Александра и мама Нанси в МАЙската тема ще се разпишат, знаем си!

• 21 692
  • 301
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте и от нас, дами!
Вчера бяхме в Борисовата градина и Марти скача на един замък - едва го свалих, добре, че чичото, който го обслужваше беше готин и ни остави повече време.
Много гадно и студено време, аз от 14-30 часа имам изпит и се надявах Марти с баба си да играе навън, а аз да мога да почета още малко, но...

Много хубави снимчици и страхотни дечица и майки!
Нанчи, честита ти кръщелница!
Страйпърче, успех с диетата! Ако не ти подейства, пробвай с Пиер Дюкан - има ефект и Духи, може да потвърди. А днес е новолуние и може да не се яде от 8 сутринта до 8 вечерта...
Дени, ще гледам утре - стискам палци. Нали ще е на живо, не е запис?
Миме, много се смях с балоните на бабата!  Laughing
Ванилка, приятна почивка, щом сте до обяд, то и работа няма да имате - нали!
Люба, чакаме отчет и дълъг пост.

Успешна седмица!

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 10:33 от *ШУШИ*

# 226
  • София
galche, мерси за закуската, тук сме ама не пишем явно Mr. Green

аз съм на работа до обед, но това валежно време ми действа успивно и не съм в работна кондиция хич...... да, шуши, донякъде  е по - леко, няма много деца / само лятно училище има и майстори, които ме нервират с шума  Crazy, прави се ремонт това лято....., това е неприятното!/

и галче много хубава идея за пикника, приходи ми се и на мен..и каква хубава снимка!

# 227
Ехооо
Слушам и се явявам на отчет.
Аз след три години живот в този апартамент успях да стигна до терасата си на покрива,да изчистя и да си кача шезлонга и една надуваема лодка на Алекс.Превърнахме я в личен плаж и детето е много доволно Laughing...Та за това вали-да не се чудите Mr. Green
Аз почивах 2 дни тази седмица и успях да си изчистя и мухъла(къде сте сестрици по мухъл да се пооплакваме).
А по този повод накарах сина ми да спи в неговата стая сам и той взе,че се премести за постоянно там.Сега ми е малко кофти-ставам по 2 пъти,когато извика.И ми е странно да сме насаме с мъжО Mr. Green
Галя,много се сладки с Мариса на "зелено" Simple Smile
Отивам да боря кризата....

# 228
Благодаря да хубаво е като е човек навън, но беше и много странно заради всякакви животинки летящи и пълзящи, особено първите 15 мин. ужас ходиш и около тебе хиляди скакалци се разскачат защото се плашат от стъпките ти, мани сложихме децата на одеялото и се почна Мамо балечка.......и така 1000000000милиона пъти, обясняваш също толкова пъти че няма страшно и си измислихме игра да ги гониме и да се смееме иначе нямаше начин да се задържиме дълго там. А до поляната имаше рекичка  в която имаше адски много раци (за мене необяснимо явление) и приятелката ми хвана един в пластмасова чаша и го изсипа на корема на мъжа си докато се излежаваше на одеалото, аз я обявиш за луда а той как не и откъсна главата там на място не знам (сигурно защото е бременна и не посмя  Mr. Green). На всички ни хареса и уж се уговорихме пак да ходиме пък да видиме, то и времето да се оправи първо. Та така накратко от мене разказ за пикника ни...
Ох Ванче на мене ли ми говориш за ремонт цяла зима се правеше ремонт на втория етаж на офиса и ние на първия отгоре едни шумове един чудеса, на втория етаж е и тоал. и всяко качване беше мъка я мажеха, скелета по стълбите я после дълго време имаше само помен от стълби докато направят новите, а сега всички сме на втория етаж мебелите от първия етаж на по коридора (получи се доста уютно между другото),и сме натъпкани при колегите мани мани и шумовете (от долу вече) са все така дразнещи прахта все така е в огромни количества и само като минавам покрай вратата на хубавия ми офис се хващам за главата как може да са го разбили толкова много и дали изобщо ще може да се обитава някога  Mr. Green само шкафовете на кухнята седят и нищо друго...мъка мъка но както е казал народа Трай бабо за хубост после ще се види какво ще е. Важното е че съм си избрала бюрото от каталога и цената му е супер  Mr. Green шефа го е удобрил  Twisted Evil даже...
Хайде стига за днес ред е на Люба да даде своя принос днес я водя... Heart Eyes

# 229
Какъв дъжд бе хора!? Тук е голяма жега!
Аз съм на работа всъщност и може би затова ми е топло. Като ме видяха днес колегите и всеки ме дърпа за нещо! Едва сега успях да надникна във форума, и то само за да видя дали трябвам да пускам нова тема. Но като гледам поне вие сте милостиви към мен!  Mr. Green

Ето шефката ме вика пак....

# 230
Да си довърша мисълта....  Та прибрахме се защото Иван последните дни плака че искал в Шумен. Голям домошар. И сега ме осени мисълта дали ще можем да се преместим в новия дом. Да не се окаже че ще хвърлим един куп пари за ремонт и после да поживеем там една седмица и Ивко да ревне да си ходим в "Шумен".

Шуши, как не го прочетох това за новолунието по рано. Тази сутрин като се събудих и корема ми беше супер плосък, защо ми трябваше да ям! Ама свърши вече!

# 231
И Люба се явява по служба  typeuu...всъщност аз още сутринта Ви прочетох,но пред перспективата да пиша на почивки и да се браня със зъби и нокти от попълзновенията на едно дребно дИваненеце,предпочетох да си го оставя това удоволствие за времето когато децата се предполага/защото наистина се предполага всеки ден,но не всеки ден е факт/,че ще спят.....И,явно дне  само предполагаме,но поне сме си поделили стаите...Пък и преди обед гледах да позачистя/и дезинфекцирам/,че няма да Ви кажа как изглеждаше къщата след два дни"мъжко царство" Mr. Green/да не си кривя душата-влизат в час.....но с повече викане и мрън от моя старана-ще  се научат кое как...За този уикенд поне съм доволна,че са яли готвено-или поне го нямаше по вечерно време...нядавам се да не са се облажили кварталните котки Mr. Green/
Галче,катоказа буболечки,та се сетих-ние нали си имаме терариум зад блока,но с оказа,че в нашия китен Пловдивски квартал добре виреят и други животински видове-като например бълхи...от няколко дни децата са безобразно нахапани......и това със сигурност е от ходенето по тревите и по пясъчниците/по мен няма ухапано...по баща им също/...а уж ходим все по чисти места...
Иначе,за пикника и аз ти завидях......ние сме големи любители на такива мероприятия и сме проверили почти всички хубави места в околността/последно ходихме миналата седмица на Араповския манастир над Асеновград-идеално местенце......но за малко по-хладно време,че беше доста жежко/,но тия дни има промяна в условията ми на работа и вече ще съм само в събота и неделя/по първоначална уговорка щях да работя два петъка и две недели,освен съботите,но уволниха колежката с която се бяхме рабзрали,а новата иска да почива през уикенда......та.....вече трудно ще се организираме ....освен ако не е през седмицата/
А,аз за работата по-добре да не разправям,че на моменти ми идва да се гръмна от "парада на хвърчилата"/разбирайте откачалките дето ми минават през полезрението/..,но само ще кажа,че вече тотално се уплаших и скоро едва ли ще се кача без бой на такси/едно заради простотиите дето ръсят...и най-вече поради факта,че доста от таксиметровите шофьори карат на градус-основния сегмент потребители на алкохола в "патрончета" се оказаха те...Отделно,че повечето са такива "авантаджии",че просто нямам думи.......но да не навлизам в подробности,че току виж някой ме погнал за издаване на фирмени тайни box/

Ани,той дъжда още пътува към Вас......то и тук само се кани и времето е едно,такова...никакво  umbrella sweating.....пече,духа като от калорифер, и от време на време позаплющи дъждец..........и е задушно колкото си искаш.......та не става за излизане,че не знаеш кое да носиш-слънчевите очила или чадъра Thinking..А Thinking,за новата къща-не се коси отсега.Наш Сами е също много привързан към дома си...и към реда в него/не дай си боже нещо да разместиш и после трябва да се оправдаваш като ученичка/,но като тръгнахме да се местим му говорих много,че в новия дом ще му е по-добре,ще си има собствена стая и още първата вечер я налепих с плакати,накичих с плюшки,сложих на леглата нови чаршафи с хубави картиники/че ние нали и на юруш се местихме,та ни ремонт ни нищо не правихме,само едно основно чистене/ и сега стой ,та гледай-от неговата стая по-любима няма..като му дойдат гостенчета-оттам неможеш ги изкара/въпреки,че по-голяма част от играчките стоят в хола,но стаята е много малка и няма как да ги набутаме вътре/....А,и с преместването се рахатясах откъм сън и приспиване/те и преди това си заспиваха сами,но сега си отиват с мерак.....и си спят по цяла нощ без проблем....е,все още на пуснат бебефон-както казва баща им"като почнат да си водят гаджета,не е лошо да вземем да го махнем"/..И тук да се похваля,че детето-чудо Иво  откак махнахме пампите,няма издънки в леглото и през нощтта/с което много се гордея...фек-фук...не,че е моя заслуга,ама много исках да се похваля Embarassed/ ...един или два пъти е ставал да чишка през нощта ..иначе си откарва до сутринта без проблем.

Велиска,сестро по съдба......аз мухъла съм го възприела вече като хоби/т.е. поддръжката му е като на домашно растение или животно/-явно енергийно го привличаме и поддържаме добре/пък и както стана ясно-няма никакви изгледи скоро да пуснат вентилацията на вътрешната ни баня/,та си пръскам с белина/Аче в пулверизатор върши най-хубава работа/...и дори и в момента къщата ухае на болница....а аз на санитарка Laughing..А,за странното усещане,че сте сами в спалнята-не се чудете с мъжо,ами работете за  №2 Wink
Сега,да не забравя да кажа,че чакам снимки от срещата на високо Пловдивско-Бургаско равнище/дано да не са пропуснали да се снимат/
Че чакам и новини от Катето,която може вече и да е свършила хубава работа...ама ние още да стискаме палците... Praynig
От Ани морските снимки няма да  искам-тя сама ще си ги пусне Wink
Нанчи,много си свежа  като кръстница Peace
Мимето и Дарито пък със лафа за балоните/ама то така и трябва да е-иначе,я се сетят бабите-я не/

Хайде,лек и спорен ден и от мен-отивам да метна едно кафе с вдигнати на високо крака Heart Eyes Hug  bouquet
А,пък за довчера,да знаете,че съм линия и ще чакам с питие в ръка

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 16:28 от Анонимен

# 232
Като гледам ще вали и събота-неделя Sad  Rolling Eyes Или поне в прогнозата си го дават валежно.. Дано поне е от време на време, че да могат децата да се наиграят..
Аз още се чудя дали, кога и къде да ходим.. и само зяпам карти и маршрутииии иии лудвам вече.. Ама то ако не е сега - както се е разхладило.. не виждам до края на лятото дали много ще ме е огрее да се моткам по жегите.. На морето и толкоз  Twisted Evil

И ние бяхме на "пикинг" в неделя Simple Smile Наблизо, родопско Simple Smile И като хванахме в гората една пътечка.. и като се загубихме  Mr. Green (не съвсем, ама дребния настояваше, че трябва да се загубим, иначе не било никаква гора  Crazy) .. Добре че намерихме една слъчева полянка да "похапнем", че умря от глад човека "да ви ги катеря тия баири"  hahaha ..
Добре че имаше ягодки покрай пътечките - не мога го изхраня .. викам си добре че не е мече.. че колко ли боровинки и ягодки трябва да изяде  Joy
И тамъъън се разпънахме с все сергиите.. и като се захлпиха едни облаци, като почна да гърми и да трещи.. А колата ехее.. някъде си .. даже не бяхме много сигурни къде, че нали сме загубени  Mr. Green .. как да е намерихме един алтернативен път, поне изглеждаше "обитаем" .. и бегом.. "да изпреварим дъжда" .. Големи емоции.. "Много ми е забавно, бягай мамоооо"  Joy та шоуто беше пълно Simple Smile

# 233
Ееее голяма пустош тук бе...
Я да сложа по едно,пък да видя утре сутрин ще има ли какво да чета Mr. Green

Лека и любяща нощ момичета!

# 234
Ей,то да няма кой едно "Наздраве!" на Велиска да каже,бе-бива ли така Thinking........`айде,аз ще се прежаля...пък и тамън съм си сипала и ме чака/че днес младежта заспа късно следобед и съответно не вървеше да ги сложа по-рано да спят.......та до преди малко гледахме семейно филми за животните/да Ви кажа,под секрет,че и аз доста се поограмотих покрай децата-особенно на тема зоология-тази вечер гледахме за маймуните морски котки и за слоновете-но филмите бяха така направени,че сапунките  репички да ядат-NG Wilde e нашия канал/

Лека и спокойна пожелавам аз......и дано да се наспите хубаво на хлад/да се похваля,че и тук вече се живее...поразкара се задуха/

# 235
Добро утро!

Да ви сложа по едно кафенце

и да кажа, че още съм 2 в 1...Не мога да спя като хората, само се въртя, не мога по гръб, не мога по корем...и от горе на всичко ми се схващат прасците през нощта  #Cussing out и скачам като ужилена. Естествено си и охкам докато ми отмине схващането, а мъжа ми се събужда от това и все ме пита дали трябва да тръгваме вече  Crazy.

