Наистина ли са такива цените на зъболекарските услуги???

• 121 473
  • 536
  •   1
Отговори
# 75
А каква е горе-долу цената за вадене на мъдрец с операция? Че на мен ми предстои това прекрасно изживяване, но ми спопменаха нещо около 200лв. newsm78

На мен ми поискаха 150 лв, за тази услуга. Всъщност, ме очаква операция другата седмица,но от няколко места ми казват познати,че за такова нещо на тях са им взимали 60-70 лв.  newsm78 Дали случайно не се опитват да ме прецакат?... За зъболекарът, който ще ме оперира, съм чувала прекрасни отзиви - ок, но кабинетът му не беше нищо особено - в мизерна сграда от комунистическо време - и самият кабинет беще обурудван от същото време,предполагам.... А на мен тези 150 лв. са ми 1/3 от заплатата - живея на квартира и няма кой да ме издържа....  Tired Face

Ваденето на мъдрец с операция е най-добре да се направи в лицево-челюстна хирургия. А и при това положение се поема от здравната каса.

# 76
Миналата седмица се наложи да ми извадят мъдрец по спешност в частна стоматологична клиника без използване на средства по здравна каса и платих 60 лева. Стоматологът си свърши работата перфектно.

# 77
Миналата седмица се наложи да ми извадят мъдрец по спешност в частна стоматологична клиника без използване на средства по здравна каса и платих 60 лева. Стоматологът си свърши работата перфектно.

А коя е тази клиника?(ако е в София) ....

# 78
Варна, съжалявам.

# 79
Да не вадя разписание на цените в САЩ и Канада - ще ви стане хубаво като ги сравните с тези в БГ ......

Simple Smile

# 80
  • Варна
Да не вадя разписание на цените в САЩ и Канада - ще ви стане хубаво като ги сравните с тези в БГ ......

Simple Smile

ОК, ама сложи и средната заплата в САЩ и Канада, пък ние ще я сравним с българската.  Laughing

# 81
преди 6 дена си вадих мъдрец през здравна каса и ми взеха 6,80лв,а за друг зъб пулпитен за почистване на 3 канала+запълване+умъртвяване и пломба през здравната ми искат 120лв Shockedза мен тази сума да я отделя е множко и се чудя дали направо да хвана да си се простя с зъба Sad

# 82
  • Ню Йорк
На моя мъж лечение на пулпит му излезе около 250лв. Явно добре са го одрали.

# 83
Киса, ми дерат те, защото не ходиш при моя мъж  Mr. Green
Той е по-скромен:)

# 84
Да скъпичко е лечението на зъби. Мога да ви кажа при моя зъболекар как е - почистване на зъбен камък - 60 лева, ако има само плака без натрупан камък - 50 лева. За пломба между 40 и 60 лева в зависимост от това колко е голяма. За намазване с гел при възпаление на венец на мъдрец и преглед - 20 лева. Знам, че лекарят ми не е от най-скъпите, нито от най-евтините стоматолози - но до момента каквото ми е направил по устата изглежда много добре. Така, че не съжалявам за дадените пари. Яд ще ме е ако хем е скъпо, хем работата е некачествена!!! 

# 85
rumstvo, би ли споделила координати?

Лично ме интересува процедурата Air Flow /не съм сигурна дали я изписвам правилно/ колко струва ?
Тя се таксува като отделна от почистването на зъбен камък услуга, нали?

# 86
На моя мъж лечение на пулпит му излезе около 250лв. Явно добре са го одрали.
Защо мислиш, че са го одрали? За едно ендодонтско качествено лечение тази сума не е никак голяма. Peace

# 87
  • София
От миналата седмица:
Вадене на жив нерв с  упойка и слагане на лекарство = 20 лева, след три дни чистене на канала на нерва, запълване и изграждане на зъба със щифт = 35 лева.

# 88
Такива са цените.

# 89
От миналата седмица:
Вадене на жив нерв с  упойка и слагане на лекарство = 20 лева, след три дни чистене на канала на нерва, запълване и изграждане на зъба със щифт = 35 лева.

55 лв. ти излезе лечението и пломбата?!?!?!
На теб какво са ти слагали в зъба, бе?

Общи условия

Активация на акаунт