Вчера бяхме в Борисовата градина и Марти скача на един замък - едва го свалих, добре, че чичото, който го обслужваше беше готин и ни остави повече време.
Много гадно и студено време, аз от 14-30 часа имам изпит и се надявах Марти с баба си да играе навън, а аз да мога да почета още малко, но...
Много хубави снимчици и страхотни дечица и майки!
Нанчи, честита ти кръщелница!
Страйпърче, успех с диетата! Ако не ти подейства, пробвай с Пиер Дюкан - има ефект и Духи, може да потвърди. А днес е новолуние и може да не се яде от 8 сутринта до 8 вечерта...
Дени, ще гледам утре - стискам палци. Нали ще е на живо, не е запис?
Миме, много се смях с балоните на бабата!
Ванилка, приятна почивка, щом сте до обяд, то и работа няма да имате - нали!
Люба, чакаме отчет и дълъг пост.
Успешна седмица!
, прави се ремонт това лято....., това е неприятното!/
...всъщност аз още сутринта Ви прочетох,но пред перспективата да пиша на почивки и да се браня със зъби и нокти от попълзновенията на едно дребно дИваненеце,предпочетох да си го оставя това удоволствие за времето когато децата се предполага/
/
.....пече,духа като от калорифер, и от време на време позаплющи дъждец..........и е задушно колкото си искаш.......та не става за излизане,че не знаеш кое да носиш-слънчевите очила или чадъра
..А 

.. 
и скачам като ужилена. Естествено си и охкам докато ми отмине схващането, а мъжа ми се събужда от това и все ме пита дали трябва да тръгваме вече
.
. Днес ще взема повече от фотографа и като ги подредя ще ги пусна. А сега, въпреки че съм в отпуска и би трябвало да се настройвам ваканционно, ще отварям пак служебния мейл да боря кризата, че май моята работа няма кой да ми я свърши и поне спешните неща отхвърлям от вкъщи...