, НБМ се разхожда... за Евридика не съм прочела...  newsm78

Междудругото, Евридика, добре, че сподели за мокрите гащи, че вече бях започнала да се обезкуражавам.  Сменям дрешки и чаршафи по 3-4 пъти на ден. А като види памперса и започне да се пъчи... свикна да му е леко на дупето.  Laughing Та щом при вас още има пропуски, ще се оправим и ний с гайдите някой ден.  Naughty

# 97
  • Бургас
Абе момичета, не исках чак да ви натъжавам. Уф, такива сме раците, като останем сами със себе си и нещо мноого на дълбоко заораваме. Понякога излишно.
И все пак благодаря, Дуци, имах нужда.

ДеЩо, не си само ти.  Peace На Лорка повечето играчки са й подарени. Ама нещо й поомръзнаха, та трябва да й купя нещичко. Мислех си да я пробвам с картонените книжки, но вече изядохме една на съседчето  Whistling
Ориентирала съм се към някоя дървена играчка може би. Празници се задават, да намаже детето.

# 98
  • София
Аз пък ако искам винаги ще намеря какво да купя за децата и често го правя и то с удоволствие  Simple Smile. На Дея ще купя някоя блузка, дрешка, чорапки, шапка, дрънкалка или друга играчка. Скоро си смених например и чантата към количката. За Билянка пак някоя дрешка, книжка, а често и тя сама си казва какво си иска : пъзел, книжка за оцветяване, въже, балони за духане /за тези се сещам на прима виста от последните ни покупки/. Освен това купувам сокчета, вода и нещо за хапване евентуално и всеки ден се возим на "Играта започва"  Simple Smile, като често слагам и Дея да се вози с кака си Simple Smile

# 99
Абе Евридика е бе, ей! как ме шашна, че нещо съм се чалнала, на 5та страница  е писала за километрите

Пърли, това го написах по повод ходенето в Джъмбо, че ми се стори, че няколко човека писаха напоследък, също и в плевенската тема постоянно нещо се купува, някой иска да му влачат нещо от Сф и тн

# 100
  • София
Дещо, то и сокчета и атракциони са си разход. Тука в нашата градинка наслагаха разни забавления -бънджи, музикални играчки, ловене на патета, коли и мотори и като слушам по колко пари фърчат на ден с по - големите деца  ooooh! направо няма да си идваме от къщата, че ще ме разорят. А там мъжа ми е мераклия. Направи на племеника и едно съседско дете къщичка на високото, стълба им измисли  Whistling Сега люлка на малката сложи, врънкам го и за басейн да направим, та да няма много изкушения в града Wink И мислим и куче да и купим за рождения ден да си растат заедно само да се преместим там лятото  Heart Eyes
И аз и купувам книжки на Криси и си изнамерих моите и и чета вечер приказки, докато я кърмя и така заспива с идеята така да свикне и после като вече не се кърмим - не, че ще е скоро да си има изграден навик. Аз мисля, че споделих в предишния пост, че се върнахме назад - както имаше едно заместено хранене, така сега е само на кърма и вечер хапва малко мляко или някой плод през деня и не ще пюрета, нито от нашата храна.
Dolly да ти е жив и здрав сина и много да ти помага!!!  bouquet

# 101
  • София
Хайде да вкарам още вятър и мъгла за НОИ  hahaha Счетоводителката ми ми каза, че друга жена от офиса в майчинство няма забавяне в плащането, а само аз имам. Новото ми обяснение е, че колежката (то и тя е счети, в интерес на истината) е с малко бебче и може би още носи болнични листове, а не декларации. Абе хич не са ми ясни, добре, че не съм в момента на зор за тях.

Апамче, много красиви снимки и видео. НБМ, Дуци, Ине, много хубави аватари! ДеЩо, както винаги ми харесаха твоите клипове. Е, имах проблем и не можах да ги изслушам, та се изгуби доста, но Ели е много будно детенце и са голяма комбина с каката Simple Smile

Мене пък много ми се кърми, приятно ми е и дори едното там нощно ставане не ми тежи особено. През деня, като се насуче, се врътва настрани, застава на колене и посяга да пипне зърното, от което е яла и се хилоти и бърбори "тита" Simple Smile А понякога, когато се е насукала, но си "дъвче" ей така, за кефа, започвам да й правя муцунки, а тя ми се подсмихва с пълна уста, много е смешна  Heart Eyes И ми се глези и намества да се гушим след кърмене. Абе няма скоро да се отбием двете, наркоманки сме  hahaha

Ине, много интересна таблица  Peace

# 102
Видиш ли сега как се изложих.  Embarassed ДеЩо, извини ме, плийс. Евридика, бравос! Аз НБМ запомних - нали все тия разходки са й на устата...
Ще се навия да ходя пеша до Морската с ЕЛ, ще видите вие, и тогава ще стана една красТавица... то не че сега не съм, ама от дия дъртите с много семки по средата, леко кашнати и сладки...  Sick

# 103
Едва ви догоних Crazy. Личи си, че времето се е развалило.
Много ме впечатли Анна Heart Eyes. Невероятна красавица, а с тези роклички направо прилича на принцеса Simple Smile. Дуци, ти също изглеждаш страхотно Peace.
По много въпроси исках да се изкажа, но прочетох наведнъж 10 стр. и блокирах Embarassed.
Калинка, струва ми се, че много скоро и аз ще преживея същото нещо с края на кърменето. В момента кърмя веднъж, най-много два пъти на нощ, но имах и 1-2 нощи, в които пропускахме, просто се будеше сутрин чак към 6 и си ревеше за попарата. Просто кърменето, което практикуваме в момента е за мое успокоение, а не за негов кеф, той си минава и без него. Ще се наложи в един момент да се стегна и да спра. Ама знам, че и аз ще плача Confused.

За НОИ, като пишете имейли, задължително ли цитирате входящия номер на декларацията? Аз съм малко в патова ситуация. Счетоводителката ми е с изключен телефон от няколко дни, в офиса не мога да отида по разбираеми причини, а на мейл не знам ще ми отговорят ли без цитиран входящ номер.

Дайте предложения за добри сайтове за качване на снимки, щом уебшотс ви дразни. И на мен всички албуми са ми там, като на Дуци, но за вас ще качвам снимки на друго място, а там паралелно ще си допълвам семейния архив Simple Smile.

# 104
  • София
Дуци, аз обаче се разпознах. Питах за уебшотса не за да карам някого да си мести снимките или да намеквам, че всъщност нямам желание да ги гледам, а защото наистина имам проблем със скролването без мишка. Исках да разбера има ли начин да го реша - явно не, освен с друг лаптоп.
Още някой да се заяде с мен днес или мога да си лягам? Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт