Александра и мама Нанси в МАЙската тема ще се разпишат, знаем си!

• 21 703
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
  • София
ура! newsm44

завършихме с учебната година днес и тръгвам на работа по половин ден вече! newsm68! обичам си работата особено в края на годината Blush макар днес да бе малко тъжно, разделихме се със семейства, които заминават оттук...  Sad, но няма начин, остават хубавите познанства и едни красиви жълти холандски лалета, които отнесох със себе си днес като част от това познанство Flutter...

нещо ми е драматично, явно много емоции се насъбраха...

а калинка ме разби с това: "лоша съм, не слушам" Joy

и една снимчица още: http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/Image025-2.jpg

хайде, хубав уикенд!

Последна редакция: пт, 19 юни 2009, 15:41 от ва ни ла

# 211
Здравейте дами!
Мариска - голяма сладурка!  Heart Eyes
Духи, дон Тони е Тони-бонбони!! Номинирам те теб и Тони бонбони за мама и дете -пътешественици на годината! Много хубави снимки!
Дени, и аз моля за линк в нета ако може, че по това време съм на работа, а много, ама много искам да те видя!  Simple Smile
Танче, успокой се за домакинстването, отдавна не ми е приоритет  Mr. Green Поне имаш оправдание - работа, дете, криза, жега и т.н.
Кали, е сладурче! И Никол е фенка на рисуването по лицето си. Даже ни подариха специални боички за лице на Faber Castell. Миналата седмица не й обръщахме внимание и тя си ги взела и тайно се нарисувала и като идва и ми показва ръката си "Мами, виж ръкавичка" А тя цялата ръка си оцветила, наистина като ръкавица  Joy Не съм и се карала, че нали са за това тези боички, но понеже си ги е взела сама й казах, че ми е загубила довреието и й ги скрих и до сега не ми ги е искала. С две думи - не са подходящи за деца сами да се рисуват и моят съвет от опит е ако успееш да я убедиш, че ще й излезат пъпки по лицето от фулмастерите, по-добре не купувайте боички за лице!
Стайпърче, успех с диетата!
Сисе, златни дечица имаш - да са ти живи и здрави!  Hug
Хубав уикенд!

# 212
А, Миа-капия я нямаше преди, супер сладка и слънчева! Лалетата са страхотни!

# 213
Да се разпиша и аз предуикендно...,че после пак в понеделник Mr. Green
Аз пък да се похваля днес си пих кафето в страхотно приятна компания и гушках бебе-с Руми и фемили,Пепсън  и фемили/без доктора/,Пепи/от юнските-дето прави хубавите торти/ и син и ние.Та няма как да не ми е хубав деня LaughingСега/въпреки,че се бях зарекла да не го правя/съм почнала готвенето на няколко манджи-да им оставя  на мъжете,но ако спазват традицията от предните ми работни дни-ще ма`ат сандвичи,пък манджите аз ще си ги ям ........
Духи,завидях ти за обиколката....то е уморително,ама аз от такива неща не се оплаквам/нищо,че и повръщам винаги,като стане въпрос да се ходи някъде-и съм първа китка..багаж събирам за 5-10мин.максимум/.Много сладки снимки...всеки път като го видя Тони и си припомням и младите години на наш Сами...
Сисе,завидях ти и на теб за поспаливите щерки-душа давам за такова нещо......`ма няма ooooh!
Дени,ще гледам.само да успея да се преборя да сменя канала,че от тоя Нейшънъл джеографик вече имам остра форма на алергия....
Ванилка,честито ти разтоварване от работата.....цялото лято ли сте на по половин ден?
Буболинка,мерси за идеята-ще търся и аз такива боички за лице/надявам се,че и лесно се чистят/,че и аз съм прибрала вече фулмастеритеи химикалите и съм оставила моливи и пастели само на достъпни места,че цялата къща е декорирана с рисунки/че Иво е малко авангарден творец и не обича рамките-аз ще му кажа на него къде да пише и къде не Crossing Arms/
Ели,пожелавам успех с диетата!
Сега отивам да кача и аз малко снимки от днес..........и да доготвя,че като слушам потомството нещо се върти отаттъка и скоро ще ми свърши личното време......

