Отговори
# 135
Честит празник на всички деца!!!
Честито и на мама Лято!Да й е жив и здрав сина!!!  newsm51
Добре дошла и на Оличка и бебе Любомир.
Колкото до секса ни е също открихме сезона.Дидочка,това все едно аз съм го писала  Mr. Green .и аз все едно съм като зашита,въпреки секциото.

# 136
Здравейте мамчета и честит празник на всички бебчета и по-големи каки и батковци.
Тук съм момичета .
Днес в 14,00 часа ще ходим на преглед и се надяваме да не е много страшна диагнозата , молим се да кажат , че малката Лилия ще вижда . Каквото и да е ще се борим .
Макар ,че мисля , че докато не си направят изследвания под упойка на очичките не могат да кажат с точност диагнозата , поне предположенията на лекарите да са на добрата страна и всичко да е лечимо и да минава успешно .
Това е за сега . Ще ви пиша когато имаме развитие на нещата.

# 137
  • Sofia
taniab дръж се, всичко ще е наред!!!
Не знам за какъв секс говорите  Naughty такове нещо не сме правили от октомври  ooooh! А сега изобщо нямам сили да си помисля. Явно имате добра организация и се справяте отлично. с бебета. Аз ядко имам време за нещо различно от грижи за бебето и в леглото мисля само за сън. Joy

# 138
Честит 1 юни на всички малчугани!Пожелавам им винаги да са усмихнати и всеки ден за тях да е специален.Весел празник.  baloni

# 139
  • Русе
taniab,  fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Praynig дано диагнозата не се окаже страшна и малката сладурана да се оправи!
Честит празник на малки и големи!

Няма какво да се похваля. Колики за целият китайски народ. И да кажа като болшенството майки: "ядем, спим и серем"  Mr. Green

# 140
ЧЕСТИТИ БЕБЧОВЦИ НА НОВИТЕ МАМИ! newsm51 smile3525 newsm51
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ КАКИ, БАТКОВЦИ И БЕБЧОВЦИ  bigdance2
За секса-желание и време колкото искаш, ама с тия течове и бродерий-трудна работа smile3518

# 141
  • София
Честит празник на малки, големи и още по-големи!

Честита рожбичка, лято! Да ви е със здраве и късмет родена!

оличка, добре сте се завърнали у дома с бебе Любомир!

taniab, стискам палци и чакам най-добрите новини, вярвам че притесненията скоро ще отшумят!

# 142
  • о`майна лунна нощ е
Таня, стискаме много силно палци! Всичко ще е наред!!!!!

Ние сме горе-долу добре. Наско беше два дена вкъщи, защото вдигна Т. с повръщане и не го пуснахме наградинката. Днес вече е на линия и сутринта татко му го остави в групичката.
Наско ме притеснява и с неговото плоскостъпие. Направо навътре му се обръща крачето, криви петата и глезена ... още една тревога.

Малката е бясна тия дни. По цяла вечер е при мен на леглото, защото не позволява да я оставя в кошарата. Веднага надава викове и се разбужда, а с нея и цялата къща. Не искам да я уча при нас, но само така мога да се наспя. На всичкото отгоре цялото й лице в ситни пъпки, които не минават вече 14 дена. Утре на консултацията ще питам какво може да вземем, за да ги изчистим. Притеснява ме да не се окаже атопичен дерматит, защото там става сложно с ваксините.

Тази сутрин пък се събудих със сълзящо и силно зачервено око. Подозирам конюнктивит и след час ще отида до личната ми да видим какво е всъщност и как ще го лекуваме. Само това ми липсва на фона на останалото.

Ох.
Надявам се да оцелеем и този път.

Честити бебчета на мамите, които не съм поздравила още! Нека папкат много, да са полушни и кротки!

