Сега разбирам, как наистина нямаме време за да четем всеки кой какво е писал, пък и се забравя, то човек неможе да отговори на всеки
, за което аз се извинявам за разсърдването ми преди време.Та сега до къде бяхме стигнали?
Адашче брово за мерките ви , все така да се движат нещато за напред, че и ти все се мъчиш ,като Гери
и за двечките ви.И успех при дерматолога .Сладурче и аз като теб я приспивам на гърда и кога ли ще ударя на камък, ами като се спре с кърменето.Снощи се опитах иначе да стане , ама тц...Радвам се , че хубаво си си искарала на партито.
Павлинче и аз имах идея с мъжа ми да направим детски магазин, но той реши, че ще е магазин за дамска конфекция и фалирахме, дано да потръгне при вас.Но детското винаги ще се купува, защото всичко бързо се израства и неможе да не му купиш дрешки нали така
.Много са сладки бебчетата ынемога да цитирам имена , защото все ще пропусна някого , всички са прекрасни.
Пожелавам на тези ,който имате проблем с кърмата скоро да се нормализират нещата и всичко да е ок.
Четох , че пак обсъждахте кг-те, ами да ви кажа честно аз от вече 15 дни не всусвам сладко под никаква форма , дори захар в кафето си не слагам, а преди изяждах промишлени количества сладкиши и вече имам налице свалени 3 кг, като не съм си променила с нищо режима , ям си от всичко, но като ми се прияде сладко си похапвам плодове ябълка, ягодки, черешки и ще карам в тоя дух.Пробвайте сладкообичащите кърмачки да го спрете или поне намалите.А аз тъй кото съм човек на крайностите, немога да си хапвам по-малко, трябва изведнъж да се откажа от нещо, иначе става едно голямо НИЩО.
Вчера за първи път изяде моята сладурка цяло пюренце на Хип от мъничките де , но аз много се зарадвах, все не успявах да я накарам да яде повече от половин пюре.Но то тези Хиповите са с по-гъста консистенция и като чели и харесват повече, но ще видим.
Ели дано бебчо се оправи бързо, знам колко е мъчно да ти е болно детенцето.

Рокси аз винаги съм се чудела как издържат майките с близнаци ,много е трудно за мен, въпреки че винаги съм искала да си имам.
Стеле много ти е хубава идеята
Айде разписах се за липсата ми от няколко дни.Ако има грешки в писаното , сори от бързане е .

Дано бързо да се оправя 
) Та да насоча прегръдките ти към Гери и към Катеричето, че и тя нещо се измъчва с Рая
Направо ми се дорева
. Хм, аз си мисля, че имам кърма, ама ще взема да го претегля тоя моя юнак днес, утре 
Ами сега какво да си слож ана очите...то и фередже не би помогнало
(една полза от глупавата болест да има) Ама още мисля да свалям, пък и още трябва да си стегна корема, че тъй не се харесвам. Ако и глупавата вертикална линия изчезне, хич няма да е зле... (понякога чак година след раждането минавала)
ви пожелавам! И да нямате проблеми като моите!!!