Александра и мама Нанси в МАЙската тема ще се разпишат, знаем си!

• 21 725
  • 301
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте дами!
Ванилка мерси за кафенцето! Цяла сутрин не мога да се събудя, и продължавам да се прозявам! Радвам се, че зъбчето е ОК, но това не ти пречи да продължаваш профилактично лечението с бирата   Grinning!
Stryper, честита ви годишнина! Много любов, разбирателство и уважение да има винаги в дома Ви! 
Люба, ужас! Дано наистина няма нищо около вас.
Егати гадостите, то не са вируси, не са кризи, ами сега и нашествие от змии  #2gunfire
Успех в търсенето на работа Peace!
Неде, честита ти нова работа - успех, повече парички, по-малко работа и нерви! Мъжлетата да се оправят скоро!
Кате, стискаме палциииииииииииииииииииииииииии!
Дени, твоето представяне като модел няма да мине така незабележимо, както се опитваш да ни го представиш - веднага искаме точното време и предаването, по което ще те излъчат! А роклята ти наистина беше впечатляваща и много романтична!
Сега и аз да дам необходимия отчет за детето - за следобедния сън на Никол - през седмицата е на детска градина - там режимът и дисциплината са железни! В почивните дни - сутрин става рано, задължително, дори преди часът за ставане през седмицата (7,00), поради което задължително трябва да спи на обяд, понякога по-късно към 14,00 часа заспива, но без сън не може да изкара до 21 часа.
Нещо Сиска ми се губи последните дни.
Кали и Миа - много чаровни!  Heart Eyes
Хубав ден и  Hug!

# 196
Поздрав от Мариса за всички Вас:

http://galiushana.multiply.com/video/item/63

bouquet  bouquet  bouquet

# 197
Привет отново,

Аз пак се изгубих, но ви чета най-редовно. Герито е болна пак от гадната херпангина и цялото й гърло е в афти  Sad. За температурните одисеи няма какво да ви разправям. Сега пие Суметролим и се пръскаме с Тантум Верде, гелове мажем, абе ужасна работа. С градината приключихме за този сезон, наесен с песен пак.
Иначе тя задължително спи следобеда, даже много се изнервя и пищи ужасно, ако не е спала. Вечер заспива по-трудно - към 10.30, а може и до 11.00 да откара.

Любе, дано да си намериш работа, която да ти харесва, но наистина е много трудно в днешно време. На мен една приятелка ми каза, че интервюто започва с въпроса колко деца имате и кой ви ги гледа, като са болни и ако кажеш аз - интервюто вече е приключило. Просто нямам думи за живота в тая нашта "хубава" страна.  #Cussing out

Аз си върнах билетите за Депеш Мод, та поне си взех парите, ама още така ме е яд. Голяма мечта ми беше да ги гледам и слушам на живо.

Неде, дано бързо да се оправите  Praynig

Ванилке, ти направо се измъчи с тоя мъдрец, ама поне се отслабва принудително.  Mr. Green

Олче, страхотна бузанка е бебка. Пиши нещо за Вели как се развиват при него нещата.

Кате, всички тръпнем в очакване ...  Flutter

Целувки  Heart Eyes

# 198
Исках да попитам има ли деца, които вече не спят на обяд? Килиан все по-често пропуска това спане, или ако спи на обяд вечер си ляга чак към 22.00 - 23.00 часа, което нас хич не ни устройва - не можем да си кажем две думи на спокойствие или да изгледаме един трилър...

Кате, Тони не спи на обед още от миналата година по това време Simple Smile Или по-скоро тогава започна да пропуска осезателно.. а есента вече много рядко спеше. Сега ако му се случи веднъж месечно да спи... Иначе става към 8-10 и ляга към 22-23 .. Това ако не е спал на обед.. Ако спи - отиде 2-3 посред нощ  ooooh! Миналата година обикаляхме катерушките посреднощите - вече благодаря такива експерименти  Crossing Arms А да кажеш, че му липсва изразходване на енергията..  Crazy

Пфу.. прибрахме се.. 1300 км .. яката работа Simple Smile
Снимки - като ги сваля довечера.. че то не бяха делфини (делфинариума - едвам го опазих да не цопне при делфинчетата) градини на чудесата (Ботаническата в Балчик - беше Алиса в страната на чудесата и търсихме мартенскя заек и шапкаря  hahaha), замъци с рицари (Царевец - е там полудя да търчи и да събира калинки), пещери на Али Баба (пещерата Бачо Киро - хората слагали стотинки за късмет, той човека започна да си ги събира, че му било съкровището  Crazy), вълшебни къщички с водни колела (Етъра - голям кеф как се въртеше колелото на мелницата и едно джапане му удари в реката... ) и много кораби и лодки по дунава (от които редовно ни хващаха по някоя риба, че напоследък само с това се изхранваме) Joy .. да не говорим за надуваемите замъци, влакчета и Женски (виенски) колела на златните (от които не можеш го свали, ама в един момент просто фалирах тотално  Crazy).. и .. главата ми е едно колело вече  Crazy

И като говорим за спане.. и пътешествие.. Сутрин ставахме към 7, даже веднъж и в 5 като тръгвахме нанякъде.. еми.. до 9 вечерта си откарваше без проблем човека.. при всичкото возене (уж да заспи, ама нъц).. и бесуване къде ли не  ooooh! .. еми няма сънчо ..

