Александра и мама Нанси в МАЙската тема ще се разпишат, знаем си!

• 21 709
  • 301
  •   1
Отговори
# 150
Ох,Люси...........разхлади ни ти виртуално,ама и ме хвана яд,че имаме същия басейн и няма къде да го оп`нем в момента.............пфу Crossing Arms...ние се разхлаждаме под душа в банята и под климатика...ама не е същото Naughty.
Сисе,де са ти снимките?
Олче,това дете не е от теб.......тия бузи абсолютно отхвърлят каквато и да е прилика...пък и не само те...ама е красавица малката бузанка и гледам добре се спогаждат с батко си Wink/кажи как Ви се отразяват посещенията при логопед-а,че нали и мен ме тресат такива проблеми-макар,че ние временно преустановихме посещенията-и поради финансовата закъсация..и поради рев-а от страна на Иво/
Галче,много сте сладки....и много слънчеви....... Peace
Духи,а към кв.Каменица път имате ли...че то  в един град сме-ма май само виртуално вече се засичаме?/пък имаме да Ви даваме  нещо/
Стайпърче,какво стана,мъж ти намери ли си работа?
Ванилка,как е зъбчето?...Ако не се оправя с бира,давай с нещо по-силно/макар,че с това кърмене май,не става newsm78/..а питаше ме за работата-ми продавам в един денонощен магазин за цигари и алкохол близо до нас/ама работата е много интензивна,нещо не ми стигат ръцете от време на време,пък уж симислех,че съм сръчна Embarassed...и отделно,че контингента е малко особен-предимно таксиджии и малцинствени/всичките бързат и са нервни...или пък мятат разни коментари,дето не ми се нравят /....е,има и нормални хора,де.....,но като се има впредвид,че това беше единственото място където нямаха предразсъдаци относно възрастта ми и наличието на малки деца...пък и дават за 8 дни работа почти толкова колкото другаде за месец...........реших,че е по-добре отколкото да си седя у нас и да чакам да ме поканят някъде за директор/иначе аз още съм редовна в пускането на СВ-та и мотивационни писма...ма нещо не ме `аресват много дотук/
А,иначе-да не забравя-днес вече окончателно можем да се похвалим ,че дИването е прието в ДГ-под номер 6 при това Mr. Green...,сега остава и да мине безпроблемно адаптацията му/за което имам сериозни притеснения предвид проявите му на асоциалност напоследък/,и вече ще съм готова и за работа на нормално работно верме/стига  дотогава поне някой да се прежали да ме  одобри/
Хайде,лек и спорен ден от мен.....отивам да се потя над тиквичките в кухнята ooooh!

# 151
Леле Духи разби ме с тая програма. Като минеш през Шумен обади се да се видим!  Wink Вмести и мен в тоя натоварен график. Ако сме оправили двора на къщата може и там да поседнем.  Laughing
Задължително Simple Smile
А сега ново 20 - още другата седмица се изстрелвам по Търново.. че пак ще го играя шуфорка на майка ми  Laughing
Сисе, искам да видя малко бебииииииииииии  Heart Eyes

Любе, що 6 Simple Smile Не са ли по азбучен ред Simple Smile Ние сме номер 1  Blush
И като гледам 16 от 25 бр. са момчета.. ще е чудна групичка, ако се запази в този си вид  Mr. Green

# 152
  • София
люба,  зъбчето, тоест устата ми е по - добре, успях да хапна малко пица и череши, това си е успех Mr. Green

няма да пиша много,че миа май пие от водата в коритото си, ах диването Blush

# 153
  • Велико Търново
заповядайте на снимките Blush
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=387985-РД на Божа
http://www.darboji.snimka.bg/album.php?album_id=381158&pid=12475136-сестри Чемширови

# 154
  • Пловдив

Сиске, заслужаваше си чакането за косата на Божа - гледай какви букли е заформила - истински бонбон  Hug Тоалетите няма да коментирам - страшни са - подозирам, че Ирката има пръст  Mr. Green

Елина е страхотна бузанка и тя - продължавайте да ми показвате бебета - аз вече сериозно съм се навила, Змея и той  Blush Дано стане  Laughing

Люси, направо ми се прииска и на мен в басейна -  Hug

Любче, в събота май няма да се видим, че си работна, ама имай предвид, че и аз имам да ви давам нещо - от нас и от Ирката  Hug

Ванилка, продължавай с лечението хареса ми  Mr. Green И дано бързо ти минава Praynig

