Три усмихнати АПРИЛчета имат вече сладки сестричета

• 14 678
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
Илитка  Hug
Винаги съм ви се възхищавала на привързаността и любовта, която имате помежду си, направо сте ми пример, какво трябва да постигна някой ден... Възхищавам ви се на оптимизма и вярата, която имате. Целувам те, какенце!

Последна редакция: пт, 19 юни 2009, 11:01 от Stra4iatela

# 211
И аз ще се наредя сред останалите момичета със съпричастност и вяра в любовта. Обичта е всепобеждаваща... Една позната, която е болна от рак и претърпя доста болка, с усмивка ми каза "А някой обещавал ли ни е, като сме се раждали на този свят, че нещата в живота ще се случват по най - лесния начин? Важното е да упорстваш и обичаш."

# 212
  • В една далечна галактика...
Илит, най-добри мисли за съпруга ти и семейството ти и от мен. Стискам палци и се моля за вас!  Praynig Hug

# 213
Илит  Hug Heart Eyes, много прегръдки, кураж и сили на 3ма ви, дано, моля се заедно да преборите болестта, сигурна съм че можете! И продължавайте да се радвате с пълни души на всичко прекрасно около вас, колкото и малко да е! Много целувки на Калини! Момичетата са казали всичко, което ми мина през главата и на мен. Ще добавя и аз, ако има с какво от тук да помогнем, не се притеснявай да кажеш!

pepa_k  бързо възстановяване на половинката ти!

Всички болни априлчета бързо да оздравяват!

Денисимо, Борис имаше подобен период с гащите, и тогава реших, че просто ще десйтвам все едно е спамперс, защото поущренията при него не действаха, рогато животинче. ТА, сменяхме гащите, моехме дупето, все едно е с памперс, без много данаблягаме на факта, че е свършил нещо в гащите. ОСвен, че всеки път му казвахме, че е хубаво да си казва, преди да има пиш или ако, за да е чисто дупето, или все подобни дивотии.

НАшите са бели кахъри, ама все пак, за отчета, Борис е с варицела. Не съм се шашнала. Не го сърби, за сега, в неделя имаше 1 пъпка, вторник още 1, вчера 2 на главата и тогава се усълнихме, днес повечко, по-цялото тяло. Вдигна 38.3 вторник, и се сополиви. Надявам се да не го сърби много.

Ама говорите за Софииска среща, и ако действате толкова бързо, колкото досега, ще вземете да ни дочакате, и аз ще ви организирам, около началото на юли. И извинения не се приемат  Mr. Green

# 214

Илит  Hug Hug Hug Хората, които избират да живеят на духовно ниво, каквито и бури във физическия свят да ги връхлитат, не ги събарят, а за вашата семейна връзка думите на вече писалите момичета са красноречиви...  Praynig за вас.

Алекси , Началото на юли е съвсем близо, така че казвай на коя дата сте тук и я обявявай официално за среща Simple Smile

# 215
  • Чехия
Илитка  Hug , много вяра, няма невъзможни неща.
Също като Алекси ще си кажа, че ако има нещо с което може да съм ти от полза тук кажи..Имаме близки приятели аптекари може да се намери нещо което в Бг е недостъпно...Същото важи и за лекарите, повечето са хирурзи, но те могат да договорят ако трябва друг специалист.
От както прочетох поста ти не съм спирала да мисля за вас, моля се и се, се надявам да се преборите с препядствията.
 Praynig

pepa_k  бързо възстановяване на татито ви, разкажи той как се чувства  .. HugНашия тати също го чака същата операция, даже май и протезиране на единия прешлен ...ама все отлага и ходи на работа с два размачкани диска и чака момента да стане всичко по спешност.

Дейзи, къде се изгуби..как в вашия татко?
Ходи вече на патерици.

# 216
оф направо съм бясна..... писах сигурно половин час и накрая ми изчезна поста....Илит, мила, толкова неща исках да ти кажа, но сега не мога да ги пресъздам и да напиша същото...единственото което знам със сигурност е че силата да променяме нещата е вътре в нас.И съм сигурна, че с любов и повече вяра в себе си  няма невъзможни неща!Казвам го напълно отговорно и наистина това е може би единственото нещо, в което вярвам със сърцето си!

Ние сме добре...нямаме никакво време за форума от разходки по цял ден.Аля ни изненада с трета сливица и проблемите започнаха.Има ужасна, суха, давеща кашлица, която според лекарите при които я водихме нама шанс да се повлияе от лекарства и единственото, което сме можели да направим , за да се подобри е да я заведем за цялото лято на морето....е кажете ми как да стане като нямаме роднини по морето... Tired

ето малко снимки от последния уикенд на нашата виличка- http://emilyska.multiply.com/photos/album/18/vilata-06.09

# 217
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Илит   Hug Praynig

Иве тук съм. На Вальо му свалиха конците в четвъртък и са казали, че се възстановява добре. В началото на юли ще му свалят и шината и към края на месеца ще започва полека да натоварва крака.

# 218
Привет на всички!!!

Пускам малко Лондонски снимки. Нямаше кой да ме снима и са само пейзажи.

http://inamarkova.multiply.com/photos/album/34

# 219
Илит, просто нямам думи, наистина много се натъжих.
Сигурна съм, че наистина от сега нататък ще имате по-пълноценен и осъзнат живот. Любовта е най -важна , а при вас е в изобилие. Прегръщам Ви. И още нещо , извинявам се, че ще си позволя да го кажа, защото съм сигурна , че сигурно вече ви е минало през главата, но не забравяйте хомеопатията, много помага на организма да се бори.

# 220
Здравейте,

Илит  Praynig

Ivalex - и нашия тати повече от година откакто му казаха, че няма да му се размине отлагаше. То наистина си е страшно да си го помислиш такава операция, все пак не сме и доктори и само за лоши неща и последствия всички около нас говорят. Но страданието и болката, която изпитваше при кризи, започваше все по-често да се появява и да го държи все по дълго време. И така се реши, а аз го подкрепих понеже виждах, че нямаше друг начин.  Операцията според доктора е минала леко (според мен  ужасно продължително). Влезна в операционната в 14:30, а ми го докараха в 19:30, доктора дойде при мен към 17:30 и ми обясни, че хернията е била доста по-голяма отколкото се е виждала на резонанса, но са я изчистили. Докараха ми го буден, първата нощ мина почти идеално само с едно болкоуспокояващо (по-силничко) и повече така и не пи такива лекарства. На другия ден го изправиха, а от по следващия взе да обикаля коридорите на болницата. Сега 10 дена след това се чувства по-добре доста, много ходи пеша, но от време на време получава някакви изтръпвания по различни места, в единия крак, в другия, в таза, в кръста. Мигновенни схващания, които минават бързо, но доктора каза, че  е нормално. Не знам какво друго да ти кажа, питай ако имаш някакви въпроси. Като цяло е много по-добре отколкото преди операцията, но все още не е напълно готов, поне засега.  Казаха ни да направим контролен резонанс след 3 месеца, а да се пази повечко първите 30 дни, защото за толкова заздравявало мястото, след това не било необходимо никакво по-специално отношение.

Моят син официално от днес не е на градина. Ще ходи на занималня до 15 Септември, но той е много щастлив, че вече няма да го карат да спи на обед. Ох ако знае как ще съжалява за тези безгрижни дни.

А малката е сополива и кашля, но това е бял кахър.

Поздрави на всички
  bouquet

# 221
Дъртата шпионка премина през очакващите юнски бебоци и попаднах на ето това:
"Тази сутрин в 7ч. се е родила Макрина на мама Mariah. 3350гр., 51см., нормално раждане."
Желая много здраве на малката сладурка и много бързо възстановяване на мама!

# 222
Браво, честито!

Браво и на шпионката!  Party Hug

# 223
marini007 - Страхотна новина! Е така обичам да ми започват седмицата и денят.

Честита щерка на мама Mariah.

Ние имахме страхотен уикенд. Разходихме се из Кърджали и околността. Понеже бяхме с деца оставихме Перперикон и Татул за отделна екскурзия.
http://beloslava07.multiply.com/photos/album/32/32

# 224
Здравейте!
Честита дъщеричка на Марая! Да е жива и здрава!
Момичета, вие как се справяте със вашето емоционално състояние когато истерясват децата? От известно време, Дари просто ме подлудява с държането си и почвам да излизам извън релси. Това много ме притеснява, защото не искам да се превръщам в майка-истеричка, но на моменти просто не издържам. То не са капризи, тръшкане, отказ да спи, да се храни, сцени за всяко нещо за което не е съгласна и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт