Сиске, мерси за кафето, знаех си аз че само ти можеш да сервираш такава тонизираща напитка
Ей сега разгледах и снимките, много са ти хубави момичетата, а пък Божа има страхотни очи, ей за такива очи работихме с доктора и резултата е че се налага поправителен изпит Любе, а честито ти разнообразие, пожелавам ти скоро да намериш и работа по сърце. То и аз вчера бях на преговори за нова работа, така че се надявам на есен и аз да се включа в редиците на работещите. Другата седмица обещавам да се докараме с момичетата на ваша територия да се видим и ние.
Велиска, ако все още искаш да ми станеш сватя спри Алекс от риболова и го запиши на икебана. Аз не мога да различа една риба от друга, да не говорим за чистене.
Люси, снимките са много хубави на Траяна, но лошото е че Христина ги видя и сега отиваме да купуваме басейн.
Олче, много е пораснала Елина и май си приличат с Вели.
За финал да се похваля, че и Хриската е приета на градина, така че и ние на есен с песен.Ето и моите момичета, само ако каката не тормозеше малката всичко щеше да е супер....
http://shegunova.multiply.com/photos/album/54/Hrisi_Ioana_June_2009#1

Вие какви слагате?

СЪБОТНО КАФЕНЦЕЕЕ, ДАМИ!
ЧАкаме скоро да ни зарадваш с новина - УСПЕХ!

Това е едно страшно ритане и хвърляне на топка, не знам как още ни търпят съседите
Дано всичко да мине бързо и леко!

Ама не зависи от мен.. (играя го шофьор на майка ми и намазвам покрай което каквото мога
)
Иначе приказки разказва.. пак е важно да са ролеви и да влиза в роля