Отговори
# 120
Честит голям бебчо Иван на мама Лято! Много се радвам за нея! Нека малкия да расте голям и здрав, да бъде най-послушното, щастливо и обичано бебе!  smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

На мама Лято бързо възстановяване. Аз си подозирах тайничко, че като вчера цял ден я намаше и като знаех че трябваше да ходи до болницата, са я задържали за секциото днес  Party Радвам се че всичко е минало гладко и сега се радва на мъника  Hug А ми беше обещала утре заедно да ходим на тонове в болницата  Heart Eyes  Mr. Green

Добре дошла у дома на мама Оличка   bouquet   bouquet  bouquet Дано бързо влязат в ритъм с бебчо Любомир и скоро се включи и разкаже как е минало всичко.

Честита бебка и на Дари!  bouquet  bouquet  bouquet

Маги, ти ще ходиш ли на тонове в болницата скоро? Иначе за инжекцията дето са ти я били казаха ли ти какво е и как така е спряла контракциите? Ако е било нещо болкоуспокояващо не би трябвало май да ти ги спре  newsm78 ама знам ли  Thinking

# 121
Честито на новообебилите се мами. newsm51Вече избягвам да споменавам поименно, че ще забравя някоя. Много съм се разсеяла покрай моята малка принцеса...  МНого радост, късмет, здраве и щастие на рожбите ви, мамчета!

Успех и бързо безпроблемно раждане на мамите 2 в 1. fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Да се похваля...докато ви пиша в този момент, кърмя Рада. Вече се специализирам, а?
Гледам, че за секс вече си говорите. Ей, безсрамници Mr. Green Кога родихте, кога и  за джиджи-биджи пак почнахте да мислите. Е, няма лошо де, даже ви завиждам благородно. Heart Eyes Това че имам ЕПЗ и допълнителни разкъсвания и бая ме побродираха, малко ме спъва в къщните задължения... В смисъл върша си ги, но не припкам като планинска козичка, ако ме разбирате... Малко се плаша, като си правя промивките, на пипане все едно не съм същата... Rolling EyesА за кекс...  Blush...ми, правих вчера... даже два пъти... за да почерпя съседите за раждането на Рада. Laughing Laughing Laughing
ПП. Пускам ей сега снимчици в албума на Майските бебенца.
...а ето го и моето албумче, в may2009: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=383879&view=3 Знаета паролата! Peace

Последна редакция: нд, 31 май 2009, 20:24 от Dendri

# 122
Честито на новите мами.Да са им живи и здрави бебоците и много да ги радват,а мамите бързо да се възстановяват.
Ради също ака след като се наяде или докато хапва.Акаме по 5-6 пъти на денонощие.Незнам дали е нормално.И още нещо..откакто започнахме на Фризовом стана малко по-рядко.Това е от нас.
Добре дошла на Оличка.

# 123
  • Русе
Честито на Лято и Дари! Да са здрави и много послушни бебчетата!
Добре дошла на Оличка

И ние "открихме сезона". То толокова въздържание беше че..... Както и да е, сега наваксваме  luvbed
 Нали вчера командировах децата при баба им с целта аз да се наспя. Тц. Цяла нощ се въртях и ставах да храня  ooooh! Е, поспах повече от нормалното но как искам да спяяяяя.

# 124
ЧЕСТИТИ БЕБОЦИ НА ЛЯТО И ДАРИ!!! Да са ви живи и здрави и да растат много щастливи!
Лято!, Ивановците са голяма работа - страхотно име сте избрали! Ще видиш, че детето ще е силно и колкото и да му се притесняваш (както беше, докато бременееше), той все ще се оправя по най-добрия начин (както стана, когато ви бяха набедили, че имате проблем). Дай Боже!  Hug

# 125
Честит празник на всички малки и големи деца. Да са здрави, щатливи, весели, да радват мама и тати и много, много усмивки
 bigdance2  bigdance2  bigdance2

# 126
  • София
Честито бебче на Лято  bouquet Да ви е живо и здраво и мнооого послушно.
Момичета, някоя от вас имала ли е проблем със запушени канали на гърдите.
Спомням си, че Зайо байо имаше подобни проблеми. Зайо кога ти включиха антибиотика, не опитахте ли с нещо друго преди това да отпушите каналите.

# 127
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА!!!

Момичета, някоя от вас имала ли е проблем със запушени канали на гърдите. Спомням си, че Зайо байо имаше подобни проблеми. Зайо кога ти включиха антибиотика, не опитахте ли с нещо друго преди това да отпушите каналите.

Ами не сме опитвали нищо, защото аз реагирах доста бързо и бурно. Сутринта в петък изцедих около 50-60 мл от тази гърда, т.е. нямах никакъв проблем тогава. На обяд пропуснах едно цедене и броени часове по-късно получих силна треска, през нощта отново. Явно е започвал някакъв процес, но понеже млякото течеше доста добре от тази гърда, затова не съм го забелязала. На следващата сутрин вече имах зачервяване и втвърдяване на част от гърдата. Междувременно, от нея вече изтичаше много малко мляко. Преди да звънна на доктора повече от час се опитвах да я отпуша с цедене, с компреси, с нагряване на инфра-червена лампа, с горещ душ - нищо не помогна. Като обясних всичко това на доктора, той ме посъветва да не отлагам в никакъв случай антибиотика, понеже в понеделник може да е късно и да е станала някаква беля. При това, нямаше как да се видим да ми напише рецепта, затова чрез познати аптекари нелегално се сдобих с въпросния антибиотик. Но добре, че го почнах веднага. В понеделник на прегледа вече всички запушвания бяха разкарани и останах само до 5тия ден на лекарства.
Всъщност, лекарят обясни, че в устичката на бебчетата ги има бактериите, които могат да причинят инфекция и мастит. И когато някъде се задържи мляко, това е идеалната среда за размножаването на тези бактерии до патологични стойности - тръгват нагоре и нищо не може да ги спре. Затова не сме изчаквали, преди включването на антибиотика. Освен това, в такива случаи се дава Аугментин, който е напълно съвместим с кърменето. Даже в такъв момент поставянето на бебето на гърда е много важно и помага най-много.

# 128
Честит празник на малки и големи дечица! Да са здрави, усмихнати и щури!

# 129
  • Велико Търново
Добро утро! Grinning
Честит първи юни!
Подаръци няма да купувам нито за едната,нито за другата Crazy

Зе секс нямам сили да помисля Crazyно ако трябва да бъда честна нямам и желание.Такова не виждам и в сеньора Blushама то сме си и хора на възраст де.

Към коткопритежателките принадлежи и Фелинка.Биси,недей само да четеш ,а пиши Hug

Дендри,много хубаво семейство сте.Рада е прекрасна Hug

Вчера Георги се е справил блестящо с Мина.Хранил,преобул,най-вероятно много я е гушкал,защото той пред Божа почти не я пипва и дори се е изкъпал Mr. GreenТова за него е постижение,защото той като гледа деца нищо друго не прави,а единствено се занимава с децата.

Дикси,моля те не ме карай да те следя по други теми,че да ти видя хубавите деца Naughty
Прочетох на Георги,че има и други мъже с неговата съдба  Mr. Green

ЧЕСТИТ СИН НА ЛЯТО!ДА РАСТЕ ЗДРАВ И  ЩАСТЛИВ!НА МАМА МУ БЪРЗО ВЪСТАНОВЯВАНЕ!

Това от мен,че Божа се събуди.Хубав ден!

# 130
Добро утро и от мен .

Честит празник на всички деца и на тези , които все още се чувстват такива !!!!!!!

За секс и аз не смея да мисля , че с тези бродерийки където имам  Crazy .

# 131
За секса, и ние още не сме открили сезона. Кое по напред? Искам и аз да оставя двете деца като Ели за два дни и тогава стой та гледай  Mr. Green
Подарък само за баткото. Че му надух главата, че ако не слуша няма да има подарък и сега трябва да си изпълня обещанието.
Бебето ще ми прости надявам се.
За него едни капки за очи, че май има конюнктивит. Ще го водя следобяд на очен. Гъст жълт секрет и от двете очи, чак му залепват клепачите. Дано не се окаже, че са му запушени слъзните каналчета, че зор ще видим с тези масажи.

Дикси,моля те не ме карай да те следя по други теми,че да ти видя хубавите деца Naughty
Ето, за да не се затрудняваш  Mr. Green
http://diksi.multiply.com/photos/hi-res/63/22?xurl=http%3A%2F%2F … 2F63%2FKalin%2322

# 132
  • Варна
Здравейте сладурки и бебета-сладурчета Laughing

За секса-пробвахме се преди седмица, не се получи Embarassed Мъжа ми даже се избъзика да не би въпреки, че съм секцио и са ме шили, да са ме зашили и отдолу  Embarassed Явно не е дошъл момента.

Ние напоследък имаме доста колики, въпреки капките, но все ще отшумят. Събота и неделя бяхме почти цял ден навън и беше прекрасно. а Събота вечерта бях на рожден ден на колежка, без мъж, който седя вкъщи да гледа бебето. Почувствах се и аз като човек, от толкова време не бях излизала по заведения. Първо ресторантче, после бар. Уж рано щях да се прибирам, но бързо и неусетно стана 2ч.  Mr. Green Таткото се беше справил перфектно в гледането на бебешора baby_neutral Маги започна да се заглежда по играчки.

Честито на Лято за бебчето,да е живо и здраво и бързо въстановяване на майчицата!  bouquet
Оставям ви, че Маги се събуди  Crazy  Hug

# 133
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАЛКИ ,ГОЛЕМИ И ОЩЕ ПО ГОЛЕМИ ДЕЦА И ДЕЧИЩА! (все пак всички сме деца на мама и тати)

Лили честито изстрадано отроче! Да ти е живо и здраво, да ви радва много и ядосва малко!

Аз за секс още не мога да мисля - още тека катоооо Crazy А таткото е винаги готов и го показва, ноооо Confused

Дидочка и Борис е със страшни колики. Онзи ден се похвалих, че био гаята действа и за да ме опровергае от вчера пак нищо не помага. Дано по скоро свършат, че вече ми се къса сърцето да го слушам как се превива и пъшка, направо ми идва да се bash

Танче къде си? Не съм те забравила и стискам палци за вас  Praynig

Глумче струва ми се, че би трябвало вече да сте си в къщи Rolling Eyes Чакаме и твоя разказ

Дендри виждаш ли, че нещата полека лека си идват на мястото bowuu Само търпение и спокойствие  bouquet

# 134
  • Стара Загора
4eстит празник на вси4ки малки и големи де4ица ,да растат весели щастливи и многооооооо оби4ани  Hug Hug Hug
Дендри абе мила не мога да ти отворя албум4ето а толкова искам да ви видя  Crossing Arms
За секса и ние още сме на постно  Joy но 4акам да ида на преглед и тогава ще видим  Heart Eyes Лек и усмихнат ден ......

Общи условия

Активация на акаунт