Захранване започна вече, порасна януарското човече.

• 12 358
  • 307
  •   1
Отговори
# 180
Tanitka, моите са Tots Bots и отвън са с това :
Платът е промазан отвътрешната страна. Отвътре гащичките са такива:

Понякога го оставям само по вътрешните гащички, друг път пък сгъвам пелена вместо тях и слагам отгоре външната част. Много е удобно. Ако си правиш външна част от промазан плат, то тогава ти трябват най-много два броя. От вътрешните десет, ако не хващаш пиш и ако. Но трябва да са по-дебелички и да попиват. Моите имат допълнително парче, хванато на капси (според мен може и да е стационарно), което се сгъва пред пениса.
Чакам да пуснеш снимки като ги ушиеш.  Simple Smile
И на мен не ми се започва със захранването, аз затова си избрах педагогическото.  Wink Пристрастена съм към това кърмене!  Embarassed
Да си призная и аз днес си купих биричка  Blush Отдавна не съм пила, но не знам какво ми стана днес.
И последно да се похваля. Свалих 19 кг. Да, точно 19 кг.  Laughing Остават ми 1,5 кг, но не се кося  Laughing Основна заслуга има Борис - хапва с голям апетит  Heart Eyes

# 181
  • София

За бирата съм съгласна  Mr. Green,много я обичам и си пийвам вечер по една ,за кърма де вие да не си помислите ,че пия за нещо друго(пък сега като е намаляла май ще трябва да пия повече Mr. Green)
Хайде отивам да метна едни кебаченца на скарата и биричкаааа.

Да идвам ли ?!? Мартин ме бъзика, че само се оправдавам, че било заради кърмата... Rolling Eyes Ша ма излови Embarassed
Цвети, много буйна коса има тоз Тошко Hug
Стеле, аз малко го компресирах, че да не ни се кара Хера....сори. Да я питаме освен стария размер пречи ли? Ти скайп имаш ли?
Отивам да къпя дечурлигата  ooooh!

Криси
, бе той и Георги хапва, ама пусто не свалям...Свалила съм и аз 13, има още 4 до преди второто забременяване, а до първото...10. Ама свеки каза, че ще разваля визията на родата, ако ги стигна първите - че те със зълвата са едрички hahaha

# 182
  • Русе
Добър вечер от нас! СтелаТа, мерси за включването ни в колажа. Гласувах за етикетче 3, защото най-много си пасва с това на червения пипер.
Аз пък като се научих на този трик и няма оттърване вече от мен.
Това е Карина с бикини  Wink при това френски. Една моя съученичка, която живее в Париж и подари това бельо + още един такъв комплект.
Това ни е любимата поза за сън.
Лека вечер!

# 183
Стела, много хубави са ти идеите. Нямам забележки  Grinning.

И аз се чудех като Соня същото.  newsm78
Мим, това е много добра идея. И аз мисля, че е правилно, щото пък ако вземе да му хареса на детето след като е изял предния ден 160 гр. пюре, няма да се кефи на 2 лъжички според мен.  newsm78
Сега пък гледам в схемата на Мини, че е давала по 1/2 бурканче направо  newsm78, Оффффф  ooooh!

Барборанче, аз зарязах кантара, щото просто откачих. Никола напоследък яде по 80-100 гр. Особено пък вечер. И след това се дърпа и не ще. Но пък странното е, че качва.  newsm78 Та реших да го меря само от време на време, за да знам как върви и дали има смисъл да го насилвам. То пък егати хранителната кърма имам. Уж трябва по 150 гр. да яде.... Thinking

Сиска, май само хубави работи трябва да обсъждаме ако така ти се отразяват.  Laughing  Wink Някай няма ли да каже колко добре се държи бебето му напоследък, как само спи, яде и се хили и то в точно определени часове  Wink Mr. Green

Мартин ме бъзика, че само се оправдавам, че било заради кърмата... Rolling Eyes Ша ма излови Embarassed
И мойто мъж така  hahaha hahaha hahaha

Криси, ма ти с това кърмене, ша са стопиш.... Shocked

Хайде ща взема да са глася за купона....