# 214
Любе, чистят се лесно с мокри кърпички, иначе с вода по-трудно, но са си специални за лице. Иначе в комплекта боичките са два вида - едните са като пастели, а другите като водни боички - с четка с вода се нанасят, има и брокатчета  Grinning! Желая ти лек работен уикенд и мъжлетата да са кротки и послушни! Ти си супер - домакиня! Това ако ми се случи - да сготвя няколко манджи и да ми ядат сандвичи, тенджерите на главата (на тати де)  Mr. Green

# 215
А,Бубилинка,чек супер не съм......`ма съм оптимист и се надявам,че ще хапнат и нещо готвенко поне по веднъж..пък и пред перспективата пак да мия загорели/и то качествено/ тенджери,предпочитам аз да си готвя  Mr. Green/но това с нахлупването ми е идвало неведнъж...и не само на таковата глава,ами и на бабината-че тя и сандвичи не прави-дава от шкафа със сладките...и храни децата на пейката пред входа-сакън да не изпусне клюката-и клюката да не пропусне да я види какава е грижовна/
А,ето го и линка за снимките/ама снимка.бг днес явно отбелязва деня на майстора,че скоростта на качване е все едно ръчно ги закрепват и нареждат в албума/:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=391050&pid=13012046

Танче,а ти минавай на принципа колкото повече време навън,толкова по-малко ще се дразниш от чакащата те  домакинска..... Peace
И да знаеш,че съм възмутена,няма да се излагаш от студена бира-не даваме да се разболяваш Naughty/явно е от липсата на редовни тренировки напоследък/

# 216
Момичета здравейте! Едва днес успях да се докопам до Интернет за да ви пиша. Иначе ви чета всеки ден през телефона.
Почивката тече нормално. Иван се грижи да придобия равномерен и траен тен  Grinning Час след като сме отишли на плажа или на басейна и той иска вече да си ходим. Та не успявам да си прецакам кожата, както обикновено ми се случва.  Wink Не знам защо тази година не е фен много на тоя род забавления. Обаче упорито ме навива да го водя на аква парк, но аз не се лъжа, че и там стоенето му ще е час. До вчера бях с братовчедка ми и с двете деца. Такова дивеене падна, не е истина просто. В края на деня задължително сядам да пия за разпускане. А по обед е за удоволствие. Иван беше в стихията си. Дори успя да падне по глава на теракота и как не я разби не знам. Но се сдоби с голяма цицина. Накрая дори излизахме по отделно на разходка, че две момчета накуп по цял ден се оказа взривоопасна комбинация. Когато е само с мен отново си е онова послушно момченце , което аз познавам. Дори успях да си направя татуировка без да ми се налага да упражнявам никакъв надзор над него. Татуировката е рисувана , да не си помислите че съм се бола, имам фобия от игли.  Обаче днес вече си имам отмяна. Майка дойде при мен. Аз всъщност се оказвам малко заседнала в Слънчев бряг.  Sunglasses Дидо замина за Германия преди няколко дни и сега няма кой да ме прибере. А аз планирах по това време да съм си в Шумен вече. Сега се чудя дали да го чакам до другата седмица , за да ме прибере или да викам свекъра.

Бубулинка, много хубава номинация, само да не забравя да я впиша, че файла ми е в служебния комп!  Peace

Поздрави на всички по случай празниците които изтървах тази седмица!   bouquet

За спането тук на морето проблеми няма, но у нас е концерт пожелание!

# 217
  • Русе
   Привет, мами!
   Днес тука беше страшна жега!
   Любе, твоите снимки са толкова свежи и зареждащи! Страхотно е, че сте се събрали толкова мами и дечица Simple Smile
   На нашата площадка има 10-тина момченца и само още 2 момиченца. Вчера тях ги нямаше и Дарито се опита да играе с момчетата на топка, но те само тичаха напред-назад и нищо не се получи. Накрая тя успя да им измъкне топката и си играхме двете с нея Mr. Green
   Ванилка, и цветята и Миа са много нежни! Heart Eyes
   Пред нашия вход всяка вечер на пейката сядат 3-4 баби. Те много се радват на Дарито и си говорят с нея. Миналата седмица едната баба й подари сребрист балон. Дарито го взе, каза "мерси" и поръча "утре да купиш червен". Купи жената червен балон, Дари поръча син!  ooooh! Тази вечер й дадоха синия балон, а тя какво мислите - каза: "утре искам зелен"! Горката баба, взе си белата с нас, докато изредим цветовете на дъгата... Mr. Green
   Започна вече "Том и Джери", а по това време задължително се пие мляко с какао, поне у нас, та ставам вече от компютъра.
   Лека и прохладна нощ!