Чакам след 10тина дни на Усоето 2ра порция.. че ще съм и сама в "боя" .. няма да си имаме баба за респект (уж.. макар че тя по цял ден на семинар.. и почти ни отразяваше само по време на пъуване).. А ще ходим и до Силистра.. ако не се пооткажа  Mr. Green
Добре че ми е ДВДто и си зяпа детски повечето време човека мирно и кротко.. че повече от час да си говорим само и да си разкзваме не ми връзва  newsm78 А днеска.. сме тръгнали в 9 сутринта .. и кацнахме в Пловдив в 15 .. Е ако не бяха "Грижовните мечета" да са ми живи и здрави  hahaha не знам дали нямаше пак някъде от Търновско да пиша  Joy

леле.. олях се.. Чезвам, че 3 перални пранета ме чакат  ooooh! .. после снимки  Heart Eyes

# 199
Мариса е сладурка и как пее Heart Eyes
Мъчно ми стана за Герито, дано се оправи бързо.
Духи, твоето дете е хиперактивно, на цялото беснеене -кога почива, не се ли уморява, а вечер мрънка ли?
Чакаме снимки, прекарали сте си приказно и сте обиколили много свят. Peace

# 200
Ух, 3 часа се качваха.. уж избирах.. че се олях със снимането  Laughing
(другата жена на снимките е майка ми) .. То така или иначе само аз снимах 99%.. че и двамата не могат да общуват с апарата  Joy Макар че 99% от времето си бяхме сами с дребосъчко Simple Smile

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=390879

# 201
Духи, май отдавна не си Пухи Simple Smile
Тони има страхотни къдрици. Ако имате момиченце, ще е голяма сладурана и красавица.
На него му е харесала екскурзията.

Кате, забравих да ти кажа, че и аз стискам палци всичко да мине бързо и безпроблемно.
Пожелавам ти много радост с бебенцето Simple Smile

Вече втори ден съм на диета. Дано издържа, за да влезна във форма.

# 202
  • Велико Търново
Добро утро! Mr. Green

Страйпърче,на патерица честита ви годишнина!Желая здраве,мир и хармония Hug
Духито е много слаба мацка,а дон Тонииииииии той е просто неизчерпаем от към енергия Crazy
Сега ще доразгледам снимките.

Ели,на каква диета си?Аз вместо да отслабвам качвам ooooh!

За спането-моите циганки /за сега и малкото цигане се очертава поспаливо/ са поспаливи.Да сега Божидара няма ден в който да не е спала на обед.Винаги всичките ми ангажименти са съобразени с нейния сън CrazyСутрин я будя към 9 и на обед заспива в14 и спи до 16ч.Вечер между 22.00-22.30 е хоризонтирана.

Отивам да гледам клипчето на Мариса.
Чакам госпожата Иванова да каже кога и къде да я гледаме.
Аркова,пури ли ти се искат сестро Mr. Green

Хубав ден,девойки!

# 203
Неограничено ориз, плодове и зеленчуци. След 3-тия ден ще вкарам и пилешко и риба.

По принцип диетата трябва да е 3 дена само ориз, 3 дена само пилешко месо и 3 дена ябълки, но си я преправих така че да я издържа.

И аз качих след раждането. Не ми стига, че през бремеността качих почти 30 кг.

Странното е, че почнах да си влизам в панталоните от преди, а на кг не съм мръднала.
Сигурно фигурата ми се възстановява.

Криси спи на обяд. Ако не заспи, после е много кисел.

Приятен ден и от мен.

# 204
Добро утро, дами!

Както ме виждате съм голям ентусиаст за работа. Тази нощ не спах спокойно, че като знам колко работа ме чака днес и се оцъклих в 6. Пък е петък. Срокът ми за корекции е 2 дни, време няма.... "Веселбата" е на пълни обороти при мен. Та в тази връзка:
Аркова,пури ли ти се искат сестро Mr. Green
Чакм, Сисе, всичко, което би ме разтоварило психически.
Снощи с една майка заведохме децата да играят, пък ния жулихме бири и разисквахме световни проблеми! Добре ми дойде - разтоварващо и разпускащо, нищо, че сега малко ме боли гърло от студената бира... Mr. Green

Вечер като се прибера от работа и взема Ники от гледачите му се старая да играе максимално време навън - прибираме се към 22 часа. Но пък и той така е много щастлив и колкото и да е изморен всеки път не иска да се прибира.