# 184
Zozima, мерси за инфото. Избрала съм модел пелена-джоб.Утре ще търся подходящ плат и се захващам за работа. Щом сътворя нещо ще покажа разбира се ( дано да става за показ де Simple Smile ).
ДА взема и аз да покажа едно усмихнато бебче по коремче :
http://www.snimka.bg/my_albums.php?album_id=383327
Donika, ако имаш време и желание може да смениш и нашата снимка с някоя от албума по твой избор ! Мерси!

# 185
На мен пелените-джоб не ми бяха удобни. Той така или иначе цапаше всичко  Laughing Но ако хващаш акото винаги, може и да са ти ок.
Явно албумът ти не е публичен, защото не се вижда усмихнатото бебче  Sad

# 186
  • Варна.....
Малиии, ако и Сладурчеста се притеснява за наддаването на Никола, ние кво ли да правим..........  Joy
Танитка, иска парола..
Бреее, Любито, страшно гадже с френски гащи  Heart Eyes (обаче си намалявай размера наснимките, че да не те клъцнат за ден- два)
Хъм, и аз имам още да свалям- без да съм се теглила, по дрехите- 2-3 кг. Но нали кърмя, не го мисля. Пък и си промених начина на хранене- спрях месото, и сега ми се струва, че свалям.
Айде лека и безревлива  baby_neutral

# 187
Дони ,идвай ,малко далечко ама нищо.И моя мъж само ме бъзика ,че заради кърмата било уж Joy
А да и при мен е така каквото чета тук същото е случва и с нас,затова да говорим само за хубави неща.
Аз също да се похваля свалих всичките 29 килца който бях качила Shocked
Вече не съм слон,само имам отпуснат и многооо грозен корем ,на лято на плажа не знам какво ще правя.

# 188
здравейте момичета гледам  че пак обсъждате кг аз още в болницата оставих 12кг а от тогава насам само 2кг съм свалила но какво да направя като таз бира толкова ми е сладка
и аз мисля скоро да почвам с пюренцатата но все още не сам решила с плодово или зеленчуково,мойта кукла е самона ам и колкото и дам толкова изяжда в момента сме на 180мл и не и стига миналия месец беше 7600,65 см
сйс спаето и ние нямаме проблеми вечер най-късно в 8 ч. е заспала и се събуйда в 5.30 хапваме, точно когато ми се спи най много но кой те пита  ooooh!

# 189
# 190
ДОбра ви вечер!
Моето мрънкало едва ли Викито ще го издържи ooooh!,Кокосче като я вемете,да не ми я върнете бързо-бързо Laughing.Лелеее,днес бях на ръба на нервна криза.Не стига,че не съм се наспала,ами и малката е ужасна просто.Днес се мъчи да заспи от 11ч и успя чак в 16ч и ми разказа играта.Накрая дойде майка ми(отряда за бързо реагиране Mr. Green) та успях да спя 2 ч.Изчисти ми,изглади ми,сготви ми,ехаа.Сега съм по-добре. Mr. Green
Стеле,много готини идеи,супер Hug.Аз хич не съм креативна,честно ooooh! и в този ред на мисли Павлина,за идеята за магазина и съм на мнение като момичетата.Аз например много мразя да влезна в магазин(тук има такъв),много голям и струпани 100 колички и ванички и се спъваш в тях,а дрехите са "скрити" и сгънати зад щанда.И да,нека има от всичко,то зависи и от помещението. Hug
За връщане на работа...Ми хич не ми се ще.Те не ми и дават зор де,че си имам заместничка.Иска ми се да съм си с детенцето.В този живот средно 1-2 пъти жената е в майчинство.Не искам да изпусна хубавите мигове с детето си,а и работа бол,цял живот ще работим Peace.За момента няма и кой да я гледа,а за ясла е малка.Ще мисля като му дойде моемнта.
И аз съм с свалила с кърмене-3 кг #Cussing out имам още 10 #2gunfire #2gunfire
Това с пюретаата и на мен ми е малкко тъмна Индия,но като започна ще си покаже.
Гери направо не знам какво да кажа за Петенцето.Имам добро предчувствие,че всичко ще е ок....то с такава чудесна майка. Praynig HugВесело изкарване довечера,Сладурче и на теб Party
lubito малката голям бонбон Hug
Отивам да я пробвам да спи,че  дудне на баща си нещо Joy.И нека силата бъде с мен. baby_neutral
Лека и спокойна Hug