# 218
  • София

Ванилка,честито ти разтоварване от работата.....цялото лято ли сте на по половин ден?

Laughing дaaa

Миналата седмица едната баба й подари сребрист балон. Дарито го взе, каза "мерси" и поръча "утре да купиш червен". Купи жената червен балон, Дари поръча син!  ooooh! Тази вечер й дадоха синия балон, а тя какво мислите - каза: "утре искам зелен"! Горката баба, взе си белата с нас, докато изредим цветовете на дъгата... Mr. Green

Joy Joy

# 219
   Миналата седмица едната баба й подари сребрист балон. Дарито го взе, каза "мерси" и поръча "утре да купиш червен". Купи жената червен балон, Дари поръча син!  ooooh! Тази вечер й дадоха синия балон, а тя какво мислите - каза: "утре искам зелен"! Горката баба, взе си белата с нас, докато изредим цветовете на дъгата... Mr. Green

Joy Joy

Яко Simple Smile))))))
Към 30ти юни сме пак към Русе.. та да ни поръчате и на нас един балон  Laughing Mr. Green

# 220
  • Русе
   Духи, този път за повечко време ли ще бъдете в Русе? Преди само минахте на бързо май... Веднага ви поръчваме балон - цвят по избор  Wink - че да можем да се видим  Grinning
   Днес ходихме до парка, Дарито скача в надуваемия замък, пускахме я на онези колички, дето се клатят насам - натам и свирят някакви странни мелодии, после играха с татко си на "баскетгол"! Един щастлив ден за семейство Вълчиновски Simple Smile

# 221
Как сте? Гледам, че повече от 24 часа никой не е писал. Времето тук е ужасно. Сутринта исках да излизаме - то заваля. Сега пак вали  и то здраво.

# 222
Добро утро момичета. Как сте? Къде сте?
Вчера цял ден чистехме с майка ми - основно и сега цял ден ще лежа, ако малкия терорист ме остави.
Успешна седмица на всички.

# 223
Брееей, голямо мъртвило тука...

Аз пък вчера бях кръстница на бебето на моята най-добре приятелка в Плевен. Много хубаво беше, така ми се прииска пак да си имам бебче - невероятно да гушкаш малко бебоче.  Heart Eyes

Ето и една снимка:

http://picasaweb.google.com/lh/photo/1tRM1KQjIos8Xe_uDF-2lA?feat=directlink

Иначе на Гери й мина херпангината и сега е вече добре. Но с градината приключихме и сме си в нас.

А Дарито направо ме разби с тия балони  Joy

Духи, направо шапка ти свалям за тия маратони дето ги правите, аз не бих могла да ги издържа  Crazy

Целувки  Heart Eyes

# 224
леле никой ли няма, абе хора къде сте в това гадно време! Я тук на отчет - макар че Ани ако се задържи още на морето няма кой да ни пусне нова тема!  Mr. Green Ани постой докато дойде дъжда и там и тогава се прибирай, възползвай се максимално от слънцето!

хайде една лека закуска от мене, че ми е гладно нещо  Mr. Green
Ние в събота ходихме на пикник с още едно семейство децата потичаха на воля мъжете направиха скарата хапнахме, те подремнаха малко и така минаха 5-6 часа Мариса в колата заспа и даже и не разбра как я пренесох и едвам я събудих час по късно че ако беше откарала както тя иска сигурно до малките часове щяхме да се гониме из къщи после. И цяла неделя един мързел едно чудо ви казвам, е аз си имах домакинска работа, цял простор гладене простиране, миене метене, готвене всичко по реда си но не си давах зор свърша нещо полегна, като ме позаболи гърба от лежане свърша още нещо и така си мина и неделята. добре че навън заваля следобеда че Мариса даваше зор да излиза с колелото навън. От както и оправихме голямото колело не иска да слиза от него наложи се да й разреша да го покара малко на площадката между апартаментите, че при нас е доста по голяма от нормалните входове. Докато и мине мерака се въртя в кръг там Mr. Green Но като гледам прогнозата май все така ще е тази седмица.  Joy
Ето и снимка от излета ни.

Хайде Люба дай отчет от работните ти дни? Яде ли някой от манджите?  Mr. Green
Руми още ли береш черешки? Загубихте се бе хора!

Общи условия

Активация на акаунт