Отговори
# 105
  • София
Честито бебче на Плами  bouquet
Значи да се оплача и аз - и ние повръщаме на почти всяко хранене и понеже не го знам колко и въобще дали наддава утре май ще го водим господина при  педиатъра Thinking
Нашата докторка каза да сменяме памперса преди ядене. Той се изхожда след всяко хранене почти, но засега няма проблеми.
ААА и ние сме в отбора на имащите котки. Нашата е европейска тигрова - сиреч помиярка Laughing Оня ден се метна при бебето в количката и от нея бебе не се виждаше. Направо ми иде на моменти да я махнем. Все се притеснявам да не му направи нещо на мъничето. Confused
Malachika може секс може ееееех Blush

# 106
  • София
МАЙчета, имам честта и удоволствието да ви съобщя, че тази сутрин, малко преди 10ч, със секцио, Лято! е станала мама на голям мъж Иван.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Сладурчето е със завидните мерки 4.2кг и 53см.  Hug Да е жив и здрав и много да радва всички! А на нея - бързо възстановяване!   Hug
  bouquet  bouquet  bouquet
На всички вас - много щастиливи мигове със слънчицата ви!  Hug

# 107
Здравейте дами,

4естито на новите май4ета и скорошно бързо и леко раждане на все още 4акащите!

Да дам и аз от4ет-на 20-ия ден бяхме на първата консултация.
Крис е наддал 700гр. и 2.5см  Hug
Това си е голямо успокоение,като знам колко се притеснявах дали хапва достатъ4но...
Сега проблема ни е с коликите,особенно ве4ер от 10 до към 12 4аса,направо е кошмар...,не помага нито гушкане,нито люляне...абе нищо...нямам търпение да спрат завинаги,като го гледам как се мъ4и горкото Cry
И цялото ли4ице му се опъп4и(Луни4ка имаше такъв проблем скоро),та се 4удя дали да не го намажа с крем4ето на Бо4ко или да 4акам да минат от самосебе си newsm78

4ЕСТИТО БЕБЕ ИВАН НА ЛЯТО,да расте здраво и щастливо дете!!!

# 108
Аркси : Възглавничка е рано още да се използва - бебето трябва да е на равна повърхност, но наклонена.
ние сме сложили вече възглавничка, защото неможахме да нагодим матрака под подходящ наклон  Rolling Eyes

честит син иван на щастливата мама. да и е жив и здрав и много послушен, а на нея бързо възстановяване.

Последна редакция: нд, 31 май 2009, 13:51 от marsia__kzl

# 109
  • гр.Стара Загора
Честито бебче Иван на мама Лято!Жив и здрав и голям да порастне!

# 110
Здравейте момичета!
Ние от 1 седмица вече сме си вкъщи, но нямах възможност да пиша.

Честито на всички обебили се мами и леко раждане на тези, на които предстои  bouquet

Ние с Михаил сме добре. За съжаление, аз нямам достатъчно кърма и се налага да се дохранваме с АМ, но все още не съм загубила надежда, че ще можем да минем само на кърмене.

Желая ви приятен ден и се надявам, че ще мога да се включвам по-често отсега нататък.

П.С. Дендри или Мадленка, моля ви да промените датата на раждане на Михаил - 18.05 (а не 17.05). Благодаря!

# 111
  • not found
Аз съм мама априлка , но влизам във вашата тема за да ви съобщя , че днес сутринта в 2.30 часа дари7000 стана мама на госпожица със следните мерки 3080 гр 48 см . Честито и на нея и на вас , пожелавам на всички добри , весели и послушни бебчета  Hug

# 112
  • Стара Загора
Лято 4естито ви мом4енце да расте живо и здраво послушно дете,а ти бързо да се оправяш  Hug Hug Hug 4естито и на дари7000 много да е послушна момата(съжалявам но не си я спомням  newsm78) Hug Hug Hug

# 113
  • Елин Пелин
честити бебенца на новите мами ! да са живи и здрави и много радост да им носят!А на мамите особенно на Лято бързо и успешно възстановяване и дано "онзи проблем" да се махне и да го забрави скоро скоро!  Hug  bouquet Hug

# 114
  • софия
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАМИ! newsm51
Да са им живи и здрави бебоците и много да
ги радват!

# 115
  • София
Лято, Дари, честито!

Галя, мерси, ще говоря пак с педиатърката само че моят ако не изяде достатъчно не заспива не знам как бих могла да му намаля дажбата  newsm78

И аз питам за секса, то хубаво че еди-колко-си време не трябва, ами ако не е вагинален дали пак не може  newsm78  Blush

# 116
ЛЯТО, ДАРИ - Честито ви сладурковци! Simple Smile Бързо възстановяване и много здраве за всички ви желая!

malachika за секса - ние правихме около 3 седмици след секциото и имах още лохии
не мисля че е проблем, най-важно е да се чувстваш комфортно
при мен беше определено трудно, не болеше операцията, а просто беше ужасно сухо...Simple Smile

# 117
  • София
Ей,момичета здравейте !
Ние  с малкия сладур Любомир се прибрахме вчера  в  къщи  и  все  още  свикваме  един с  друг, шоуто е  пълно у нас Mr. Green
ЧЕСТИТО  НА  ВСИЧКИ  МАМИ, СДОБИЛИ СЕ  С  БЕБЕНЦА  , ДА  СА  ИМ  ЖИВИ  И  ЗДРАВИ, ДА ГИ  РАДВАТ МНОГО.
  bouquet  bouquet  bouquet
Връщам се да  чета  , че  доста  сте писали ми  се струва. Crazy

# 118
  • гр.Стара Загора
Оличка добре дошла с бебе Любомир  Hug Hug Hug

# 119
[color=magenta]Мерси на всички за хубавите пожелания!!!

МАЛЕ, СТРАХОТНО Е ИМАМЕ СИ БЕБЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[/color]Май,май много принцески са се появили. Така е хубаво у дома с бебе във ръка. Направо ме избива на рими Joy

КОЙ,КАПКИ ЗА КОЛИКИ ИМАТ ЕФЕКТ ДА ПРЕПОРЪЧАТЕ??????

ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИ,ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА СА РАДОСТ И УТЕХА,МАЛКИТЕ БЕБОЦИ

Общи условия

Активация на акаунт