# 191
Patilina, Дани направо ти е одрал кожата, пупу много ученолюбив. Много сладки коментари си наслагала под снимките  Grinning
Катериче, и аз мисля, че на бебка и е станало ясно, че от шише е по-лесно и за това яде толкова много от добавката.
Ако се върна преди годинка, идея нямам на кой ще оставя малчо, не мога да си представя да наема бавачка и да го оставям толкова малък на нея  ooooh!. Уфф не искам да мисля, предпочитам да си заровя главата в пясъка докато дойде момента  Laughing
Стела, много красиви ги правиш нещата за класацията. Благодаря ти за труда  Hug
Сонче, аз бих смесила пропорционално пюретата – ако изяжда 20 лъжички по принцип бих смесила 18-19 от старото и 1-2 от новото.
Бърборанче, стискам палци Куманова и ендокринолога да кажат, че на Петя всичко и е ок и да си отдъхнеш и да изхвърлиш кантара. Пиши като минат прегледите
Любито, много сладко спи Каринка
Дани, а дано бързо кротне малката Йоанка, поне да се наспиш тази нощ.

Я да питам мамите с опит в тон с темата, че вчера се чудих яко: ако след зеленчуково пюре се въвежда плодова как се постъпва с лъжичките щото четох, че
Цитат
Зеленчук и плод не е добра комбинация за стомахчето. Плодовите захари ферментират по различeн начин, смилаемостта на целулозата е различна и т.н. Изключение са комбинациите морков+ябълка, както и тиквата, тъй като се счита и за зеленчук, и за плод.
Т.е ако въвеждам круша примерно, а преди това е ял само зеленчуци и няма с какво да смеся пак давам 1, после 2 и т.н лъжички, а дечко само с мляко ли дояжда?  newsm78

Айде тиха, поспалива и спокойна нощ   bouquet

# 192
ДОбра ви вечер!
Моето мрънкало едва ли Викито ще го издържи ooooh!,Кокосче като я вемете,да не ми я върнете бързо-бързо Laughing

Данинце, да не запразнуваш отрано, че като нищо на втория ден да ти я доведем  Joy Те като пораснат се окопитват Wink Така че и за теб остава успокоението, че някой сленчев ден ще се събудиш без да чуваш рев  Sunglasses

Еспа, май е така както го мислиш, а и плодовете и зеленчуците се предлагат по различно време на деня (примерно зеленчук за обяд, плод - следобяд). Даваш му 2-3 лъжички плод и после мляко. Втори плод може да комбинираш с първия. Ама как давам мнение без да съм захранила  Laughing Но ми звучи логично да е така, а аз много вярвам в логиката  Peace

# 193
Ох, ама не мога да ви изчета!
Поздравления на Доника за темата и на Стела за колажа -   bouquet
Днес празника в детската градина мина чудесно!
За сметка на това днес Георги направо ме подлуди - чеше си венците и почти през цялото време, в което беше буден рева... Rolling Eyes Shocked
Гледам обсъждате килограми Embarassed Трудна работа! Все още имам 10 за сваляне... Но смятам здраво да наблегна на салатките, пък и нещо понамалих сладкото - дано да има ефект Praynig!

Снимката на крачетата не открих, но ето една на ръчичката на Гого, когато е на 1,5м

# 194
  • София
Старата тема не съм прочела  ooooh!

ноооо ви пускам снимка и на моя юнак, че скоро не съм  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт