6milianka подаръци купува и за тортата умува II (тема 105)

• 11 858
  • 290
  •   1
Отговори
# 45
Стига бе, само за ядене мислите  Mr. Green
ДеЩо ходих 2 пъти в Плевен, но не остана никакво време за разходка  Confused Обещавам другия път да ти звънна. Срамота, точно до вас сме  Embarassed

Аз си харесах ариата на перего, сенника пак се издърпва напред, една такава нежна и красива..ама за какво ми е още една. Май ще трябва да търся за 2 деца.

# 46
Аз си харесах ариата на перего, сенника пак се издърпва напред, една такава нежна и красива..ама за какво ми е още една. Май ще трябва да търся за 2 деца.

Аз ползвах на сестра ми Пег Перего, плико 3 - с 2 дръжки и друго дете, което трябва да държиш за ръка е неудобно Sad

# 47
Пликото е гадно, но ариата е готина, има една сега в бледо червено и бяло, мн приятна

# 48
Аз харесах розовата  Heart Eyes Но май ще тикаме танка на Фил и Тедс.
И малко спам, това много ме разсмя  Laughing  Никога не се доверявай на блясъка в очите на един мъж!
...това може да е слънцето, прозиращо през празната му тиква...

# 49
  • София
Цял ден вкъщи и главата ми все в хладилника  Crossing Arms После ходи, че отслабвай ! Поне нямам сладки работи, че съвсем щях да се оправя.
Но пък хлебчето, което се пече как ухае  Simple Smile

на Билянка бебешката количка беше някакъв танк и от годинка и нещо ползвахме триколка, но към 2 г. купихме лятна количка, която обаче ползвахме съвсем за кратко, че вече съвсем не искаше в количка и сега така си стои почти нова, но за Дея мисля чак другата година да я пусна в употреба.

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 16:13 от Ninche

# 50
Много бях харесала Ариата, ама не е правена за високи хора Simple Smile

Майра, и аз по време на бременността не можех да погледна риба, а иначе я обожавам. Страхувах се, че Ния няма да я обича. Но я въведах преди 3 дни и беше посрещната с ентусиазъм  Laughing

ДеЩо, каква ти е връзката със старозагорско, че съм изпуснала  Whistling Между другото там има една мода сега дето не мога да й се начудя - почти всяко заведение, което предлага храна има в менюто си свински уши на скара със соев сос.

Белинда, въпросът е принципен. А и става ли дума за пари, особено майчинство мисля всеки трябва да е отговорен. В момента точно системата на НОИ не работи точно както трябва поради синхронизирането със системата на НАП. Точно поради тази причина според мен трябва да си имаш черно на бяло в писмен вид, че молбата ти присъства в системата, за да можеш да си търсиш плащанията, които ти се полагат.  Peace

# 51
Цял ден вкъщи и главата ми все в хладилника  Crossing Arms После ходи, че отслабвай ! Поне нямам сладки работи, че съвсем щях да се оправя.
Но пък хлебчето, което се пече как ухае  Simple Smile

Ние не сме купували сладки работи от около месец. Съответно като няма и не ям. Усеща,м че съм отслабнала, дори и минимално, защото едни дънки дето едвам ги обувах, днес ми бяха малко широкички Crazy

# 52
  • София
Цял ден вкъщи и главата ми все в хладилника  Crossing Arms После ходи, че отслабвай ! Поне нямам сладки работи, че съвсем щях да се оправя.
Но пък хлебчето, което се пече как ухае  Simple Smile

Ние не сме купували сладки работи от около месец. Съответно като няма и не ям. Усеща,м че съм отслабнала, дори и минимално, защото едни дънки дето едвам ги обувах, днес ми бяха малко широкички Crazy

Сега това защо трябваше да го казваш, за да ме дразниш  Simple Smile И ние рядко купуваме сладко, ама аз пълнея и от другите работи, а не само от сладкото  Embarassed Но определено това, че е студено и съм си вкъщи и че ще ми идва /прекрасна комбинация/ ми се отразява на апетита, който по принцип си ми е на 6 и от чревоугодническата ми зодия телец сигурно Embarassed
Обаче от 1-ви юни - нали от понеделник и от 1-во числи почват всички диети, почвам Дюкан, макар и да не съм му привърженик, но с надеждата за по-усилено отслабване в началото и после минавам към режима на моя диетолог. Трябват ми няколко килограма "минус" за отскок и стимул и това си е ! Даже четох за едни капсули Карбослим и съм в чуденка дали и тях да не пия само за месец например - просто за начален тласък, макар, че ме е много страх от страничните ефекти /макар да казват, че такива няма/ и никога до сега не съм пила.

