MAPTA , браво за страхотното представяне

Тръшкането при Гери някакси минава по-незабелязано, тъй като каката в момента е в някакъв странен период и нейните капризи са по-непоносими. Малката се опитва с рев да се налага и аз нали съм си мека Мария, много много не се противя. Ако това, което иска е допустимо, се съгласявам и проблемът секва, ака пък е крайно неприемливо, опитвам да я отклоня, да я залъжа, да я подмамя с кака и въобще като цяло примерът на кака си е най-важен, стига да успея все пак Руми да накарам да направи или ненаправи нещото.....
Е, ще го преживеем този период, успокоявам се, че тийнейджърският пубертет ще е къде къде по-труден, та сега ли да се шашкам. Признавам си, че съм станала ужасно изнервена, но го отдавам на бременността и проблемите у дома, така че се старая поне да не го отнасят децата милите.

, просто вече не знам какво да предприемам.
Не съм забелязала викането особено да помага, освен, че ми помага на мен в някои моменти
, когато просто изпушвам. Обаче на нея милата хич не и дреме, което ме успокоява все пак донякъде, че не травмирам много детето
.

, честита ви рожба! Жива и здрава да е, и много щастие да ви носи, заедно с батко й! На теб бързо възстановяване, и ако остане време, разкажи за раждането!

Едно мрънкане със ставането започва. В 7ч. ме събужда събота и неделя и почва, мрън-мрън, ама за всичко. Чудя се дали не и расте някой зъб
Та от 4-5 дена не мога да се наспя, нали спим в една стая, че брат ми е в нас за 1 месец. Като и говоря нещо, което не и харесва и ми казва " айде чао " и излиза от стаята
Да ви попитам неща има ли дечица с атопичен дерматит и как се справяте с него?Аля от бебе има много слаб от време на време й се появява по някое малко лишейче на бузата, но от около седмица и е пламнала почти цялата ръчичка.Днес я водихме на лекар и той й предписа некакво лекарство да й приготвят в аптеката ама нещо му нямам много доверие на него.