..говорихме с алерголог каза, че ваксината принципно може да и е разбазикала имунната система..после и дългото кърмена и додавало антихистамини и чак до сега когато настана проблема....Към това и се появи нещо като сенна хрема, та съвсем бях тъжна.Сега е добре..но то мина и най-силния цъфтеж в природата...та нямам представа какво беше това...
Имаме час пак при алерголог...след юли, да търсим причината ...но е много малак за скарификационна проба...само кръв ще и вземе сигурно.
Има едно кремче Lipobase което много и помогна то е почти без нищо само емулгирана масна основа, страхотно хидратира въпреки че е мазно...ето ти го
И нейните бяха по ръчичките, и леко по бузките.
Искам да ти кажа че, не задължително на вас да помогне..всека кожа реагира различно на кремовете, а особено когато е с лек дерматит.
Пробвахме два три вида докато се се видя кое има ефект.НО и не прекалявайте с пробите, защото пък доста зле се отразява смяната на различните мазила..
Иначе сме ползвали и
Водата в коритото и ние слагахме зехтин, за да омазнява , но стана по зле, явно защото е растително..и решението беше рядкото къпане, просто беше супер като не мокрехме по 20 мин..само лек душ, възможно най-рядко.
Цънки на Алито.
Аз днеска станах с една новина, бил почина М. Джексън и сега ми едно такова криво..и някак се чувствам много остарала.
Айде бягам че от 5ч. шия..нали знаете бременна умора няма...или по скоро луд умора няма

Само за няколко дни и напреднахме много-вече трети ден нито един чифт напишани или наакани гащи не съм изпрала.Казва си детето ,а и аз я подканям през час-час и половина.Ако има да върши нещо- си го свършва,а ако няма- си казва,че "сега няма пиш".Остана ни само да се научим кое е "пиш" и кое е "ако",че още ги бърка.
но сега и обяснявам,че гърнето е мръсно и то иска само да го напишваме,а не да го целуваме....
. Само че не съм сигурна, че Коколандия е най-доброто място - тя не е ли за по-големи деца?
Не че имам свежи идеи де 
Много ми е трудно , последните 2 дни даже си поревавам стабилно, просто ме обзема лудост покрай неговите състояния , а и не спи нито на обяд нито нощем нормално.