Александра и мама Нанси в МАЙската тема ще се разпишат, знаем си!

• 21 697
  • 301
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Здравейте и от мен. Аз си почивам малко, че Евка събота и неделя беше с температура и я оставих за три дни вкъщи. Сега скитосваме двете с нея и ходим на пазар  Mr. Green. То тя вече има повече дрехи и обувки от мен, но никога не отказва нова рокля (незнам какво се е запалила напоследък по дрехи за мацки).
Люси, ние сме за една нощувка.

# 136
  • София
анна,  и миа е по пазарите, дай й да разглежда щандове с обувки Simple Smile, а роклите й са любими, само се върти  Flutter Flutter

пастичка, ема е толкова сладка на нацупената снимка Simple Smile)

# 137
  • София
Duhi, само се обади, от берачи винаги има нужда!
Моята градина е доста голяма, но съвсем млада и набрахме 10-тина щайги, ама догодина ще има масирана кампания! Ох, а колко са вкусниии - огормни, сладки, черни череши, трябваше да поснимам малко преди да ги оберем.

Галюшана, съчувствам ти за партито  Hug

духи, стискам палци дасе представиш отлично, в което не се и съмнявам!

Ванилка, вие отбихте ли се?

# 138
Duhi, само се обади, от берачи винаги има нужда!
Свиркаааааммммм Simple Smile Къде да идвам  Blush

# 139
  • София
теоретично не  Mr. Green
но май съм в инволюция, щото стига за 2, 3 глътки и тя си знае и не се сърди Flutter
не ми пречи вечер преди да заспи да се гушнем, затова, не отбивам насила Naughty
духи вие сте ултимит шампионите Peace

# 140
Много хубави са малчовците ни. Мариса, Ема, Килиан ... Heart Eyes
Браво на Духи и Ванилка.  Това си е доста време.
Виждам, че се заформя страхотна компания за Усоето. Чакаме снимки и подробни разкази. Heart Eyes
Бях на преглед и казаха, че ще имам момче. Аз исках мома, но каквото такова. Бащата и сина са доволни.
Руми нашите черешки вече презряха. Но пък си хапнахме подобаващо. Сега започнаха да зреят кайсиите.
Ванила, дано зъбчето вече не те боли.
Пастичке, дано и твоите болежки са минало.

# 141
теоретично не  Mr. Green
но май съм в инволюция, щото стига за 2, 3 глътки и тя си знае и не се сърди Flutter
не ми пречи вечер преди да заспи да се гушнем, затова, не отбивам насила Naughty
духи вие сте ултимит шампионите Peace
Уф.. при нас няма празно  ooooh!
И аз постоянно си викам - а инволюция.. И айде след 2-3 дни се чува гъл-гъл-гъл..  Crazy
Но съм ограничила максимално - само за заспиване вечер, през ноща 3-4 пъти и за събуждане (макар че това не винаги - зависи предното колко скоро в е било) .. През деня общо взето го разсейвам и отказвам - макар че ако оставя на него и 2-3 редовно ще има през деня..

Ох.. сега замислям едни преходи из БГ  Crazy с него двамката.. Ще ходим след Елена до Силистра да гледаме пеликаните  Laughing .. Да видим какви ще ги свършим Simple Smile

# 142
  • София
duhi,това за силистра е много готино..... представям си как ще се кефят децата на резервата Hug

миа едн анощ / беше вече хванала вирус, но още не знаехме/ бълнува и се мята насън и току иска да суче, а мен ми се спиииии и й се тросвам: а тя: ;мамо-о-о', /през рев/, 'извини сеееее'  Whistling
после на сутринта ми стана толкова мило.обноски има детето дори и нощно време  Blush

вече ми отшумява зъбчето, ама се лекувам с един студен кен загорка от хладилника  Crazy хем на зъба , хем.... Party

# 143
  • Велико Търново
Добро утро!
После ще си дописвам само се обаждам да не се притесните за мене,че не ставам рано Mr. Green
Качвам снимки на циганетата Mr. Green

# 144
Добро утро!
После ще си дописвам само се обаждам да не се притесните за мене,че не ставам рано Mr. Green
Качвам снимки на циганетата Mr. Green

Добро утро!

Чакам с нетърпение снимките. Ема вчера и днес ме буди в 5 сутринта. Тя вече спи, но аз се разсъних.

Успешен и приятен ден на всички!

# 145
И кво стана от 5 сутринта та ни снимки ни някой да пише да сложи кафе, а то обяд мина...засрамете се!

Сиска къде са снимките?
Ванче радвам се че зъбобола минава и така умело го лекуваш. А Миа ме разсмя милото то си търси за приспиване, а ти... Heart Eyes
Духи супер замисъл имаш дано го изпълните и да се отчетеш после подобаващо.
Руми и на тебе приятно разнообразие на село сигурно ще се отрази добре на децата и на тебе свежия въздух и хубавата храна. Покажете се и вие. Praynig
Анна дано на Евка бързо и минава температурата и да не те тревожи повече.
Ние в офиса се преместихме вече на горния етаж и подредих всичко така че, да се надявам бързо да приключи ремонта че ни чака връщане после по местата  Mr. Green
Оставям ви в очакване на по голяма активност....

# 146
  • София
Привет и от нас!

Ние вчера станахме на цееели 2 месеца! bowuu
Няма ли скоро да си направим някоя срещичка (с децата!), за да почерпя не само виртуално?

Пускам няколко снимки на разбойниците с пожелание за приятен, прохладен и усмихнат ден!
Елина - бръмбарина!
БузакиС.
С любимия ми бати!
Велизаркин
Двамина сме дружина... "Творческият" безпорядък да не ви прави впечатление... Whistling
Вече раздавам усмивки! Heart Eyes

П.С. Галче, Мариска сияе просто! Както се казва, това да се ти били ядовете...  Peace

Последна редакция: ср, 10 юни 2009, 14:48 от Олче

# 147
О, тя програмата е толкова запълнена това лято.. че чак не знам как ще смогна  Laughing

Като за загрявка - в петък разходка до Сопот, Карлово, Калофер с прощапулник и череши  Laughing
На 26-7 юни сме в Елена.. на 28 Русе, 29-30 Силистра, 1 юли Русе, 2-3 Търново/Габрово не знам точно къде и се прибирам..
5 юли съм в Сф ..
6 юли заминаваме за Бургас за една седмица
15 юли към Троян, Ловеч и Плевен .. до към 20ти..
20 юли Бургас.. до към 1-2 август
2-5 август седмица на кърменето не знам къде точно..
10 август пак за Бургас..
След 20ти август - Добрич, Шумен..  и се прибираме да почваме градина Simple Smile))

Това е програма максимум .. да видим колко ще осъществя  Blush

# 148
Леле Духи разби ме с тая програма. Като минеш през Шумен обади се да се видим!  Wink Вмести и мен в тоя натоварен график. Ако сме оправили двора на къщата може и там да поседнем.  Laughing

# 149

Общи условия

Активация на акаунт