Духи, много хубав уикенд сте си спретнали с големи емоции...спомням си, че и ние имахме подобно преживяване - тогава брахме боровинки и като загърмя и затрещя бегом към колата, но пък мъжа ми беше отишъл доста надалеч и докато дойде до колата доста се понамокри.

Люба, и ние сме любители на такива зоо - филми. А сега в магазина, в който пазарувам дават стикери - един пакет (5 стикера) ако си пазарил за 20 франка. Тези стикери са с най-различни животни от цял сват и понеже с Килиан ги лепим в една книжка и аз се образовам покрай него, но май той познава повече животински видове от мен  newsm78.

Аз отивам да се оправям, че съм обещала на Килиан да ходим в библиотеката да вземем нови книжки.

# 236
  • София
Ехо и от мен! Добро утро! Като видях, че последният пост е от Катя, помислих, че ни съобщава хубава новина или че се почва...
Успях да попрочета пропуснатото, че от пет дни не бях влизала тук, което досега не ми се беше случвало. Минавам набързо да се похваля, че от събота вече съм г-жа Анастасова и да ви почерпя, пък макар и виртуално.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=392429

На снимките не приличам на себе си, че една гримьорка ме беше дегизирала  Sick. Днес ще взема повече от фотографа и като ги подредя ще ги пусна. А сега, въпреки че съм в отпуска и би трябвало да се настройвам ваканционно, ще отварям пак служебния мейл да боря кризата, че май моята работа няма кой да ми я свърши и поне спешните неща отхвърлям от вкъщи... Whistling

# 237
ЧЕСТИТО НА г-жа АНАСТАСОВА!  Wink ПОЖЕЛАВАМ ВИ ДЪЛГИ ГОДИНИ СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ И ОЩЕ ТАКИВА СЛАДКИ ДЕЧИЦА КАТО РУМКАТА!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПЕЙЗИ!

П.П. Някой знае ли нещо за срещата в Елена. Осигурено ли е вече спането?

# 238
Е,това е хубава новина.а пък булката колко е хубава..и шафера-също....Дано да сте много щастливи и да се обичате и уважавате ,вече и като официално семейство Анастасови!
Кате,е няма да продължи вечно-дано скоро да се реши малкото човече да се появи  и да успееш да се наспиш Praynig!

Аз ,тая сутрин се успах/въпреки,че и телефона бях настроила да ме подсети/......и изтървах другата ни булка-дано някой да е записал и качил изявата на Дени,че ще се пукна от яд/ама поне се понаспах/

# 239
ООО аз пък съвсем забравих да гледам Дени. По това време обикновено съм на работа и се бях примирила че няма да го гледам. Но днес Дидо се завърна от Германия в 8.30 и аз останах у нас до 9.30, защото нямаше начин да пропуснем момента с подаръците (особено детето). Ех, какви готини неща има в чужбина. Винаги като се върне Дидо от командировка и се радвам на готини дрешки и играчки. Тази сутрин половин час си оцветявах с някакви вълшебни фулмастери с които не може да оцветиш там където не трябва. Дидо се спуква да си купува разни готини колички и въртолетчета и си играе, а за мен най много оцветявки. Сега го навивам да донесе следващия път кукла на детето, че кой знае какви готини има, да мога и аз да си поиграя малко!  Sunglasses

Бабълче, много си красива на сватбения ден, както винаги! Честито! Много любов и попътен вятър ви пожелавам в семейния живот!

Люба, дано и при нас да се получи така гладко преместването, че аз взех да се плаша. Сега като дадем един куп пари за ремонт и накрая ако не му понесе добре живота в новата къща.... но разчитам на това че ще му пренеса доста от нещата в новата къща и ще я нареждаме заедно и така да свикне с мисълта! А за памперса много ви се радвам. Герои сте вие. Ние само обедния махнахме. Вечерния просто няма начин. А снимките от морето още си отлежават в апарат, но да отметна още малко служебни задачки и ще ги сваля. Че утре е и годишното събрание на едната фирма и просто не мога да си вдигна главата.

От известно време мисля да ви препоръчам едно детско списание. Понеже изкупуваме почти всички детски списания, с радост мога да ви препоръчам Бърборино. То е за деца от 4 до 8 години, но е най забавното списание на пазара в момента. Освен весели историйки, има доста задачки които развиват различни умения на децата. Има и забавни нещица които трябва да се измайсторят (от родителите естествено) , но децата определено ще се забавляват много.

Общи условия

Активация на акаунт