...ние се разхлаждаме под душа в банята и под климатика...ама не е същото
.Сисе,де са ти снимките?
Олче,това дете не е от теб.......тия бузи абсолютно отхвърлят каквато и да е прилика...пък и не само те...ама е красавица малката бузанка и гледам добре се спогаждат с батко си
/кажи как Ви се отразяват посещенията при логопед-а,че нали и мен ме тресат такива проблеми-макар,че ние временно преустановихме посещенията-и поради финансовата закъсация..и поради рев-а от страна на Иво/Галче,много сте сладки....и много слънчеви.......

Духи,а към кв.Каменица път имате ли...че то в един град сме-ма май само виртуално вече се засичаме?/пък имаме да Ви даваме нещо/
Стайпърче,какво стана,мъж ти намери ли си работа?
Ванилка,как е зъбчето?...Ако не се оправя с бира,давай с нещо по-силно/макар,че с това кърмене май,не става
/..а питаше ме за работата-ми продавам в един денонощен магазин за цигари и алкохол близо до нас/ама работата е много интензивна,нещо не ми стигат ръцете от време на време,пък уж симислех,че съм сръчна А,иначе-да не забравя-днес вече окончателно можем да се похвалим ,че дИването е прието в ДГ-под номер 6 при това
Хайде,лек и спорен ден от мен.....отивам да се потя над тиквичките в кухнята

Тоалетите няма да коментирам - страшни са - подозирам, че Ирката има пръст

.........да се отметна и аз като разписана,че гледам,че и редовните взеха да се скатават
..явно жегата яко се отразява.Пък ,Ани сигурно прави планове и проекти за новата къща/аз като един служебен защитник да предположа що се губи

Аз изживях на първия РД на Божа нещо,което никога няма да забравя.Каня 3 майки от парка/заедно си гледахме и сега с едната децата/ и още една майка.Тази последната идва в 16.30 колкото съм обявила РД.Другите идвт в 18.00,защото двете чакали на третата детето да се наспи.Бях се подготивала добре т.е. имаше всичко.Дойдоха стояха 30 минути и си тръгнаха.Едната от тези на другия ден казала,че у нас било много тясно и РД бил под всякаква критика.Бях ужасно обидена и разстроена,но си казах,че това говори единстено и само за тях.В никоя от тези двете не съм ходила на гости,а в третата веднъж на нова къща.Та мисълта ми беше да не си го слагаш