НОЕМВРИйче се ослушва-подаръче за първи юни то надушва!!!

• 11 490
  • 288
  •   1
Отговори
# 255

Искате ли да спретнем една съботна разходка в Южния парк???

Бива Peace Peace Peace

# 256
 smile3515 smile3511 smile3514 кажете ми как взехте урина с тия колекротиииии,2 ми наака,в другия пишна малко и се разлепииии и не знам вече кво да правя,нямам нерви значи.

# 257
  • Sofia
Да  ви почерпя днес момичета.Пораствам с една година и сменям цифрата отпред.

Шамс, бързо оздравяване Hug

# 258
 wavey
Как сте днес?
нас втория зъб ни мъчи много-вече три дни а още не се е показал  ooooh! първия не го усетихме кога излезе, а този ....  ooooh!-горкото ми детенце  baby_neutral
Майче   nbirthday newsm67 ВСИЧКО НАЙ-НАЙ ТИ ПОЖЕЛАВАМ И ОЩЕ 100 ПЪТИ ПО ТОЛКОВА   bouquet
Шамс бързо оздравяване  Hug
didipidi веднага след като се събуди-още докато се размърда го взех от креватчето и го събух и му поставих колектора-честно казано не беше много здраво залепен но му поставих пишлето поне хубаво да влезне и да сочи надолу. След това взех мокра кърпичка и лекичко започнах да го почиствам-той от студеното се изпишка почти веднага и после веднага изсипах колекторчето в друго като чашка, което също бях взела от аптеката.

# 259
  • Варна
maia  nbirthday само хубави моменти ти желая!
За приспиването- досега бях супер доволна- нахранвам я към 9-9 и нещо, примлясва 2-3 пъти и заспива. От няколко дни- пак я нахранвам по същото време обаче следва луда игра в креватчето  hahaha Никого не занимава, обачв пее, върти се...абе снощи до 11:30, а просто умирах да си легна  Tired Явно ще ми е активно детенцето, дано не е хиперактивно, че не се издържа просто (имам за пример пламенника ми, който вече е на 10 и не му се вижда края, майка му сигурно е вече 30 кила) Всъщност то си е нормално вече да не ги свърта  Mr. Green
Шамс сигурно съм те заразила виртуално...  spoko Аз чистосърдечно се тъпча с лекарства и вече е по-добре положението

# 260
  • София
didipidi аз така направих - стерилизирах един контейнер за кърма и сутринта, след като смених първия наакан памперс,седнах на тоалетната, събух шушката, подхваанах я под коленцата, пуснах водичка да тече и почнах да шушкам. след няма и 5 мин тя се изпишка и всичко отиде в чашката. без капка отвън. определено ми се струва по-лесно, отколкото с колектор.  Peace

П.С. може и просто да превариш бурканче от детска храна, ако имаш.

# 261
Привет, момичета!

Ели, Благодаря за вниманието. Вярно, много рядко пиша, редовно чета, но последните дни и това не съм правила, т.к. мъжът ми е в дълга командировка и ние сме в Шумен при майка и татко.

Миме, честито! Желая ти лека и безпроблемна бременност. Стискам палци до 17-ти, дай Боже всичко да е наред.

За захранването: Няма да замествам млечно ядене (кърмене на поискане) до годинка. Иначе давам плодови пюренца (по малко) преди обед и зеленчукови (аз  ги правя, защото много не му харесват купешките) след обед, като количеството пак е малко. Вода пие, колкото да си изплакне устата, като го мъча да пие от чаша. До сега не съм го научила да пие от шише и не мисля тепърва да започвам.

maia,  newsm59

# 262
Майче, честит рожден ден жива и здрава, много щастлива и само хубави неща да ти се случват.
Шамс, бързо да оздравяваш  Hug
Заспиваме сами в креватчето с биберон към 21,30-22,00 но към 24,00 се събужда и все едно ще става, говори, крещи и направо е ужас и така изкарва и по няколко часа.

# 263
Майче честит рожден ден.Много здраве и късмет ти желая Hug ( а тоя на аватара ти и той ми е любим  Embarassed )

Абе 200-250 гр на ядене не е ли много.Аз се шашнах онзи ден, че изяде 190 гр. newsm78
Анита яде около 130гр и после си цока.И аз няма да замествам хранене.
Заспиваме към 21:30-22:00.Като я изкъпем, цока и си я слагам в кошарата.Когато реши да си заспи

# 264
Дидипиди-  не е нужно урината е супер стерилна, т.е. детето може да се изпикае и в легенче или нещо такова - няма как за 40 мин да не пикне нито веднъж.. на мен от лабораторията ми казаха, че са нужни няколко капки урина, а не милилитри. аз им занесох около 5 мл, казаха че е предостатъчно  Hug  На Момо взех урина след кърмене, забелязала съм, че тогава винаги пикае. Успех  Hug Hug

Мая, да си жива, здрава и много щастлива!!

# 265
# 266
Мая, честит рожден ден! Да си жива и здрава! Всичко най-добро!

Аз днес съм малко по-добре с моя М.  Докторката каза, че е нормално първите пъти след раждането да е по-обилно.  Rolling Eyes Предписа ми някакви хапчета, които евентуално да взема. Но аз така и не  ги пих, защото като си ги купих прочетох в листовката, че не се препоръчват при кърмене.

Мале, като чета по колко много хапват вашите бебоци... Моята манекенка повече от половин малко бурканче пюре не изяжда. Малко след това суче. Колко мл. се падат значи - около 70.  newsm78

Илка, ние се приспиваме предимно сучейки, ако ни се размине заспиването след това се носим.  Crazy Поне, че вече заспива бързо и не се тръшка все едно я колим както беше първите месеци. Понякога, много рядко, като е в супер добро и спокойно настроение, я оставям и самичка в леглото да се приспи - отнема около половин-един час.

Мартуша, големи сладури си имаш! Направо да ги схруска човек!  Wink  Hug

Шамс, бързо оздравяване! За анемията - аз си мисля, че може да се е получила от по-обилните М. Иначе не виждам от къде.  

# 267
Ау, пак сте се разписали здраво  Peace  Да видим кога ще ви изчета  Rolling Eyes

Честит рожденник / на патерици/ на мъжо на Шопи. Да ти е жив и здрав и много да ви обича и гледа двечките, живот и здраве догодина - тричките  Hug Не искам да те обезнадеждавам, но много рядко бебоци с такава малка разлика са от различен пол. Ще чакаме да се похвалиш при следващия преглед за туптящо сърчице  Heart Eyes

Честит рожден ден Майче. Много много щастие и късмет

Утро ние не изяждаме и по половин пюре, но аз не я и натискам. даже понякога и да иска още - не давам  Naughty Има кърмичка за дояждане  Peace

За заспиване направо не ми се говори  ooooh! заспиваме към 22 ч., ставаме най-късно 7:30 ч като нощес се будим 1-2-3 пъти  ooooh!  Че и през деня не спи диваненцето малко  Crossing Arms

Хайде бягам, че..... newsm30

# 268
Шамс, бързо оздравяване! За анемията - аз си мисля, че може да се е получила от по-обилните М. Иначе не виждам от къде.  

От кърменето също може да е  Peace

А да ви питам - вашите бебоци спят ли настрани? Щото наш Момо не иска, по  гръб си нанка човекът и май хич не му се обръща на една страна  newsm78

# 269
Симона дълго време спеше все по гръб. Напоследък се намества настрани.

Момичета, щях да ви питам - като правите пюренца у дома слагате ли сол?  Аз не слагам. Но като се замисля в детската кухня храните са солени...  newsm78 По принцип ме притеснява солта, защото все още не пием вода... та се чудех дали не трябва по малко вече да соля.  newsm78 А някакви подправки?

Общи условия

Активация на акаунт