Три усмихнати АПРИЛчета имат вече сладки сестричета

• 14 665
  • 288
  •   1
Отговори
# 255
  • Чехия
Емили, Верето ми направи нещо като АД след една от ваксинациите тази пролет, направи щях да се гръмна. Така яд ме хвана на тези боцкания  Sad ..говорихме с алерголог каза, че ваксината принципно може да и е разбазикала имунната система..после и дългото кърмена и додавало антихистамини и чак до сега когато настана проблема....Към това и се появи нещо като сенна хрема, та съвсем бях тъжна.
Сега е добре..но то мина и най-силния цъфтеж в природата...та нямам представа какво беше това...
Имаме час пак при алерголог...след юли, да търсим причината ...но е много малак за скарификационна проба...само кръв ще и вземе сигурно.

Има едно кремче  Lipobase което много и помогна то е почти без нищо само емулгирана масна основа, страхотно хидратира въпреки че е мазно...ето ти го

И нейните бяха по ръчичките, и леко по бузките.
Искам да ти кажа че, не задължително на вас да помогне..всека кожа реагира различно на кремовете, а особено когато е с лек дерматит.
Пробвахме два три вида докато се се видя кое има ефект.НО и не прекалявайте с пробите, защото пък доста зле се отразява смяната на различните мазила..
Иначе сме ползвали и но то е с уреа и въпреки че на видимо се успокояваше сухата кожа, не решеваше проблема с пъпчиците. Оф...звуча като даскалица, не сe сърди.

Водата в коритото и ние слагахме зехтин, за да омазнява , но стана по зле, явно защото е растително..и решението беше рядкото къпане, просто беше супер като не мокрехме по 20 мин..само лек душ, възможно най-рядко.
Цънки на Алито.

Аз днеска станах с една новина, бил почина М. Джексън и сега ми едно такова криво..и някак се чувствам много остарала.

Айде бягам че от 5ч. шия..нали знаете бременна умора няма...или по скоро луд умора няма Crazy Blush

bouquet

Последна редакция: сб, 27 юни 2009, 06:59 от ivalex

# 256
Здравейте, аз също съм навита за срещата. Но пък не ми е много удобно Коколандия, ако сме пеша с Дари.

# 257
Ivalex, ти как си? Премина ли лошата част? Дано вече да си добре и да се наслаждаваш на бремеността си! Praynig
Момичета, аз съм меко казано учудена: възможно ли е само за един ден Александър да свикне с гащи и да е забравил за памперса? Вчера цял ден и досега си казва всеки път и няма нито един фал! Седя и се чудя и чак ме е страх да го напиша/помисля, че ще стане толкова лесно! А до онзи ден мислех, че е невъзможно да започне да си казва...Всекидневно ме изумява това дете! Сега пак ни предстои малко пътуване и дано не забрави наученото по време на пътя и след това! Знам, че е рано да се радвам, но съм сериозно обнадеждена! Grinning
Не съм сериозен фен на Майкъл Джексън, но и на мен ми стана тъжно...все  пак е истинска легенда!
И, за да не ви липсвам много, ето и миниекскурзията от миналия уикенд!

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 11:28 от marini

# 258

Момичета, аз съм меко казано учудена: възможно ли е само за един ден Александър да свикне с гащи и да е забравил за памперса? Вчера цял ден и досега си казва всеки път и няма нито един фал! Седя и се чудя и чак ме е страх да го напиша/помисля, че ще стане толкова лесно! А до онзи ден мислех, че е невъзможно да започне да си казва...Всекидневно ме изумява това дете! Сега пак ни предстои малко пътуване и дано не забрави наученото по време на пътя и след това! Знам, че е рано да се радвам, но съм сериозно обнадеждена! Grinning

При нас положението е същото,миличка. Peace Само за няколко дни и напреднахме много-вече трети ден нито един чифт напишани или наакани гащи не съм изпрала.Казва си детето ,а и аз я подканям през час-час и половина.Ако има да върши нещо- си го свършва,а ако няма- си казва,че "сега няма пиш".Остана ни само да се научим кое е "пиш" и кое е "ако",че още ги бърка. Laughing
И да ви споделя моя трик при научаването на гърне-Когато и беше досадно да сяда ,а знам,че вече и е време и ще се напишка в гащите, и казвах,че гърненцето търси Кики и плаче за нея.И нашата нали си е милостива започва веднага-"Не плачкай,Калина сега ще те гушне,идвам...." и търчи да го носи.Е,имахме и няколко успешни опита да го успокоим подобаващо- като го целуне.... Sick но сега и обяснявам,че гърнето е мръсно и то иска само да го напишваме,а не да го целуваме.... Mr. Green и като се слушам какви ги говоря на детето,чак на мен ми става смешно... Mr. Green
Нощем сме също без памперс. PeaceИ съм страшно доволна.... Party

# 259
За срещата и нас ни бройте - даже и с Емчето ще ви запозная  Heart Eyes. Само че не съм сигурна, че Коколандия е най-доброто място - тя не е ли за по-големи деца?  newsm78 Не че имам свежи идеи де  Blush. Няма ли някой детски клуб с градина?  Thinking

Имам питане, основно към софийските мами - някой има ли непотребна помпа на Авент? Трябва ми дръжката само  Mr. Green. Моята я бях дала на една приятелка и незнайно как е изгубила дръжката  Crazy. Искаше да ми купува цяла помпа, обаче при положение, че си имам не искам да я вътря с 80лв  Blush

След 10 дневна изолация при родителите ми, от днес съм си в къщи. Много ни се радваха децата - бяха ангелчета тази вечер  Mr. Green

# 260

При нас положението е просто драматично, пробиват последните 2 кътника и направо е страшно, до сега такова чудо чак не е било.
Толкова рев, тръшкане, хвърляне просто не е истина Cry Много ми е трудно , последните 2 дни даже си поревавам стабилно, просто ме обзема лудост покрай неговите състояния , а и не спи нито на обяд нито нощем нормално.
Дано наистина е от зъбите, че ако си остане така Shockedнезнам.

Срещата, ще пропусна , че тогава сме на море ConfusedЖалко . Яд ме е .
За такива разговори , като Ларсен и Кики ще има да си мечтая, изобщо не му пука какво му говоря, ако не му изнася просто все едно не му говоря на него. Страшно ме игнорира.
Поздравления за успехите с гърнето на Саши и Кики Hug
Flowers Rose Flowers RoseЗа Майкъл Джексън-легенда наистина

# 261
Леле, не спират патилата с тези зъби!
Амалия все още има само 16 броя.

Момичета, да ви питам -пазите ли линка към бейби айнщайн филмчетата? Затрих си диска някъде, а Амалия сега е в много подходяща възраст и искам пак да й ги пускам.

# 262
  • Чехия
Ламичке в замундата ги има дръпни го от там.. http://DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=Baby+Einstein& … =0&incldead=1

# 263
Големи благодарности!

# 264
  • Чехия
Марини, гледах Трансилванията и пуснах един тъпанарски коментар дано не ми се изсмееш..

Иначе все съм си така..един ден съм ОК..два много зле..основн вечерите, нощите и сутрините съм пред легена..
Поне Верето не се вижда да ми се чуди..ама мъжо вече се хвана за главата с мене. ...хем съм капризна,хем не можа да ми откаже.. Thinking

Ламичке.. Hug

# 265
Иве, само да те питам - различни формати са филмчетата. Има MD0..., NDI, ... MDF
Как се разархивират? Много съм зле с файловите формати...

# 266
Здравейте и от нас с Макрина! Много ме развълнувахте с поздравленията ви,благодаря!

Ще се опитам набързо да разкажа как мина раждането: През нощта срещу 22.06 в полунощ както си седях пред компа(тогава четях за Илитката,моля се всичко с тях да се оправи,а вярвам,че ще е така) и усетих,че водите ми изтичат.Е,изкъпах се и потеглихме към Тина Киркова.Там обаче ме върнаха,защото болницата била препълнена и трябваше да ходим в Майчин дом.Стана ми ужасно криво,защото баткото го родих в ТК и всичко там ми беше познато,но нямах друг избор. Към 2ч ме приеха в Майчин дом с 4см разкритие и без никакви болки. Така към 4ч почнаха леки болки като при цикъл през 10-7мин,но нищо,лежах си и се наслаждавах на спокойствието,което имах тогава.Даже мислех да поспя да посъбера сили,та си подремвах от време на време.Към 5.30 ч почнаха по-чести болки през 5мин,но търпими,защото се бях средоточила в дишането и не ги усещах толкова.НО към 6ч вече почнаха и напъните и вече станах от леглото и място не можех да си намеря.Така до 7ч когато родих с един напън на магарето в родилна зала. Като цяло раждането ми мина по-леко и кратко,само 1 час бяха силните болки.Настаниха ме във ВИП стая(добре,че имаха свободни,защото иначе е голяма мизерия) и трите дни,които прекарах там бяха почти като на хотел.МАкрина беше денонощно при мен,но си почивах пълноценно,защото тя само спи,яде и пак спи. Вкъщи все още е така. Роди се 335о и ни изписаха 3360гр. Много е лакома и има силен сукателен рефлекс,за което съм доволна,изпразва ми гърдите и много рядко се цедя.
Вкъщи баткото изобщо не ревнува за момента. Радва й се,имитира я,гушка я,но не може да си мери силата и трябва постоянно да му повтарям,че не трябва да я стиска,а само да я гали нежно. Нощно време засега спим добре.Бебето е при мен,за да ми е по-удобно с кърменето.
Името го избра нашия татко- име на светица в християнството,сестра на Св.Василий Велики. Живеела е много праведен и благочестив живот,изпълнен с много труд и любов към ближните си (били са 10 деца в семейството). На мен името ми хареса как звучи и така решихме,че ако е момиче ще се казва Макрина.

# 267
  • Чехия
Иве, само да те питам - различни формати са филмчетата. Има MD0..., NDI, ... MDF
Как се разархивират? Много съм зле с файловите формати...
Ламичке, всичките формати са неподходящи за ДВД ..освен дивекса..и затова всичко комверта нашия тати..трябва да го питам обаче каква програмка ползва..защот той после ги записва като класически ДВД-та да ги гледаме на Тв.то..

# 268
mariah , добре сте се завърнали у дома Simple Smile
Изуми ме с разказа си. Мъжът ми тези дни ми разказваше за невероятния бум в раждаемостта, но чак пък да няма места в родилна болница. Когато раждах Гергана, Шейново беше на предела си, не ми се мисли какво да очаквам януари Simple Smile, но ако не ме приемат там, се прибирам да си раждам у дома Simple Smile
Радвам се, че всичко е тръгнало отлично с малката лакомничка Simple Smile

# 269
По случай Петровден, една приятна почерпка за здравето на моето зайче Петърко!

Честито на всички именници, нека бъдат здрави, щастливи и обичани!

Общи условия

Активация на акаунт