6milianka подаръци купува и за тортата умува II (тема 105)

• 11 858
  • 290
  •   1
Отговори
# 270
Който е закъсал със секса - на Трявна на националната среща ако вземе много да липсва някоя от двойките, ще сме наясно какво се случва.
Joy
Ако някой се навие да гледа детето  Whistling
Може на смени. Нещо като детска градина Joy
Хахха, писах заедно с Кетито.
Joy Joy Joy  ще си легна с усмивка на уста.

# 271
Измислете заглавие, че е време за нова тема Simple Smile

# 272
Кетка: http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/photo.php?pid=3040238 … amp;id=1144113397
Заговорихме за секс и ти изведнъж се присети за брат ми  Joy Joy

Дуци "ЮЛЧЕТА се готвят да пътуват, заедно да полудуват"

# 273
  • София
Кетка: http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/photo.php?pid=3040238 … amp;id=1144113397
Заговорихме за секс и ти изведнъж се присети за брат ми  Joy Joy

Хахахахаха, мъжа ми ако прочете ще ям бой  Joy Не бе, всеки път като ти видя пост и се сещам и все забравям да питам.
П.п. Вярно готин  Whistling Ама сте като 2 капки вода Sunglasses

# 274
Ако разбере че така ни сравняваш, много ще се обиди  hahaha

# 275
  • София
Привет от мен, едва смогнах да ви изчета, личи си, че времето е лошо Wink

НБМ, Маги е абсолютно същата като Дени! Като скачени съдове сме по цяла нощ. През деня когато не е с мен няма проблем да я приспива бавачката, ако ни гостуват бабите няма проблем да заспива и с тях. Но като е с мен само дърпа блузата настървено, не иска да спи сама, яде по n на брой пъти и въобще не си почивам вечер. Когато зорлем се откача да изтичам до тоалетната такъв рев настава, ужас! Доскоро си мислех, че може би компенсира лиспата ми през деня и затова така, но последните три седмици бяхме съвсем сами и няма промяна. Само дето и през деня заспива на гърда. Как ще се отбиваме незнам, аз мислех до към годинка да кърмя. Сега си дадох още няколко месеца и мисля през септември да започна.

Аспарта, наистина много си се вталила! Ние с Ники също сме на 90дневната диета от десетина дни, макар че не съм напълно стриктна (особено на плодовия ден) съм много доволна от резултата:)

Нагледах се на страхотни филмчета и снимки Heart Eyes
Ще се радвам да се видим утре, после ще надникна в темата за срещата.

# 276
  • София
5.30, а си легнах в 1 Tired Сега слушаме класическа музика и си гризкамЕ един китайски жисием hahaha

Гледам хубава темичка сте отворили вчера Mr. Green "Юлки в Трявна ще замезват и на смени ще се сексят" Joy Joy Joy Бъзик, не ща да ни клюкарят в "Слагате ли шапчица вкъщи" hahaha

# 277
Добро утро.
От Продавалника знам нова дума Flutter Реплика=менте hahaha
Нещо такова Simple Smile Дубликат, но качествен  Sunglasses Вече продадох един такъв часовник за 150 лева. Оригинала струва няколко хиляди евро  Simple Smile

Ние въведохме нощното хранене  Rolling Eyes От месец и нещо се събужда в 1, после в 5. Заспива винаги с мляко в 20:00. Какво да правя? Никога преди не е ставала посред нощите. Мислих, че е моментно, но уви.
Памперса на сутринта вече е прилял, налага се да го сменям сутринта рано.

Дано днес не вали  Praynig

# 278
Стига бе, верно ли, Ива? Каква марка беше? Аз съм фен на Jacob&Co, техните са мнооого скъпи. Но искам оригинал, до тогава ще си нося каквото имам Mr. Green

И аз съм тук, Анна снощи заспа много трудно, сега пак мрънка, ще се пробвам да си легна пак, да видим. Един търг щото ме чакаше и викам я да погледна Blush

# 279
Той е мъжки, на мъжа ми. Моят не си го продавам (Радо), ако не ми купи по-хубав  Simple Smile
Мисля, че този модел беше
Не...ако трябва да съм точна, часовника е Breitling for bentley
Редактирам последно. Хайде сега, може и да е без брилянти=реплика  Mr. Green Аз поне не бих го отказала този
Спирам да ги гледам, че наистина ще взема да се навия за нов часовник.

Последна редакция: нд, 31 май 2009, 08:47 от Ивa

# 280
  • Sofia
Днес станахме в 7 Tired Изака се в гърнето, сега се чудя дали да лягаме пак Rolling Eyes

# 281
Добр'утро! Simple Smile Легнах си къъъсно, днес видимо съм будна рааано Simple Smile Имам интересна среща преди обяд. Слънчево е, дали денят обещава да бъде хубав?

У нас звучат детски песни, Александър танцува, в добро настроение е Simple Smile Дано не вали.

# 282
  • София
Ние отиваме на благотворителния детски празник и ако не завали после ще сме в Заимов или Борисовата Hug

# 283
Христуш, аз рядко ходя натам (писах защо). Най-вече с роднини събота и неделя. Но можем да се организираме следващия път  Simple Smile

Кети, в кв. Витоша живея. Аз нямам намерение да се карам с никой освен общинската администрация  Mr. Green
Между другото, Катето, ако ходи на ясла и градина, ще е в частна. Нямам желание да се занимавам с кандидатстване в общински, а и мисля, че в частна, ще получи по-добри грижи. Обаче това не променя факта, че имам право да мога да го направя в квартала, където живея и плащам данъци и такси. И това няма нищо общо с политически пристрастия.

Днес се събудих от само себе си (рано по навик, но все пак  Wink), без да ме овикват  Grinning А вчера цяла вечер по навик, пазих тишина  Laughing
Майка ми и баща ми разправят, че много ги слушала - спала, яла, не е ревала. И то как няма - цели двама души, нагърбени с единствена задача да е доволна Императрицата  Laughing

# 284
Belinda, къде е тоя детски празник?
Дуци, тук има реплики на Jacob..http://www.zenreplica.com/jacob-co-replica-c-19.html

Общи условия

Активация на акаунт