Ципура

  • 10 515
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 1 798
corset, ето още едно предложение - http://hobbitkitchen.blogspot.com/2008/11/blog-post.html

# 16
  • Мнения: 1 085

Много интересно! Благодаря!

# 17
  • София
  • Мнения: 178
А това трябва да се пробва. Тази риба сме я пренебрегвали досега, въпреки постоянните забележки на съпруга  Embarassed Embarassed Embarassed

# 18
  • Мнения: 1 236
Почистваш рибата, вътре слагаш плънка от: 2 сл масло, 1 скилидка чесън нарязана, 2 сл праз лук нарязан
Печеш.
Заливаш със следното сосче: запържваш 1\2 глава лук нарязан на много ситно, с 1 сл масло. Добавяш  1 чаша вода в която са разтворени 1\2 кубче бульон и 1 сл брашно. Бъркаш да се сгъсти. Добавяш 2 сл нарязан копър и малко чер пипер.
Сервираш с резени лимон и картофено пюре.   chef

Общи условия

Активация на акаунт