Благодарности на всички, които се сещат за мен, че и загрижено ми звънят

Не съм се заринала в работа, просто се случи нещо, което.... абе не е за разправяне.
-премахнато по желание на автора-
Прочетох по диагонал изпуснатото и не знам с кое да почна най-напред...
Май с бебетата: Честито идване на бял свят на новите ни бебечета /макар че с някои се чухме вече
/! Да са здравички и обичани!
А на майките и татковците само щастливи моменти с тях!Честито и на новите ни бремелинки!
Момичета, повлечете крак, та да прихвана нещичко, за предпочитане момченце, че да са шаренки. Стайл, миличка, за теб специално една
за бебенцето и една
за татко ти. Животът е толкова шарен...Мелодия, стискам палци всичко да е наред! Много ти пожелавам едно розово вързопче.

Калина расте бързо, все повече заприличва на личност, с характер, с претенции, мнение, изисквания. Винаги е наобратното от нашето мнение, като същинско овне.
Много бърбори, но само ние й разбираме. За всички други трябва преводач. Пример: "Мамо, баи ят кутката" означава Мамо, забрави да си изядеш закуската.
Все по-самостоятелна е, измисля си сама игри и се забавлява дълго сама. Говори с играчките си и от тяхно име и също "вижда" тук-там някой. На пързалките е безстрашна и неудържима, за съжаление на катерушките също и ми изправя косата всеки път.Страхува се от тъмното /наша грешка, защото не гасим нощното осветление нощем/ и от силен шум. Когато види кола, идва веднага да се гушне, за което съм много доволна.
Все така злояда е, отказва плодове и сок, с изключение на банан в доза 1/3 банан на една-две седмици.
Но си качва нормално и не се тревожа много.-премахнато по желание на автора-
Така се надявах изчезването ти да е по по-прозаична причина!
(и аз си мисля, че искам да са ни шаренки). Браво, че намирате сили да се радвате на живата пълноценно и да гледате положително в бъдещето, може би положителното мислене е най-важно от всичко, обичайте се тримата и всичко ще се нареди, вярвам 
Ама както я караме опасността е реална
, някакви си нужди там, на кой му дреме. Не изглежда да ми прави напук, просто не я интересува и това е. Не знам момента ли сме пропуснали, при положение, че от 1 година горе-долу я слагам сутрин на гърне, акаше си, като каже ако я водим в тоалета или на гърнето, радваше се като се изака и си пуска сама водата и т.н. Като цяло тя и сега се радва като пишка вън на листенцето примерно и след 10 минути си напишва гащите без гък да каже и си продължава така
От сума ти време говоря, обяснявам, поощрявам, доверявам се и т.н.- резултата в момента е под нулата. Ако някой може нещо да ме посъветва-моля
).