# 155
Ха, добър ден !
Е това вашето е безобразие-никой не е писал от снощи Mr. Green
А ние със Галето чакаме днес да четем... Sad
Къде се загуби Ани-поне тя беше редовна преди?
Сиска,голямо чакане падна за тези снимки,но ми напълниха душата.Божа става все по-хубава,а малката шушулка ме убива с тоалетите си Heart Eyes.А и ти много добре изглеждаш-да не съм чула оплаквания Grinning
Ванилка,важното е че си го преборила този зъб,а и лекуването ти ми хареса Mr. Green
Змейко,хващай си змея,приспивайте Калина и скоро да се похвалиш с мини змейче Simple Smile.
Духи,твоята програма ме грабна просто-искам и аз толкова да пътувам....ама няма.А и Видин хич не го виждам в сметките ти-имаме си Баба Вида и Белоградчишки скали-заслужават си и двете Simple Smile
Люба,това със заплатата за месец за 8 работни дни звучи чудесно Simple Smile
Люси,Тери е чудесна в басейна Heart EyesНе смея да я покажа на Алекс,че ще иска и той Mr. Green
Сега пак да си похваля детето-в неделя ходи с баща си за риба на Дунава за около час и ми донесе 10-ина рибки в една кофичка.Разбира се си играх и ги изпържих и изядохме. Simple SmileГладни няма да останеме,ама бъдещата снаха ще ме псува,че съм позволила рибар да стане(както аз псувам баща му като тръгне за риба през уикенда)
Весел и спорен ден и много детски усмивки!

# 156
Е Сиске големи са хубавици  Hug

RUSH -синия влак аа  Grinning доктора сигурен ли е,може пък да му се привидяло  Peace

# 157
Ха,добър Ви ден  bouquet.........да се отметна и аз като разписана,че гледам,че и редовните взеха да се скатават Thinking..явно жегата яко  се отразява.Пък ,Ани сигурно прави планове и проекти за новата къща/аз като един служебен защитник да предположа що се губи Wink/
Велиска,заплатата не е голяма/да не останеш с погрешни впечатления Naughty..........ама то  откак търся работа и видях какви пари дават из наше село като заплати направо се отчаях.....пък уж сме голям град....по-бройка,само ,май/,но пък като нямам разходи и не се налага да търся и да се моля на някой да ми гледа чааветата-става/но пък и там съм си обявила,че това ми е временно решение-докато си намеря нещо по сърце......или по заплащане да ми лежи на сърцето/

Сисе,да са ти живи и здрави красивите щерки.........ама и ти си свежарка Peace
Руми,като обереш черешите няма ли да наминеш към Градската?
Змейкова,в събота ЖЗ ще имате честта да видите братя Кабрански,но окомплектовани с баща им/стига да не мине котка път/

Мимоз,ти  нещо много набързо си прелетяла насам???

А,сетих се какво щях да питам:Какви изследвания се правят/и правят ли се изобщо/ на 3години,че ще ходим следобед на консултация,та да знам какво ни се полага/сакън,да се не мина Mr. Green/?

Последна редакция: чт, 11 юни 2009, 14:04 от Анонимен

# 158
  • София
Любе,нашата докторка каза че трябва да правим ПКК и урина,но поради факта,че Иван беше болен тогава ги отложи.За други изследвания не спомена,така че не съм много достоверна.Но поне за тези двете съм сигурна,че ви се полагат сега.
 Сватя Hug,направо се разтопих сутринта,страхотни момичета си имаш,а Божа става все по лъчезарна и красива Heart Eyes.
 А като видя малки бузанки по снимките и искам и аз една вкъщи,но за сега ще се радвам само на вашите.Да са ви живи и здрави малките сладуранки и на Олчето и на Сиска и на Пепсън и на Румя.

# 159
А,сетих се какво щях да питам:Какви изследвания се правят/и правят ли се изобщо/ на 3години,че ще ходим следобед на консултация,та да знам какво ни се полага/сакън,да се не мина Mr. Green/?

Полагат се кръв и урина и чревни.. Ама като ще тръгвате на градина - чревните ще ви ги минат края на август  Wink

# 160
  • София
auuu,  Люси, страхотни голи снимки  Mr. Green

змейко, аййде, пожелавма ти скоро и ти в отбора, като искате бебенце!!

моята уста се възстановява, дне суспявам да хапна крем супа и дребни хапки, подутото намалява и докторът каза, че за случая съм направо крсива, той очаквам още една буза да му покажа, ама добре че не.....  Whistling

Божа е принцеса и много шик! Сиска изглежда екстра, също!

Люба, дръзновение му е майката и не си го слагай, защото от угаждане на всички / шефове и персонал и т н само нерви се хабят и май за едното мерси..... пожелавам ти да намериш нещо , което да те остройва и с минимум нерви!