# 53
Аууу, как без сладко бе!
Аз качвам от млечни продукти - най-вече сирене и кашкавал, обаче ги ям та ми плющят ушите, всеки ден
Ако ги спра - почвамда се чувствам по-добре физически и свалям, ама са ми вкусни ине ми се ограничава засега, мляко пия рядко, нали кърмя, да има там да вкарвам калций
Една позната от Плевен паднала на пода в коридора си и си счупила крака на три места, ама тази кост, която е под коляното надолу, дето прасеца е на нея - казали и че от кърмене и бременност и се поизтощил организма и имала по-малко калций  Thinking

# 54
Ошашавих се от подправки, някои чувам за пръв път.
Иначе и аз се боря със желанието да насмета половината хладилник, засега удържам.
Разстройството почти премина, от сутринта се е изходила само веднъж, с консистенция на по-гъста каша. И вече спи спокойно, а не както снощи - прискимтява и се буди . Гледам днес, втория долен резец се е очертал като бяла чертичка. Преди не се виждаше, може и затова да е било дрискането и мрънкането с неспане.
Иска да ходи, ама аз не искам, че от студеното днес интеркосталната ми невралгия се обажда и дори само като си протегна ръцете, и ме почват болежките. Бабешка работа.

# 55
  • София
Аууу, подхванали сте любимата ми тема, за ядене hahaha Ние с Майра сме от една порода подправки явно, и аз млята девесил яко Laughing Божестено е. Адски върви да ви кажа не само на рибена чорба, ами и на агнешко, ориз и особено на боб. Боб без девесил, магданоз, целина и джоджен не е боб Naughty Laughing Самардалата ми ходи на леща и картофена салата.

В Джъмбо се издъних, разбира се. Затварачки за шкафове не взехме, защото за нашите бяха по 6 кинта бройката, ай сиктир Naughty Обаче бодита и гащи накупих за целия китайски народ Blush

Междувременно мушнах една фунийка с крем. Откакто не съм на диета съм в прекрасно настроение Hug

Джоли, и аз за принципа де, нали писах. И кво?

тити, а защо не даваш месо newsm78

# 56
  • Sofia
Абе ще ви бия бре  fight Нямате ли си други теми за разговор. Заради вас отворих един шоколад. Тамън днес доволно изчислявах, че ми остават 1.2 кг до заветното тегло Sunglasses
Аз пък съм на Дуци  Laughing Това е нова диета, така и викам вече - разходки до припадък. Ходя от Обеля пеш до Северния парк и изобщо навсякъде, докъдето се стига за 2-3 часа. Много е ефикасно, корема ми изведнъж се прибра, време за ядене не остава.. свалям та пушек се вдига. Сега остана само целулита да пооправя. bowuu
Тия половината работи дето сте ги изредили не съм ги чувала newsm78 Аз съм фен на целината, мноооооого обичам, а телешко варено ям по 3 порции наведнъж  Animal Pig

ЯЯЯ това ми беше публикация номер 1000 Whistling

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 17:03 от NBM

# 57
белинда, аз съм писала, 90 процента от продоаваното тук месо е внос, размразено, а останалото му нямам вяра. Пюрета не се предлагат. Ще захраня в България, пък след това малко по малко - и с нашата храна.

# 58
  • София
НБМ, много слънчев и сладък аватар  Simple Smile Публикациите са ти точно 1000 Simple Smile.

Комплименти, че сте така вещи с подправките - на мен по едно време все е дно ми говорехте на чужд език  Embarassed

# 59
Аз пък съм на Дуци  Laughing Това е нова диета, така и викам вече - разходки до припадък.
Joy Hug
И целулита ще изчезне така, споко. Вечер можеш да му помагаш като го разтриваш с по едно ледче или колкото издържиш. После с една точилка малко го размачкваш, все едно разстилаш кора за баница и си готова. Но всеки ден трябва.

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 17:13 от Дуци

Общи условия

Активация на акаунт