Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са признаците на бременност, когато няма симптоми?
Как може да се определи бременност без симптоми?
Какви са примерите за асимптоматична бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са признаците на бременност, когато няма симптоми?
Някои жени изпитват бременност без никакви симптоми. Това може да се дължи на индивидуални различия в реакцията на организма към хормоналните промени. Някои от ранните признаци на бременност включват умора, гадене, повръщане, подуване на гърдите, често уриниране, чувствителни гърди, усещане за тежест в корема и промени в апетита.
-
Как може да се определи бременност без симптоми?
-
Какви са примерите за асимптоматична бременност?
Някои жени съобщават, че са имали асимптоматична бременност, което означава липса на симптоми. Например една жена разбрала за бременността си във втория месец, когато забелязала издут корем и усетила движение вътре в него. Друга жена почувствала голяма умора и глад, които я накарали да си направи тест за бременност, който се оказал положителен.
-
Какви са причините за липсата на симптоми при бременност?
изпих си ги аз най-стриктно и пуст цикъл още не идваше. Реших, че пак ще ходя на доктор, за да видим какво става, но нещо ме сръчка да направя още един тест и той вече беше
, на другия ден веднага звъннах на друг лекар и тя ме извика да отида още вечерта да ме погледне и там си имаше една малка, сладка точица.
пък и не очаквах че от втория опит ще стане
аз с нетърпение чакам момента в който теста ще покаже
Благодаря много за съвета ДАНО ИМАМЕ РЕЗУЛТАТ
...изхвърлих в боклука и след 15 минути да излизам за работа, реших да го извадя от кофата и да видя отново
Е, шокът беше пълен след като видях въображаемата
. На следващия ден отново зацапване, но без нищо друго. Вече бях започнала да се съмнявам. На третия ден и първи ден от закъснението рано сутринта направих тест. Бяхме станали и аз, и ММ, който по принцип не може да става рано. Втората черта се показа за няма и минута след контролната. Та след около седмица по това време ним. год. видяхме двете чертички, а сега те си спинкат с бибата в уста до мен в леглото! Няма по-прекрасно нещо от бременността и майчинството. За това сме се забързали за второ след някой и друг месец!
. Ама аз 2 дни преди това получих и аз зацапване и супер разочаровано му казвам, че това не е нашият месец и като му казах, че съм бременна
, хахаха, още го подигравам
.
нон-стоп всичко връщах направо беше кошмар
.....