# 161
Велиска, тук съм! (ако за мен питаш, че сме три броя в темата)  Laughing

Люба добро предположение вкара, но до края на месеца старите собственици имат все още право да живеят там, та вече забравих как изглеждаше отвътре. А едни идеи ми се въртят в главата, та може да се наложи цялостно подновяване на всичко. Но като влезем и огледаме, пак ще мислим. Ще направя снимки на състоянието в момента, и после на подобренията (само да не ги съсипем)  Rolling Eyes Че само покрай изплащането на разните му такси по прехвърлянето на кой ли не и нас ни удари кризата, а как ще доизплащаме къщата не знам... Ноооо.... сега други неща ме вълнуват. В неделя заминаваме на море, та се чудя дали утре да пусна нова тема или да оставя за след една седмица?! Тази дали ще стигне за цяла седмица!? То рождените дни минаха  Mr. Green и като гледам до 20та страница има още доста и се чудя.

За изследванията няма да се повтарям, че имаш два изчерпателни отговора вече!  Wink

П.П. Ако някой ще идва към Слънчев бряг другата седмица , да си признае отсега. Аз ще съм без мъж. С братовчедка ми двете и с двете деца ще е купона само!

# 162
Люба -чета ама няма време за писане,иначе и снимки гледам,на Люси сега ще отида  да видя..Обаче вместо да стягам куфарите аз блея тук при вас  Laughing
Заминаваме за няколко дни с цялото Кралско воинство  Grinning в Турция та бая багаж имам да стягам  ooooh!
Хайде ще бягам,а вие стискайте палци да са здрави  Praynig  Praynig  ,че тия моите напоследък само между д-ри и аптека снова заради тях  ooooh!
Ани и аз ще чакам снимки  Grinning

Средната снимка на Траяна много ми хареса   bouquet

# 163
Мимоза,ти чакаш снимки,ама ние чакаме от твоята къща пък Crossing Arms
Ани,баш за теб питам-не минаваше ден без твой отчет,а сега хич не сме запознати с ежедневието ви Simple Smile
И да знаеш.че завиждам за морето и за Сл.Бряг Mr. Green
Олче ,усмихнатите снимки на твоите деца са разкошни  Simple Smile
Ръш,пак не е хванала розовото,ама остава надеждата доктора да е сбъркал Grinning
Аз утре ще пускам снимки Simple Smile

# 164
  • Велико Търново
Добро ви утро,несериозници такива Heart EyesЕй тука това завалийче ви сервира кафето,а пък вие,ако искате го пийте Mr. Green
.

Момичета,благодаря ви за хубавите думи за моте момичета Hug
Велиска,радвам се,че така са казали за Алекс GrinningАко дойдете на Усоето комбинацията Божи и Алекс ще е просто убийствена и едва ли някой ще спомене нещо такова Crazy

Мимоз,хубава почивка да си изкарате Hug

Галушанке,много мъчно ми стана като те четох CryАз изживях на първия РД на Божа нещо,което никога няма да забравя.Каня 3 майки от парка/заедно си гледахме и сега с едната децата/ и още една майка.Тази последната идва в 16.30 колкото съм обявила РД.Другите идвт в 18.00,защото двете чакали на третата детето да се наспи.Бях се подготивала добре т.е. имаше всичко.Дойдоха стояха 30 минути и си тръгнаха.Едната от тези на другия ден казала,че у нас било много тясно и РД бил под всякаква критика.Бях ужасно обидена и разстроена,но си казах,че това говори единстено и само за тях.В никоя от тези двете не съм ходила на гости,а в третата веднъж на нова къща.Та мисълта ми беше да не си го слагаш Hugако беше поканила мен,аз нали не отказвам такъв джангър щяхме да спретнемИзлишно е да казвам,че с Мариса сте прекрасни и си приличате.

Люсиндо,ще я изям тази Траяна Hug

Люба,радвам се за теб.Друго си е човек да разнообрази и с работа Mr. GreenМакар,че аз се чудя как ще живея без бебе у нас BlushЧемшира вика "Аз,знам-ти само стой и гледай" Mr. Green

Духи,на линия сме Hug

От сега ви казвам,че който има желание да гуши и мачка малко бебе нЕма грижи освен,че ангажимента ще му е за минимум 4 часа-носите само за кърмене Mr. Green
Живи и здрави да сме ще се видим на Усое.

Олче,децата ти са прекрасни HugС тебе у тоя живот явно няма да имаме късмета някое от отрочетата да прилича на нас CrazyМина и тя прилича на сестра си т.е.на Чемшира Blush

Ставам,че уж само добро утро щях да ви казвам ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт