Александра и мама Нанси в МАЙската тема ще се разпишат, знаем си!

• 21 711
  • 301
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Добро утро и от мен,
Сиске, мерси за кафето, знаех си аз че само ти можеш да сервираш такава тонизираща напитка  Simple Smile Ей сега разгледах и снимките, много са ти хубави момичетата, а пък Божа има страхотни очи, ей за такива очи работихме с доктора и резултата е че се налага поправителен изпит  Mr. Green
Любе, а честито ти разнообразие, пожелавам ти скоро да намериш и работа по сърце.  То и аз вчера бях на преговори за нова работа, така че се надявам на есен и аз да се включа в редиците на работещите. Другата седмица обещавам да се докараме с момичетата на ваша територия да се видим и ние.
Велиска, ако все още искаш да ми станеш сватя спри Алекс от риболова и го запиши на икебана. Аз не мога да различа една риба от друга, да не говорим за чистене.
Люси, снимките са много хубави на Траяна, но лошото е че Христина ги видя и сега отиваме да купуваме басейн.
Олче, много е пораснала Елина и май си приличат с Вели.
За финал да се похваля, че и Хриската е приета на градина, така че и ние на есен с песен.Ето и моите момичета, само ако каката не тормозеше малката всичко щеше да е супер....
http://shegunova.multiply.com/photos/album/54/Hrisi_Ioana_June_2009#1

# 166
Сисе, мерси за кафето, изконсумирах го виртуално, малко късничко, но по-добре късно, отколкото никога  Mr. Green! Ама наистина сме несериозници! Да оставим сериврането на кафе на теб, най-скоро родилата мама тук, добре, че си чевръста, ама пък и дечицата са ти кротки и послушни. Снимките са чудесни, Божа е много пораснала и чаровна, ти изглеждаш много свежа!  Hug
Хриси и Йоанна - прекрасни са! Хриси голяма кокона - даже и с лак на ноктите! Аз за сега успявам да удържа на напъните на Никол за лакиране. Казвам и, че в детската градина не може с лак и ще ни се карат  Mr. Green! Хубавото е, че са още мънички и наистина няма деца с лакирани нокти, но ако някое дете дойде налакирано в детската градина, предусещам как просто моето твърдение, ще бъде отречено. Всъшност аз намирам за нормално момиченцата да искат да са като мамите и след като аз се лакирам не е редно да не и разрешавам. Трябва да се поинтересувам за детски лакове и изобщо дали са безвредни  newsm78 Вие какви слагате?
Елина и батко Вели са много сладки. Бузките и крачетата на Елина са много апетитни  Hug
Браво на Алекс! Да кажа, че и аз забелязвам някакво израстване в характера на Никол и го определям като излизане от първия пубертет, да не чуе  Twisted Evil . Както пише по дебелите книги първия пубертет е от 2 до 3 годишна възраст. След това идва фаза на послушание до следващия пубертет  Mr. Green. Израстват си дечицата и това си е!
Да пожелая приятно изкарване, хубаво време на Мимозата и Ани! И аз искам на мореееееееееееее!
Хубав ден и  Hug на всички!

# 167
Здравейте, момичета ех че готини снимки и невероятни бебчета кое от кое по пухкаво и бузесто - браво на вас!
Пепсън защо казваш че каката тормози мъничето какво му прави? Предполагам че е много трудно да свикне с новия член на семейството, знам че моята братовчедка разказваше такива ужасии като се роди второто дете пак с 3 год. разлика, че и до дне ми се изправят косите като се сетя, дано при вас бързо отмине кризата. И честит ви прием
Сиске, супер гадно е това за рождения ден на Божи, егати смотлата стига че идва със закъснение седи толкова малко ами и коментари ще прави за къщата ти и изобщо за празненството. Аз не знам на кой да се сърдя просто, като че ли от всички 12 поканени само 3 покани останаха валидни, все едно се бяха наговорили бях изтрещяла направо остарях с доста години да ви кажа толкова нерви и сълзи не бях пропилявала.... newsm78 не помня от кога. Но явно е било писано така и се примирявам като гледам философски на случката, макар да знам, че дълго ще ми държи влага, просто съм си такава.
Мимозата приятно пътуване и страхотни изживявания - чакаме снимков отчет...кой знае къде отиват този път  newsm78
Ира вече наистина много липсва тук. Тия клиенти няма ли да я оставят намира и да намери време за нас, тези от вас които се чуват или пишат с нея нека ни осведомяват от време на време.
Един сладоледен поздрав от нас

# 168
Благодаря за пожеланията. Обещавам да си почивам активно. И ще ви следя от телефона. Ще си взема компа, ако случайно се докопам до безжичен нет, дори ще се разпиша. Тема за Калина ще пусна като се завърна.  Wink

Мимозата пак ще е в някой 5 звезден хотел ол инклузив. Мимоз приятно изкарване и после да показваш снимки!

# 169
СЪБОТНО КАФЕНЦЕЕЕ, ДАМИ!

Първо да поздравя всички, на които съм пропуснала РД!!!   bouquet

Завихрих се с едни проекти, доклади и реферати... Да свършва това училище, че вече ми тежи - на стари години...

Любче
, възхищавам ти се на духа /казвала съм ти го, май/ Дано да намериш скоро, мечтаната за теб работа, освен високо заплатена, отговаряща на интелекта ти!

Предложиха ми на мен и колежката ми работа в Съвета ЕМ, въпреки ниската заплата, приех. Но в деня на моя отговор са приели някакъв закон, че няма да приемат нови хора в бюджетните предприятия - 6 месеца, заради настъпилата криза в БГ и сега отпада започването ми. Търсенето продължава...

Много красиви снимки  - Мариска, Йоанка и Хриси, Велизарко и Елина, уф да не пропусна някой, че имах 10-тина страници за наваксване... Аааа - Катя, снимките на можах да ги отваря и с "чорапчето"  Sad ЧАкаме скоро да ни зарадваш с новина - УСПЕХ!

Люси, Тери много сладка жабка...

Сисе, много добре изглеждаш, от бирата ли е  newsm78 И циганетата големи красавици  Sunglasses

Малките ни бебки - големи бузоранки - само за гушкане!!!

Отиваме сега на разходка - хубав уикенд на всички!

# 170
Много сладки каки и бебки Heart Eyes
Много исках и аз момиченце, но видях атрибута на 3Дто, толкова ясно се виждаше. Вече свикнах с това, че е момче.
Ани и Мимозка, правете снимки, забавлявайте се и след това да разказвате.
Шуши дано излезе интересна оферта и да се похвалиш с нова работа.
Сиска и Галюшанка, направо незнам какви са тези приятелки. Но най-важното е, че децата са доволни.
За РД на Румен бях поканила определено число хора, и в разгара на купона дойдоха още мами и деца,  но стана весело. Една братовчедка на мъжа ми ме пита дали може да дойде и нейна приятелка с децата, мъж ми сервира в последния момент, че ще дойде негова колежка с детето, дето и аз уважавам много.  И се събраха доста хора - около 17 деца  плюс родителите им. Ще кача снимки след като ги взема от оператора.
Момичета апарата ми се развали и незнам къде да го водя на поправка. Дано не се налага да купуваме нов.
Лека нощ.

# 171
  • Пловдив
Гледам активността отново е ниска - поне да пусна доста снимки за гледане  Mr. Green

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=386512&pid=12769047 - тук от РД на Кали

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=386512&pid=12901840 тук са от РД на Стефчо на Мрънчо

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=386512&pid=12902067 Оттук снимки от РД на Тони на Духи

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=386512&pid=12902205 - А оттук са снимките от вчерашния рожден ден на Любчо на Пепита, където имах удоволствеито да намачкам малката Йоанка на Пепсън  Heart Eyes - невероятна красавица и бузаланка  Laughing Дори успях да я приспя и майка й ме остави да я гушкам много дълго време  Hug  Blush

Който успее да ги изгледа всичките получава медал  Mr. Green

# 172
  • Русе
   Привет, мамита!
   Много хубави всички дечица! Каки, батковци, бебета Heart Eyes Специално съм очарована от Божа Чемширова, каква красива коса има, Сисе, само дето се притесняваше толкова Wink Много ми харесват всички малки госпожици с прически, Дарито продължава да не дава да й се бута косата, това опашки, фиби, ластици за нас са забранени неща  ooooh!
   Сега чакаме да почне вечерната порция Том и Джери по Бумеранг, а до тогава Дари и тати уплътняват времето с "Баскетгол" Grinning Това е едно страшно ритане и хвърляне на топка, не знам как още ни търпят съседите Embarassed У нас само прескачаме топки и балони, имаме и 3 кукли, но те през повечето време си почиват на детското креватче. Наскоро открихме, че Дарито е научила наизуст приказката за Житената питка. Като почваме да й четем тя довършва всяко изречение, пък и сама може да я казва. Много се зарадвахме, тя до сега отказваше да пее песни, да слуша стихчета, а вече имаме напредък и пеем Зайченцето бяло Grinning Дано на детската градина да навакса в това отношение.
   Мами, вие къде мислите да ходите на почивка това лято? Ние още не можем нищо да решим.
   Стискам палци на Катето Peace Дано всичко да мине бързо и леко!

# 173
Хелоу от нас Simple Smile
Ние сме в Търново Simple Smile
Сисе, извинявай, че не се обадих.. ама пристигнахме след обед и утре сутринта в 5 отлитаме за Златни пясъци  Rolling Eyes Ще се видим по-качествено в Елена  Heart Eyes (дано не ни мине котка път).
Та 2-3 дни ще се пошматкаме из Златните и Варна Simple Smile Мислех си да го заведа на делфинариума.. ама като го питах иска ли да гледа делфини - Искам акулииииииии.. с огроооооомни зъби  #Crazy  Joy
Миме, в червъртък и сряда вечер сме в Русе.. ама пак за много малко, че още преди обед ще тръгваме май наобратно .. и тоз път нещо ще се разминем  Crossing Arms Ама не зависи от мен.. (играя го шофьор на майка ми и намазвам покрай което каквото мога  hahaha)
Иначе за песничките - до скоро всички песнички демонстративно ги цитираше като стихотворения. И казва аз не обичам да пея.. Ама напоследък от няколко месеца си има любима песничка за Вълкът и 7те козлета (аууу от глад умирам) - и толкова артистично си я пее.. даже включва вече и козата и козлетата .. и вълка - всеки с негов си глас и интонация  Joy И "Тих бял Дунав", и едни за ловци.. и общо взето всичко трябва да му е с нещо засилено мъжко в песента, че да му хареса  Crazy Иначе приказки разказва.. пак е важно да са ролеви и да влиза в роля  Laughing

# 174
-това го слагам за събуждане,че гледам още никой нищо не е писал днес Wink

Нали не сте всички по почивки и на път Thinking

# 175
Не не, някой работят и нямаха с какво да си изпият сутрешното мляко с нес....как не ви е срам къде сте. #Cussing out
Времето е разкошно и всички миткат сигурно, няма лошо излизайте а и има време докато Ани се върне и пусне новата тема, така че май ще я давате кротко за да успее да се върна  Mr. Green
Мариса и тя щуря двата дена все навън, днес планувам да се видиме с Деси да поиграят с Ивайла пък да видя, че нещо питаше за нея тия два дена не са се виждали може би от 10 дена и се е сетила, та и казах че днес, ама тях не съм ги питала  Mr. Green
За приказките не мога да се похваля с нищо особено няма търпение да изтърпи цялия текст  на страницата и само като кажа две думи и вече дърпа да прелиства, такаче вашите сигурно ще пишат вече реферати когато ние четеме приказка от край до край. Mr. Green
Шуши не се ядосвай и дано си намериш бързо работа.
Духи кефиш ме с тоя график и това темпо - браво а и на момчето ти, че издържа да е все на път.
Змейко успях да разгледам снимките  Twisted Evil не беше толкова страшно при липса на четиво тази сутрин твойте снимки ми дойдоха екстра.
кате хайде мила дано се разпишеш скоро да кажеш какво става при тебе.... Praynig
Ръш нищо - ще си мъжка майка явно, така ще могат да ползват една стая, дрехи играчки  Laughing да е живо и здраво това е най важното.   bouquet
Люба как минаха работните дни, в тия жеги върви ли търговията?
Хайде да посвърша и аз някоя работа!!! Twisted Evil

# 176
Добро утро на всички. Реших да напиша 2 реда, за да не скучаят работещите с кафето си.
Няма да се боря за медал - успях да разгледам само някои снимки. Но Калинка е станала страшно нежна. И май се е издължила.
Пепсън, басейна е много важен аксесоар през лятото. И ние днес ще надуваме нашия. Нещо таткото ни стачкува и не иска да оправя градината та няма място, но вече е крайно време да имаме басейн в тези жеги.

Аз усилено гледам сайтовете с обяви за работа. Мъжът ми се застоя твърде много в къщи. А и аз искам да започна от септември.

Нещо си изсмуквам думите от пръстите. Приятен ден на всички.
С нетърпение чакам нови снимки.

След малко ще кача няколко снимки на децата.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=282011&pid=12946538

Това е от неделя. Ема ревеше, на Криси му беше топло, а Макси държеше да се пуска по пързалката.

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 06:12 от Stryper

# 177
  • Велико Търново
Добро утро и от мен!
Аз днес ще до обед ще съм с едно дете и ще живна дет сЪ вика Mr. Green

Ели,аз що съм останала с впечатлението,че мъжа ти почна работа Rolling Eyes
Сега ще разгледам и твоите снимки Hug

Змейко,аз оттук от там,ама ги разгледах де CrazyВсички сте прекрасни!
Духи,на Усоето ще се видим по обстойно,ако дон Тони позволи тази волност на майка си Heart Eyes

Много мацки ми се губят-Деница и Таня оправят световната криза,ама другите кво оправят Blush

Ели,трябва да правите само деца-невероятни са ви децата HugАз и друг път съм ти го казвала де Crazy

Айде и сега Ани като се отчете и Галя ще има с кво да си пие млякото Mr. Green

Хубав ден!

# 178
Добро утро!
Много мацки ми се губят-Деница и Таня оправят световната криза,ама другите кво оправят Blush
Гледай сега как ме провокираш да ти кажа и какво друго оправям освен световната финансова криза... Mr. Green
Ама, хайде, ще се въздържа, че ще разваля примерния тон на темата!  Blush

Хубав ден ви пожелавам! Аз продължавам с борбата и днес.
Този месец ми е доста натоварен и за това само "хвърлям по едно око" във форума.
Ама ако вземе да се заформи някое надпиване с пури и работа ще зарежа и кризи и де що има!  Laughing

Доскив!

# 179
Добро утро,

Боря... нищо не боря... аз нещо собствената си финансова криза не мога да преборя, какво остава за световната...

Нямам кой знае какво да пиша... Единственото по-различно е, че четвъртък ще го раздавам модел на прическа за едно предаване.. Познайте на кво... Булка, булка ще бъде отново Госпожа Иванова.. Следователно извади сватбената си рокля от архива и я даде на шивач да я преправя..  Ако се получи добре, ще ви дам час и дата да гледате, да се посмеете за моя сметка..

И тъй като това е отчетна тема за деца, задължително постът трябвада съдържа инфо за отрока. Та в този дух - Мартин е добре. (Таня да си вземе бележка! Бреййй, ама само ни свирнаха, и двете козирувахме на момента.. Кво му трябва на човек - една свирка..)

Хубав ден и както казаха по радиото - днес задължително като излизате си носете поне малка бутилка минерална вода, явно ще е топло.

Общи условия

Активация на акаунт