Страйпър, честита годишнина на патерица! Желая ви дълги години съвместен живот и един по-отговорен съпруг и баща!   bouquet  bouquet

Хайде пък като съм станала толкова рано по едно кафе да ви предложа: с пожелание за приятен и лек петъчен ден!

# 205
Таня, мерси за кафето.
Стайпър, ти кога спиш, Сиска също е от ранобудните.
Духи изглеждаш страхотно, но и майка ти е много готина. А Тони с тези къдрички-сладур. Heart Eyes

# 206
Добро утро,

Вторник сутринта TV7, в 9 без 10, Studio 723 водят кратка рубрика за коса, темата е булка, булката съм аз, шаферката ми е племеницата (Която наистина ми беше шаферка).

Детето е добре. Днес за пореден път отиваме в Трявна. От другата седмица ергенувам. За срещи с деца в София не ме търсете, извън София - да!

# 207
Духи нямам думи просто 1 300км вие сте герой, звучи ми невероятно да седи дета на 3 г. в кола с часове, но ти си му хванала цаката явно с детските, а и той явно е свикнал - снимките са супер!  Hug
Дени със сигурност ще сме станали ще гледам предаването.
Танче и твоята програма не е лесна работа, после бири до никое време  Mr. Green как смогваш с домакинстването  Heart Eyes лятото това най- много ми тежи че с това висене навън не остава време изобщо за това  Twisted Evil
Браво на Старайпър за диетата - успех!
Сиска имате невероятен късмет с послушни и поспаливи госпожици - завиждам благородно!
Ох Катя много те мисля хайде разписвай се по често.... Praynig
Руми има ли още череши за бране?
Олче как върви обучението?
Ванче честит край на зъбната ти одисея.

ще ви оставям с пожелания за слънчев уикенд! Люба на тебе лека работа  Heart Eyes ! И до понеделник от мене ЖЗ!

# 208
  • Пловдив
Дени, Таня, радвам се, че се разписахте, звучите доста свежо  Laughing
Дени аз сигурно ще ти изтърва изявата - към 9 без 15 тръгвам за работа...Дано го иа някъде из нета после, че съм много любопитна  Blush

Галче, Мариса е много сладка - страшно ми напомня на Калина в жестовете и начина по който говори  Hug И това "Дай да видя"  и при нас е същото  hahaha Страшен нарцис е нашта - може с часове да гледа собствени клипчета и снимки  Whistling

Тези дни доста ме ядосваше - вследствие на множеството рождени дни, които изпразнувахме доби странен навик - да се татуира с фулмастери по цялото тяло - ама много нагъсто - чак кожа не се вижда  #Crazy Дори около очите си слага - така ги рисуват каките от детските центрове, но със специални боии само по лицата...
 Тези изблици на творчество нямат махане с нищо - нито с мокри кърпи, нито с вода.... Махат се едва след 1-2 дни, а през това време си ходи на ясла така... След като завчера отново я обзе вдъхновението, се прости с фулмастерите си и за пръв път беше наказана до гардероба  Embarassed После ме хвана жал и отмених наказанието, но първо се уверих дали е разбрала защо съм я наказала, а тя заключи - "Изобщо не слушам, много съм лоша"  Outta Joint
Е, след 1-2 седмици вероятно ще й взема едни миещи фулмастери, които ми похвалиха, пък да върви да се рисува - но ще почакам да не си руша авторитета  Sunglasses

И сега на вниманието на пловдивчанки - който е свободен утре следобед - след 16.30 ч. да свирка, защото Фай и фемили ще наминат да се видим и ако има и други желаещи да сберем дружината   bouquet За Люба знам - тя е на работа за жалост  Confused

# 209
Танче и твоята програма не е лесна работа, после бири до никое време  Mr. Green как смогваш с домакинстването  Heart Eyes
Галя, ти къде точно прочете, че смогвам с домакинството, та и аз ПОНЕ да го прочета!
Три перални пране са на камара на леглото и няма кога да ги сгъна, пък за гладене не смея и да си помисля. Сутрин преди работа дръпвам по нещо от камарата, мятам ютията върху него, обличам и тръгвам.
Вечер като се прибера само сипвам по нещо в чиниите да напълним търбусите, къпем се и си лягаме.
Домакинстване - събота и неделя, колкото смогна, щото пак по цял ден сме навън! Tired
Въобще идва ми много нанагорно, ама няма начин... щото хем искам дете да е разходено и щастливо, хем да е сготвено, хем изчистено.  Whistling

Хайде, почивката ми свърши!

Хубав уикенд ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт