Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са признаците на бременност, когато няма симптоми?
Как може да се определи бременност без симптоми?
Какви са примерите за асимптоматична бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са признаците на бременност, когато няма симптоми?
Някои жени изпитват бременност без никакви симптоми. Това може да се дължи на индивидуални различия в реакцията на организма към хормоналните промени. Някои от ранните признаци на бременност включват умора, гадене, повръщане, подуване на гърдите, често уриниране, чувствителни гърди, усещане за тежест в корема и промени в апетита.
-
Как може да се определи бременност без симптоми?
-
Какви са примерите за асимптоматична бременност?
Някои жени съобщават, че са имали асимптоматична бременност, което означава липса на симптоми. Например една жена разбрала за бременността си във втория месец, когато забелязала издут корем и усетила движение вътре в него. Друга жена почувствала голяма умора и глад, които я накарали да си направи тест за бременност, който се оказал положителен.
-
Какви са причините за липсата на симптоми при бременност?

Кога/Как разбрахте, усетихте ли нещо специално, тестовете грешни ли са били???

Естествено зарадвахме се много,оказа се,че даже съм била в 12-13 г.с.
да са Ви живи и здрави мъничетата
) като си изпратих гостите след Коледа, колежката ми един ден ме помоли да изтичам до аптеката да и взема някакви хапчета, че не издържала вече на болките от цикъла и аз така
) а с някакви лентички и не повярвах на втората бледа чертичка. Веднага звъннах на мъжо да ми купи точно Шуър чек без да му се обяснявам. Направих го вечерта и пак излезе втора бледа черта, което изобщо не знаех какво ще рече. Мъжа ми прочете листовката и позвъни той на някакъв номер, та по телефона някаква служителка му честити че ще става татко

Купих си тест за бременност и като видях втората чертичка разбрах защо от само себе си съм отказала цигарите.