Три усмихнати АПРИЛчета имат вече сладки сестричета

• 14 664
  • 288
  •   1
Отговори
# 285
Момичета,благодарим ви за пожеланията към Петьо! Hug Hug Hug
Ние вчера цял ден не се спряхме и си изкарахме празника страхотно! PartyАко приемате една закъсняла почерпка,но от сърце....
Ламичке,много неприятно и за вас и за горката женица!Дано намерите решение на проблема и да не се мъчи толкова баба ти! Praynig
Пепенка,милата,спомням си и аз колко време ревах заедно с Петьо като тръгна на ясла... SadТрябва им време на дечицата да свикнат,но май повече време ни трябва на нас! WinkДано днес е бил спокоен. Hug
Добре завърнали се у дома на мама Марая и Макрина!Дано е занапред се гледате така спокойно. Hug
Кати,радвам се и за вас с Бобо,че времето при баба и дядо му се е отразило добре! Peace
Лек и приятен слънчев ден от нас, с много целувки за всички! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 286
Марини, гледах Трансилванията и пуснах един тъпанарски коментар дано не ми се изсмееш..

Иве, въобще не ти е тъпанарски коментара, а много на място, защото: 1. като напишеш в Google Замък на Дракула излиза точно мястото, където бяхме ние, но...2. Влад Цепеш сигурно само е преминавал през това място, но никога не е живял там; 3. Неговата столица и основният му замък са били в тукашното Търговище. Ние минахме и оттам, но Саши беше заспал и не можахме да разгледаме като хората, а само през прозорците на колата! Вероятно Бран си го броят за замъка на Дракула, защото е сравнително близо до Букурещ и е удобно за привличане на туристи.
Ламичке, дано да успеете да намерите най-доброто и удобно решение и за вас и за баба ти! Бързо да се възстановява и твоята баба и на Поли! Praynig
Ларсен, мерси за почерпката! По всяко време мога да похапвам сладости... Wink
Пепена, аз съм чувала, че първите два-три дни децата ходят с ентусиазъм, защото им е интересно и после като осъзнаят, че това става ежедневие, вече започва ревът! Явно, Тошката се е ориентирал по-бързо! Дано да свикне скоро! Peace
Кати, Ели, дано Бобчовците да укрепнат и всички болести да останат в миналото!
Скоро ще се появи и новата тема... Wink

# 287
  • гр.Варна
Здравейте!
Честито на патерици на всички,които празнуваха тези дни!Живи,здрави и много щастливи Hug
Пепнка,нормално е това,че Тошката плаче.И Кико плачеше първите 2 седмици,но псоле се поуспокои.Сега понякога мрънка,но аз го изпращам на вртата на яслата с думите:"Хайде сега,отиваш да закусваш!" или иди да кажеш къде ходихме вчера" и той се разсейва и влиза без да плаче.Скорошно адаптиране желая на малкото момче Hug Heart Eyes
Ние засега сме добре!Ходим на ясла!Миналата седмица Кико вдигна температура един ден и го заведах на лекар,но педка каза,че нищо му няма.На следващия ден му нямаше нищо.Незнам какво му става това на това дете.
Иначе е голям фен на морето.Иска "Чипа в моето"!Само за това говори и чака с нетърпение да стане събота и неделя,за да поплажуваме!
Дано се позакрепим сега.На яслата са малко деца и всичките са здравички.Дано удържим 2 седмици фронта,тъй като на 16.07. сме на хомеопат и Криси трябва да е здрав!
Поздрави Hug

# 288

Общи условия

Активация на акаунт