...това винаги работи при него!
Долу-горе съм хванала тактиките и почва една по една да ги прилагам и която подейства за момента.
. Цитирам от юнската ни тема:
.
. Възхищавам се на любовта ви - вие сте страхотно семейство и ви пожелавам едно малко момченце много скоро
.
. Надявам се вече да се оправят и да се съберем накрая - вече почваме да се чудим дали не са ни урочасали
.

Използва доста често думичката "Няма" и когато и кажа:"-Тази думичка да не я чувам,защото ще ти се разсърдя" получавам отговор "-Оооо,добе!" и толкова...след това пак си знае нейната. 

.
. Не бях чела предната страница - чак сега наваксах с четенето и видях, че съм дублирала
. Особено като е с баба си и баща си изпада почти в нервна криза. В растяща градация започва истерични писъци, които преминават в як рев, докато не му угодят
. Няколко пъти им се карах, че го глезят твърде много, но не знам защо при тях не минава убеждението - явно знае много добре при кой минава... При мен не се държи чак така
. СЪс сигурност викане не помага - и аз потвърждавам от личен опит
). Много ни се насъбра напоследък и ми се иска да започнем да мърдаме извън София по-често, но ми се иска да е относително близо - иначе времето ще ни минава в път, а и момчетата ще съклетясат
. Няма нужда да казвам, че трябва да е подходящо за децата и да има някакви занимавки
. 

.. зълва ми плуваше на времето много, сега вече е съдия, от страна ма мъжа ми всички са малко или много в тази област плувци и треньори, нищо чудно даже се познавате..
Препоръчани теми