Александра и мама Нанси в МАЙската тема ще се разпишат, знаем си!

• 21 696
  • 301
  •   1
Отговори
# 120
  • София
mariska каква сладурана е на снимките, галче, просто махни с ръка и гледай да ти е добре, понеже нервите никой не може да ти върне....

кака хриси и бебката са очарователни на снимките!

кате, хайде, чакаме от теб вести сега Simple Smile Flutter Flutter

не съм гледала твоите снимки, че много работа ме напдна, а утре съм на операция на един непоникнал мъдрец....... и ще почивам у нас до петък...

доскоро!

# 121
  • Пловдив
Люси, пиши и нас в списъка за Усоето, една нощувка и за нас от разширените стаи моля  Mr. Green

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 23:39 от pepsun

# 122
Здравейте с ден закъснение и с голяяяямо извинение !

Черпя за рождения си ден , за който така мило сте се сетили и още по-мило поздравили !

Заповядайте

Вчера най-после разтресохме здраво апартамента с първия самостоятелен Heart Eyes купон  , та още не знам на кой свят съм . Много хубаво беше ! Пълно с приятели - мечта ! А Марки от вълнение не можа да заспи до 1 часа . Беше голям помощник , посреща гостите , настанява ги , черпи ги с бонбони / според мен скоро сладко няма да погледнат Mr. Green/ .

Пожелавам на всички мами и дечица да са здрави и много весели летни игри и забавления !

Поздрави и на всички празнували и празнуващи - най-вече бъдете здрави , другото ще си го сбъднем , изработим , спечелим и т. н.

Целувки !

Зори

# 123
Уф.. аз още чакам да кажат кога е изпита .. и ще долетя при първа възможност Simple Smile
Не знам къде точно ще спим  Crazy Обаче ще се мернем задължително  Hug

# 124
  • Плевен
Люси, пиши и нас в списъка за Усоето, една нощувка и за нас от разширените стаи моля  Mr. Green

Веднагически и с голямо удоволствие  Heart Eyes
1. Банкови / Ани с 1 бр. нощувка събота - двойна стая.
2. Чемширови   с 2 нощувки - разширена стая.
3. Бояджиеви / Люси 2 нощувки
4. Анна 2 нощувки - разширена стая.
5. Лони 2 нощувки ??? стая.
6. pepsun 1 нощувка, разширена стая.

Предполагам, че нощувката е за 27.06.  Simple Smile

# 125
Какви са тези разширени стаи?  Laughing
А за номинираните в различни категории за 2008 призове да подготвям ли?
А торта по случай третия рожден ден за децата искате ли да има?
Подаръчета ще си разменяме ли?

# 126
Хелоуууууууууу/като я няма Дени,да взема аз да го кажа/..............и да турна кафето вместо Сиската...и да  си се разпиша подобаващо,че гледам-минаха рожденните дни и пак замря темата Wink/май двете с Галя ще си пишем и сервираме закуски.......,че имаме зор да стигнем до тема посветена на нашите"изтърсаци" Mr. Green/
Аз,да се похваля вече посвикнах с работата/абе с интензивността й и с някои коментари на клиентите немога още.....`ама това е друга тема/,обаче снощи се наложи и предсрочно прибиране,`щото Иво явно си изживяваше конфликт и беше повдигнал Т......ама тия дни от смяна на режимите и гледачите-не съм изненадана.С прибирането ми-Т падна и засега проблеми-няма....Иначе за гледането-в събота и неделя се гледат по мъжки с баща си/който полага неимоверни усилия да се представи на ниво-дори има вече няколко опита за готвене/и няколко загорели тенджери в актива/,но като цяло се справят добре/е,и с активното ползване на услугите на мобилния ни оператор.....къде да  диктувам кое къде е ,къде да напомням режима и правилата/....,но се надявам,че скоро ще влязат в ритъм/.Когато тати е на работа-опираме до баба им-но то поне сега е топло и прекарват по повече време навън,та и там засега положението е поносимо.
Галче,много е сладка Мариса на снимките...а за партито-не се ядосвай...важното е,че се е получило добре.
Ванилка,стискам палци да се възстановиш бързо от операцията/и дано повече да не ти се налага такова  болезнено"помъдряване"/
Пепсън,чаровни са ти щерките......и имам голям мерак да ги видя наживо.......
Вечерница,пиши по-начесто............ние тук си те помним,...пък и Марки ни показвай колко е пораснал и разхубавил...
Кате,то май вече не остана.........пък и щом и прането вече е решено като проблем,остава само да стискаме палците и да чакаме добрите новини....
За Усоето съм пас/няма начин,ама никакъв/..........,но виртуално ще съпреживявам и ще чакам после отзиви и снимки.
Хайде,лек и спорен ден от мен и от момчетата Heart Eyes Hug  bouquet...ние ще отиваме да видим дали са излезли списъците за ДГ

# 127
  • Плевен
Добър ден!

Докато Тери си разглежда списание аз да се разпиша сърбайки все още кафе.

Какви са тези разширени стаи?  Laughing

Стая с диван разтегателен, който става като спалня и може да спят 2 деца на него. Simple Smile

Люба, радвам се за бързата ти адаптация на работа.

Кате стискаме ти палци  Hug.

Хубав ден от нас, аз изчезвам на работа.

# 128
Добро утро мили ми майчета  Hug
Аз ви следя изкъсо всеки ден,но нито имам време(а и настроение да пиша)  Sad
Бих искала денят ми да е с поне 3-4 часа по-дълъг.
Много хубави деца и снимчици видях.Много хубави празници и купони.На Стоянчо снимките са много живи и очарователни.За снимките на Катето няма и да уточнявам-хайде Кате пълнете къщата по-бързо и за теб да останат само хубави мигове-без повече тревоги.Мариска изглежда много щастлива на празника си,така че Гале не съжалявай за отменения купон.И На Пепсън снимките сега видях-да са ти живи и здрави куклите.
Алекс е на градина и ще си ходи цяло лято ,че няма кой да го гледа,а и на мен така ми е по-добре-нахранен разнообразно,наигран и леко обучен  Mr. Green
Ние го ударихме на ровдени дни през уикенда и съм горда с моето дете(и най-вече със себе си).Първо си седях в заведението вътре,а той играеше на вън със децата-без да сътвори никаква глупост,да се сбие или избяга Mr. Green.А вчера беше заведен от баща си и оставен на другите майки да го наглеждат.Когато отидох да го прибера след работа разбрах,че се е държал много добре,а на тръгване барманката разправяше "Това малкото знаеш ли колко е възпитано".Пораснаха ми ушите набързо.За първи път непознат ми хвали детенце и ми беше много мило Blush
Ние за съжаление няма как да дойдем на Усоето и аз го преживявам много тежко  Cry
Весел и спорен ден ви желая!

# 129
  • София
Я, да се разпиша и аз набързо, докато съм се скатала - от няколко дни го раздавам работна, бера черешите на село и сега съм казала на майка ми, че бера череши, на баща ми - че храня Ида и съм се лепнала на компютъра  Mr. Green
Много обичам такава селска работа, береш си и за нищо не мислиш и седмици наред сънувам отрупаните клони  Heart Eyes красота!

За отрочето какво да кажа - борим се с нощния памперс - не иска да го слагаме, но от време на време не се буди да го изпишкам и става белята  Confused а майка ми нали е маниачка на тем ачистота изпада в истерия като понамокирм Rolling Eyes та засега сме оставили проекта за като се приберем.

За Усоето - и ние надали ще дойдем, няма с какво да пътуваме  Sad като гледам по тази причина и лятната почивка се очертава на... село  Sad ама, какво да се прави! Успокоявам се, че и аз някой светъл ден ще почна работа и ще си купя кола  Crazy

Опаа, викат ме!
Ванилка, дано мине леко днес!!!
После ще кача сники!

# 130
И аз искам да бера черешиииииииииииии  Rolling Eyes
Оня ден с влака ходих до София.. и само минавах покрай отрупани дръвчета ..иииии .. ми иде да ида да ги питам някъде не дават ли на доброволни начала да си побера  Blush
И кола искамммммммммм .. че само се караме - на мене, на тебе..
Ама ще види той.. ей сега хващам пътя.. Търновоско, Шуменско, Бургаско..  Joy хахаха току виж и бира съм пропила  Laughing

# 131
Привет, привет!
Честит рожден ден, със закъснение на Ради! Голям чаровник! Да е здрав и щастлив!  nbirthday
galiushana не се ядосвай за партито. Вярно, че си организатор на годината, но някой неща са извън наша власт. Поне са те информирали предварително. Най-важното е на Мариса да и е харесало, а по усмивката и смятам, че е така.  Hug
Хриси е много сладка и изглежда много грижовна.  Peace
Големи поздравления към майчетата на бебораните ни, за доброто им наддаване!   bouquet
Сиска, гледам оправя часа на ставане  Laughing 7:00
Олче, а за градина мислили ли сте? Контакта с повече деца, си мисля, че ще го стимулира да общува! Ако иска нещо, ще трябва да си каже  Laughing
Неде, много добре ми дойде поста ти със заключенията за мъжете. Аз явно работя с екземпляри, с чувство за хумор. Посмяхме се дружно! Много хубави снимки  Hug
Любима мама на двама  Laughing , да живеят мобилните оператори! Моята скъпа свекърва ми звънеше през 15 мин. като гледа Ема. Сигурна съм, че мъжете ти ще влязат в крак и ще видиш и ползите на работещите, изкарващи известно време без деца, мами.  Laughing А и поетата отговорност, смятам че се отразява добре на татковците.
Кате, чудесни снимки. Имаш много красиви деца! Честита ти пералня.
Велиса, честито, честито! Аз дали ще доживея, да кажат такива думи за моето дете??
Руми, много идилично звучи. Представям си слънце, градина и аз ще сънувам отрупани клони.
Ванилка, дано леко мине!  Praynig
Здравословно нещо се предавам, боли ме стомах, гърло и за цвят и ахилеса на единия крак ми се възпалява. Мъжът ми вика: Годинките не прощавам, а аз отговарям, че по-важно е как се чувстваш.... но днес се чувствам на 100.
Поздрав от три годишната, надявам се да се чувства на толкова. http://www.doty.snimka.bg/album.php?album_id=386970&pid=12795339

# 132
Привет!
Нямам нет и направо се изтормозих, така че влизам само набързо да уточня за Усоето - за нас двойна стая /петък и събота/.

Чао и хубав ден!

# 133
Здравейте мами и порснали сладурковци!
Нещо съм се затрупала с работа и само чета без да пиша. Явно доста хора са като мен, че нещо активността след рожденните дни е рязко спаднала.
Мариса и Ема - много сладки бонбончета!
Руми, браво на теб! Имаш нужда от такова разтоварване! А иначе и аз искам от вашите черешиииииииииииииии  Heart Eyes още ги помня от погачата на Косьо!  Hug на Коси и Ида и ти почивай колкото можеш повече!
За Усоето - още не сме на 100 % сигурни с идването, затова нищо не казвам. Дано успеем да дойдем и ние ЖЗ!
Велиска, браво на Алекс! Наистина похвалата от чужд човек за детето ти действа много възгордяващо!  Peace
Люба, браво на твоите мъже!
Кате, стискаме палци и чакаме снимки на малкото бебоче!
Сега набързо за нас - добре сме. В неделя ходихме на плаж и се спасихме от жегите. Никол беше много щастлива, така се превъзбуди, естествено никакво спане на плажа, при което вечерта заспа без никакви капризи.
 Hug на всички!

# 134
  • София
момичета, много сте мили!
аз съм болничен до петък, но може би да отида последния ден на работа за няколко часа, че шефът не беше очарован, че в това заето време  / края на годината/ ще ме няма.. щефове Crazy....

иначе съм на обезболяващи и понеже не мога да си отварям устата повече от 2, 3 см ям сладолед Crazy,може и меки храни, студени за предпочитане.
самата операция трая 40 мин, но е много неприятно/ досега не са ми правили нищо подобно, дори зъб не са ми вадили../,та ми се струва гадничко... най-вече от шумовете, миризмите и натиска и сдървяването.... ама за всичко има сефте.
хайде, отчетох се  Joy, по - точно, оспамих в името на осведомяването;

люба, какво работиш, /аз нали чета отгоре.../

руми, представих си черешовите дръвчета...красота; аз много обичам почивката на място далеч от модерните приспособления и прочие.. колкото по диво, толкова по - добре...та селото ми звучи супер!

Общи условия

Активация на акаунт