Отговори
# 195
  • гр.Стара Загора
Добро утро!
И аз като Сиска започвам деня с пълна пара  hahaha
За спането с бебето умирам от кеф като я гушна ,но майка ми доста ме наплаши че е много опасно и имало случаи с лош завършек затова вече я гушкаме на спалнята с баща й само когато сме напълно будни и решим ли че ще спим бебка заминава в кошарата  newsm07
ТаняБ много силно стиснати палци и от нас дано всичко е наред  Praynig Вярвам че ще е така  Hug Hug Hug

# 196
  • Велико Търново
Роси,очевидно е,че майка ти говори,че може да задушите бебето CrazyСамо,че ВДС може да се случи и в кревата на бебето.Преди време четох доста интересна статия в която се твърдеше,че точно спането с майката намалява риска от ВДС.
Вчера една потребителка пуснала "култова" за мен тема,че даже и със стряскаш апел да не кърмим заспали ooooh!

# 197
Добро утро момичета .
Нямам много време да ви чета , за това на всички нови бебчета пожелавам много здраве и късмет , а на мамите и татковците много да си ги обичкат.
За водата ние даваме изворна на девин , с тази и правя млякото и такава давам да пие , но тя за сега няма голямо желание да пие водичка.
При нас нещата с очичките са доста сериозни.
Най-вероятна диагноза е глаукома , доста коварно нещо , но ще се борим.
В понеделник влизаме в Токуда и вторник ще ни мерят въотреочното налягане , за да се реши какво ще се прави на този етап. В момента ни изписаха капки за да може да понижим налягането и гелче , за да може да се изчисти роговицата.
При такива малки бебчета се прави задължително операция , може да не е и само една . Единственната ни цел в момента е да запазим зрението максимално , молим се за това , но нищо не се знае. Доста тежко , но аз трябва да бъда силна , а и нямам право да рухвам, за да мога да си гледам детето .
Много съжалявам , че ви натоварвам , но трябва да споделя .
Вече не мога и да плача, само се моля Господ да е с нас и Лилия да има голам късмет .
Приятен ден ви пожелавам.

# 198
  • Велико Търново
Таня,ще се моля за вас PraynigЛили ще вижда Hug

# 199
Таня, желая ви най-добрия резултат от лечението за малката Лилия!
Прегръщам те и бъди да си силна!  Hug

# 200
  • о`майна лунна нощ е
Танче имате цялата положителна енергия от нас!
Молим се всичко  да мине леко и бързо!

# 201
  • Русе
Tаня, стиснати палци и от мен! Дано всичко мине бързо и безпроблемно!  Praynig
Днес чакам носният секрет на Гого. Много му хърка носа и се дави а вече капки и прочие не мога да давам. Ако излезе чист секрета оставаме пак на физ. разтвор и лайка. А е такъв кошмар - хърка и реве, колики и реве, ужааааас Sad ooooh!
вчера видях в нета един аспиратор, който се слага на прахосмукачката и днес ще питам ставали за човека. Поне да облекчи малко.
Лек и усмихнат ден  Hug

# 202
Добро утро момичета.
Честито на Мадленка за бебе Александара.Да е жива и здрава и много щастлива,а мама бързо да се възстановява.
Таня,стискаме палци всичко при вас да се развие по най-добрия начин.Целувки от нас.
Ели,дано и вашият секрет излезе чист.

# 203
Сиска как се справяш с останалото мляко по езика ? и аз избягвам да давам вода, то и малкия само я връща но постоянно има мляко по езика и ще направи гъбички

# 204
Таняб, с теб и малката Лилия сме. Hug
 Дано въпреки прогнозата, лекарите направят всичко възможно детка да вижда. Преминавате през това много рано, но може би това е за добро. Хванали сте много на време проблема, а колкото по-рано, толкова повече шансове да мине и замине, а Лилия да не се травмира от лечението и да има едно прекрасно и цветно детство. Таняб, не забравяй да ни информираш...всички тук ви мислим и се молим за най-благоприятна прогноза и лечение. Вярвам, че всичко ще се оправи. fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 205
Tаня  Hug  с вас сме! Сигурна съм,че всичко ще се оправи !
Мадленка честитооооо бебеее!!!! Много да те радва и да расте здраво и щастливо! Ех ...излъгах те за точната дата,но поне познах,че ще е след термина Simple Smile
Nintjе Много сте сладки, страхотни снимки!

Последна редакция: вт, 02 юни 2009, 10:31 от Just_VANIA

# 206
  • Велико Търново
вчера видях в нета един аспиратор, който се слага на прахосмукачката и днес ще питам ставали за човека. Поне да облекчи малко.
Лек и усмихнат ден  Hug

Купувай го смело Mr. Greenаз го имам,но май ще е голям за бебетата ни.По късно ще го извадя и ще пробвам на Мина и ще ти пиша.

Сиска как се справяш с останалото мляко по езика ? и аз избягвам да давам вода, то и малкия само я връща но постоянно има мляко по езика и ще направи гъбички

Мина няма гъби и Божа е нямала-нищо не правя.

# 207
  • Русе
Сиска, веднага казвай става ли. Щото ми писна. И господинчото се е научил да крещи и сега ме прави на луда. Иска човека да стоя при него и да го държа за ръчичка. Ако не - наддава крясаци и като отида при него ми се усмихва любовно  Mr. Green

# 208
  • София
  И каките и това бебе не пият изобщо вода и са само на мляко, имат бяло по езичето, но никога не са имали млечница. Само че ние изобщо не ползваме биберони или шишета също така.

# 209
Танче стискам палци с Лилия да се оправи по-бързичко. Бъди силна акоимаш нужда от нещо обади се  Hug Hug Hug .

Сиска благодаря ти за капките   bouquet

Айла помощ от два дни малката ме подлудява . Реших да я храня на поискаване , но тя си иска постоянно. През 1-2 часа , по някой път и по-често. Четох че е нормално , но вече съм в ужас данеби да не и стига кърмата. Като спре да яде стискам гърдата и има още мляко ама знам ли. Нощем е същото , постоянно иска .

П.П. Момичета допълних родените на първа страничка , ако някой не се намира да каже. Снимки не съм слагала щото така или иначе скоро ще минем в Родени и за там ще сменяме първата страница.

Общи условия

Активация на акаунт