# 143
Честит празник на всички дечица,да са ни здрави,щастливи и много умни!  ura  Party Time  costumed034
Честити бебчета на Лято! и дари7000! Да са ви здрави и много послушни! Hug
oli4ka добре си си дошла   bouquet ! И на мен ми е много интересно да разкажеш за раждането как мина и при кой ражда.Нали в МД роди?
 taniab дано всичко с малката е наред и да няма никакъв проблем с очетата!Имаш нашите стиснати палци  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover newsm17

# 144
      Добър ден и от мен ,4естит празник на вси4ки деца да растат много здрави и много щастливи.  Hug
    4естито на Лято  и другите нови май4ета(извинявам се ,но не си спомням имена),много здраве и късмет на беб4етата ,бързо възстановяване на мамите.  bouquet
    Дендри благодаря ти мила ,винаги като про4ета твоите постове ми става по весел денят.  bouquet
    Дикси много са готини твоите мом4ета.     Сиска  няма ли да покажеш някоя снимка от празника на сладурката Божа.
    Таня много късмет ,ние сме с теб . Hug
    Бейлис как си?
    За кекса с тези шевове не бих пробвала в близкият месец.Другата седмица с децата се прибирам на БГ ,та ще го отложим за  след два месеца.
    Сега малко да се опла4а ,в нас е страшно .Евгения не иска и да знае за Вени ,когато малката пла4е тя се радва ,ако я гушна ми казва да я оставя и да взема нея.Казвам и, 4е Вени и е сестра и тя запо4ва да крещи ,страшно е .Не съм мислила 4е ще  бъде толкова трудно ,не от гледана то4ка на домакинство ,а от това 4е щял ден се опитвам да "набия"на Евгения в главата да не вика,да не бие Вени ,да не се тръшка и т .н.Ако някой има идея как да се оправя в тази ситуация ,много ще съм ви благодарна.
    [/list][/list]

# 145
    • София
    леле таняк ама на теб наистина ти е много трудно като чета какво приключение е у вас, дано в Бг има кой да ти помага

# 146
    честит празник на всички малчугани

ние днес водихме малкия на консултация и за 2 седмици е наддал цели 500гр. иначе си имаме проблем с очичките - след 2 седмици на капки бивацин не му изчезнаха гурличките и днес Педиатърката му взе очен секрет за да видим дали няма някоя бактерия  Sad силно се моля да не се изолира нищо защото ще трябва да ни изпише антибиотик  Praynig иначе и езичето трябва да мажем с някакво лекарство защото не иска да пие водичка малкия и остава мляко по езика плюс това и коликите са със пълна сила , но мисля да продължа с Еспумизан още няколко дни и тогава да му взема саб. просто картинката е пълна.

силно стискам палци малката Лилия да се оправи по-скоро и да изживее едно щастливо и безгрижно детство  fingerscrossed

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 13:47 от marsia__kzl

# 147
    Добър ден и от мен! Hug

Честито на всички новообебили се майки, както и на всички, завърнали се в къщи. Да са ви живи и здрави бебчетата и бързо възстановяване на майчетата.  bouquet newsm67

Честит празник на всички дечица, както  и на всички пораснали деца! baloni baloni

За секса: И ние открихме сезона още след 3-тата седмица.  Peace Въпреки, че таткото си мислеше да си ме пази поне месец. Сега неможе да ми се насити, което ужасно много ме кефи. То си е хубаво, че така още по-скорострелно се възстановява тялото след раждане. Да се похваля, остава ми по-малко от 2 кг да сваля, за да стигна до стартовото положение преди забременяването. newsm18

taniab стискам палци всичко да мине и новините да са възможно най-щадящи Praynig

Желая ви лек и усмихнат ден, а за мамите на които им предстои раждане - успех!

# 148
    • София
    Вяра, обнадежди ме  Peace

Танче, успех!  Praynig

Зайо, с какъв антибиотик се оправи? При мен постепенно става една все по-голяма разлика м/ду гърдите, дори на външен вид е очевидно вече и от едната нямам проблем с 120мл и нагоре на хранене, а от другата наполовина едва стига  Rolling Eyes Какъв антибиотик ти помогна и може ли да се кърми по време на приемането му?  Sad

# 149
    Честит празник на всички дечица! Нека растат здрави и много щастиливи!

И аз се присламчвам към котко- и куче- притежателите. Heart Eyes

Аз да се оплача - днес сме болни в къщи и ходим с маски да не заразим дребния - дано бързо се оправим от пустия летен грип. Sad

А ето и нашето албумче = http://www.facebook.com/album.php?aid=2024190&id=1294343646&l=313968d7a4

Общи условия

Активация на акаунт