Бъдещи мами без симптоми..как разбрахте?

• 38 468
  • 67
  •   1
Отговори
# 45
Благодаря много!!!Дано, ДАЙ БОЖЕ!
 preggo stork-girl 1crib newsm07

# 46
Ето и моята история. Няколко дни след закъснението на МЦ си направих тест и беше отрицателен - почаках още малко и отидох на доктор, който нищо не видя и дори ми предписа хормони, за да ми дойде   #Cussing out изпих си ги аз най-стриктно и пуст цикъл още не идваше. Реших, че пак ще ходя на доктор, за да видим какво става, но нещо ме сръчка да направя още един тест и той вече беше EFP, на другия ден веднага звъннах на друг лекар и тя ме извика да отида още вечерта да ме погледне и там си имаше една малка, сладка точица.
Симптоми имах, но ги отдавах на това, че всеки момент трябва да ми дойде, а около мен един куп хора ме питаха дали не съм бременна - аз естествено си отричах, нали док така беше казал  Rage пък и не очаквах че от втория опит ще стане  preggo Сега съм в 10 седмица, а аз ежедневно споменавам първия док и се моля тъпите хормони да не са навредили на бебчо.

# 47
Дано бебчето ти се роди живичко и здравичко 1stroller newsm07 Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover baby аз с нетърпение чакам момента в който теста ще покаже  EFP stork-girl preggo остава малко до датата на месечния ми цикъл 7дни но мисля по рано да напря и кръвен и др тест.Лека бременност new leaf  preggo pregnant Flowers Bouquet

# 48
petina9,въпреки,че на мен тестът ми отчете 3 дни преди датата на М,моят съвет е изчакай закъснение,най-вече,за да не останеш разочарована   bouquet

# 49
 Hug Благодаря много за съвета ДАНО ИМАМЕ РЕЗУЛТАТ preggo newsm07 smile3522 pregnant

# 50
Мерси, petina9  Hug Дано скоро видиш желаните 2 чертички  Simple Smile

# 51
Моята история е че имах симптоми,ноооо не се осъзнавах,защото се запознахме юли месец с мъжа ми и август съм забременяла. Единият ми сипмтом беше, че ме болят гърдите, като имайте предвид,че мен гърди преди цикъл не ме болят. Нямам симптоми преди цикъл - по време на цикъл единствено леко кръста. Да - щастливка съм Simple Smile. Но пък за сметка на това до 4 месец не спрях с гадене и повръщане. Та да довърша. Ще пътувам при майка ми един петък и моят човек ме изпраща на автогарата. Автобуса закъсня-и той в един момент ми казва "ела да ти дам едно нещо". Виках си на ум "какво ли ми  е купил" хаха. И като отидохме ..той ми купил тест за бременност. обещах му да го направя вечерта и да му звънна. Да допълня, че ми закъсняваше 2-3 дни, което не беше проблем. понякога ми закъсняваше. Но той е бил сигурен. Вечерта направих теста по най-бързият начин. Излезе втора бледа,бледичка чертичка EFP . Обадих му се както се разбрахме,но като чух, че е в семейна обстановка с куп гости и реших да му го спестя. Не бях сигурна в теста-дали не беше невалиден. Звъннах на сестра ми. Тя се развалнува и каза, че най-вероятно съм. Аз не вярвах. Предвид няколко двойки около мен, при които не става и не става - от години пробват. За това и не се пазихме много. На следващият ден му звъннах и ме разхазах как стоят нещата. Пропуснах да кажа,че той беше леко разочарован вечерта. Казах му да ме чака с нов тест като се прибера и го направих в понеделник сутрин. Излезе отново с бледа втора чертичка. Отново не повярвах. Отидох на лекар на следващият ден и той вече ми потвърди! Бях изненадана и щастлива. От години искам бебе и мъж. А сега ми се случваше за много бързо време. Оженихме се. Сега съм в 30 седмица и вече нямам търпение да видя нашето момченце Simple Smile. Щастието огря и мен!

# 52
Да разкажа и моята история.С годеника ми правехме вече 7-8 месеца опити,но нямаше резултат.Дойде и август месец и ми се наложи малка гинекологична операция,няколко дни по-късно ми дойде и цикъла.Ходихме на море,започнах нова работа и един ден в края на септември се осъзнах,че не ми е идвало много отдавна.Нямах никакви симптоми освен,че се уморявах много по-бързо и ми се спеше в пъти повече,но смятах,че е заради напрежението в новата ми работа.Една вечер пратих милото за тест и го направих.На секундата се появи  втората чертичка. На другият ден отидох на лекар и тя видя точицата....сега вече съм в 7 месец и чакаме нашия първороден син с трепет и вълнение.
На всички момичета пожелавам скоро да имат  EFP

# 53
И аз да взема да се включа .С моя мъж от 1год искахме бебече ама то все  го няма и един ден като бях на работа от рязко изправяне страшно ми прокървя и ме заболя коремчето и като че ли някой ме буташе да си взема тест за секунди се появиха двете чертички .Бях толкова щастлива че разговора с мъжа си не го помня. Сега ни остават по-малко от 45дни докато се появи нашето слънчице newsm30 newsm30 newsm30 newsm30

# 54
Да се включа и аз към безсимптомните  Laughing

От 22 септември 2012 започнахме с мъжо усилени опити за бебче. Да, ама не стана от първия път, нито 2рия, а декември се отчетохме само 2 пъти за целия период и го счетох за поредния неуспешен месец. Очаквах цикльо на 2-3 януари, но на 30 декември получих зацапване и безгласно напсувах шантавия си цикъл, че точно за Нова година реши да ме изненада... Да, ама на 31 декември сутринта още го нямаше и въпреки че знаех, че няма шанс да е станало нещо, направих тест. 10 минути го гледах и все  EFN...изхвърлих в боклука и след 15 минути да излизам за работа, реших да го извадя от кофата и да видя отново  ooooh! Е, шокът беше пълен след като видях въображаемата  EFP и вечерта казах на бъдещия татко, който 5 минути не разбираше за какво му говоря, но това е друга тема  Laughing
И все пак се появиха симптоми, но чак след 7 г.с.

Последна редакция: ср, 06 мар 2013, 17:52 от Dund1chk4

# 55
Да се включа и аз към безсимптомните  Laughing

От 22 септември 2012 започнахме с мъжо усилени опити за бебче. Да, ама не стана от първия път, нито 2рия, а декември се отчетохме само 2 пъти за целия период и го счетох за поредния неуспешен месец. Очаквах цикльо на 2-3 януари, но на 30 декември получих зацапване и безгласно напсувах шантавия си цикъл, че точно за Нова година реши да ме изненада... Да, ама на 31 декември сутринта още го нямаше и въпреки че знаех, че няма шанс да е станало нещо, направих тест. 10 минути го гледах и все  EFN...изхвърлих в боклука и след 15 минути да излизам за работа, реших да го извадя от кофата и да видя отново  ooooh! Е, шокът беше пълен след като видях въображаемата  EFP и вечерта казах на бъдещетия татко, който 5 минути не разираше за какво му говоря, но това е друга тема  Laughing
И все пак се появиха симптоми, но чак след 7 г.с.

Те първите минути бъдешите татковци са все едно си ги ударил с мокър парцал изобщо не доумват какво става   Laughing

# 56
Ние с ММ правихме опити близо година и малко. Накрая, след всичките тия месеци мерене на БТ, следене на О., изследвания и рев, бяхме решили като ми дойде да започнем процедура по инсеминация. За месеца бяхме работили по въпроса точно 3 пъти, а и не бях сигурна в резултатите от тестовете за О. Та си се бях приготвила за нечакания и омразен МЦ. Ходихме на ски купа. пързаляхме се със шейна и т.н. Като се прибрах имах зацапано и  newsm61. На следващия ден отново зацапване, но без нищо друго. Вече бях започнала да се съмнявам. На третия ден и първи ден от закъснението рано сутринта направих тест. Бяхме станали и аз, и ММ, който по принцип не може да става рано. Втората черта се показа за няма и минута след контролната. Та след около седмица по това време ним. год. видяхме двете чертички, а сега те си спинкат с бибата в уста до мен в леглото! Няма по-прекрасно нещо от бременността и майчинството. За това сме се забързали за второ след някой и друг месец!

# 57
Оо, вие сте късметлийки, че на вашите мъже им отнема няколко минути да разберат какво се случва...
ММ 3ч седя на дивана, вперил поглед в нищото и ни приема, ни предава Crazy Crazy . Викам си "край, случи му се нещо" Joy . Ама аз 2 дни преди това получих и аз зацапване и супер разочаровано му казвам, че това не е нашият месец и като му казах, че съм бременна  #Crazy , хахаха, още го подигравам hahaha .

Ама той ММ си е пълен с изцепки по отношение на бременността ми Laughing .

# 58
Стана ми много лошо, чак не можех да стана от леглото, камо ли да отида на работа. Направих теста  и айде при докторката.

# 59
  • София !
Значи първо искам да кажа че НЕ сме правили опити за бебче , стана съвсем случайно ( макар че си знам датата , защото точно този месец имахме 2 полови контакта един началото , единия средата ( точно когато е станало ) ) ... Та така очаквах МЦ , минаха ден/два/три няма го , по принцип ми е нередовен и за това не обърнах особено внимание .. Единственото различно беше че ужасно много ми се спеше особено през деня ( аз през деня да ме биеш на мога да спя  Laughing ) , та по това се усъмних ама си викам '' Ние не правиме опити , ''пазиме се'' няма как да има нещо  Crazy .. Да обаче мина вече цяла седмица и мен почна да ме човърка , едно чувство ми говореше ''НАПРАВИ СИ ТЕСТ'' , а друго ''Не си бременна няма смисъл'' .. Честно казано макар че не беше планувано , тайничко се надявах да съм бременна .. Казах на ММ да направиме тест , той ме смъмри ... И така на 12-тия ден закъснение вече не се сдържах , бяхме с една приятелка на кафе и на връщане минах през аптеката взех някакъв най - обикновен тест от 1,50лв. ( не знам защо и аз все си мислех че ШуърЧек е най - точен ) ..  Та взех теста прибрах се в къщи беше 18:00 влезнах в банята да си сложа един душ и да направя теста пък и очаквах всеки момент ММ да си дойде от работа викам да не ме хване че лошо хаха .. Влезнах то имаше едно пластмасово като контейнерче да пишкаш в него , сложих теста и правех сметка да го оставя така да се изкъпя и тогава да погледна , е да ама в момента в който потопих теста излезнаха 2 ЯРКИ чертички EFP , и аз направо се разтреперих 5мин. не знам къде съм .. Нито успях да се къпя нито нищо , излезнах от банята ММ се върнал и вика че се разбрал с едни приятели да излезнеме вика обличай се и да тръгваме че няма време .. Облякох се и тръгнахме аз взех теста ( нямах търпение да му го покажа ) , и с най - големия си акъл му го показах докато шофираше и срещу нас кола за малко да се треснеме , защото той хем да погледне , хем кара и добре че се разминахме с малкия дявол  ooooh! .. И спря колата и погледна и вика какво е това ( както казах теста е за 1,50лв. сигурно ги знаете само хартийката с две черти не като шуар чека например с пластмаса отгоре ) , и викам тест , той вика какъв е тоя измислен тест  Simple Smile , викам ми за 1,50лв. толкова викам ти виж резултата пък остави теста , и той като видя , първо се опули  Shocked  Shocked не можа да повярва .. След малко вече се зарадва много !! Гушнахме си двамата много щастливи и така !!

За протокола : Нямах никакви симптроми , както казах едниственото нещо беше че ми се спеше , ОБАЧЕ 1 седмица след като разбрах , като ме хвана едно гадене и повръщане  Sick нон-стоп всичко връщах направо беше кошмар  ooooh! Та така си откарах до средата на 4-тия месец  Tired .....

Общи условия

Активация на акаунт