НОЕМВРИйче се ослушва-подаръче за първи юни то надушва!!!

• 11 493
  • 288
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
Адаш честит рожден ден, много здраве и щастие ти желая Hug

Ние се приспиваме предимно на цица, рядко на ръце само когато е преяла и не иска да суче, а самичко да заспи в кошарата никога не е било, ама то и аз си имам вина, щото като се размрънка неам нерви да я слушам и я взимам на цицата да я успокоя и тя заспива бързо. Спим на една страна и на корем Mr. Green

Днес за сефте хапнахме 130мл домашно зеленчуково +1/4 жълтък и за десерт малко плодово около 10-тина лъжички, заслугата е на тати, че изкара маймунчето на разходка. Е не минахме и без  breastfeeding
Аз не слагам сол в пюретата, но една мама ми каза, че слага по малко изкиснато сирене( Дунавия), а за подправки, може да слагаш копър, магданоз, за друго не се сещам.

Днес дадохме на малката да си куса(оближе), черешка, как мислите добре ли е да изчистя череши от костилките и да ги пасирам като пюре и да и ги дам. Все пак сега им е сезона newsm78

# 271
Адаш и от мен честит рожден ден, да си много обичана жена и мама  Hug

Другата адашка, твоята дребосъчка уж слабичка била, уж не ядяла, а опаткала 130мл домашно зеленчуково +1/4 жълтък и за десерт малко плодово около 10-тина лъжички  #Crazy На Фафи това са му 3 дена, и то ако е в добро настроение  Mr. Green

Момичета, мерси за милите думи, но май се влошавам - втресе ме и с Т. 37.8... Пийнах някакъв парацетамол и я смъкнах де, ама отврат, как може....

Тук урина не са ни взимали, а кръв за последно - в болницата като ни изписваха и имахме  жълтеница  Mr. Green

Утро без сол и захар до годинката  Naughty

# 272
 morning
 #Cussing out това дете така и не се научи, че нощем се спи, а не се яде. Толкова пъти ме буди тази нощ, че от 5 не виждах смисъл да си лягам само да се дразня.  ooooh! Сега дивее бодър и отпочинал, а аз едва гледам.  smile3512

Маяbdbaloni ! С пожелания за много щастие и сбъднати мечти!

shhht.secret, Шамс  Naughty yu5 бързо да оздравявате!  Praynig

За приспиването - в нашето легло и с шише мляко. Аз или мъжа ми го приспиваме според случая.
Обича да спи на една страна. Вече рядко спи по гръб, даже и по корем спи  #Crazy, а ако го обърна се буди и плаче.  ooooh!
За пълзенето - вече може напред, назад, преобръщане във всички посоки. Общо взето набележи ли се цел успява да се добере до нея. Седенето не го може т.е. може но аз ако го сложа, а аз не го слагам.  Naughty

# 273
  • София

да се самоцитирам, че останах неразбрана, ама вече бързахме да излизаме на разходка - оЗЪБихме се  Party

надявам се довечара най-накрая да поспя  Praynig

# 274

да се самоцитирам, че останах неразбрана, ама вече бързахме да излизаме на разходка - оЗЪБихме се  Party

надявам се довечара най-накрая да поспя  Praynig
А бе аз те разбрах ама е сега ги чета и докато стигна до края да ви честитя ти се самоцитира  hahaha
та а честито сега  Hug  baby_neutral

# 275
  • София
Илка честито ви  tooth  Само здрави и бели зъбки ви желая Simple Smile

Мая   ura nbirthday newsm67

Днес Никол изяде първата си бисквитка Simple Smile Ходихме на разходка до Кавала и тъй като не й харесах никаква дрешка, а милата ми беше супер примерна и послушна, реших да й купя награда - бисквитки. Взех й на Нутриция с 6 вида зърнени култури. Дадох й една като се прибрахме и направо си изяде пръстите   #Crazy По едно време отчупи парченце - едва сварих да й го махна  Scream

# 276
По едно време отчупи парченце - едва сварих да й го махна  Scream
По този повод и аз исках да питам-някои от вас нали дават обелен морков и ябълка да си чешат венците-да де ама не ви ли е страх да не отчупи парче и да се задави  newsm78-Мони само с венци дъвчеше, а сега с един зъб-вчера му обелих парче ябълка и нашия си умря да го ближе и ръфа ама лека полека и  си правеша браздичка и ако го бях оставил по-дълго едно парченце като нищо щеше да си отгризе /буквално/ #Crazy

# 277
  • София
Миме аз съм давала морков на Никол, защото е по-твърд, но тя тогава не ръфаше толкова много. Иначе сега й давам да си яде банан.

# 278
Мен да ме изключите от  moresmile отбора.Днес ми дойде и ми е едно такова свинско  ooooh!
Зъби още нямаме и ми иде да  #2gunfire #Cussing out Или да излизат, че ми мъчат детенцето или поне да не я боли.А тя пък и ме хапе и направо вече вземам давам.Тръгнали са сериозно от поне 3 седмици.
С Иринка днес бяхме на протест срещу липсата на места в детските градини.

# 279
Мен да ме изключите от  moresmile отбора.Днес ми дойде и ми е едно такова свинско  ooooh!
Зъби още нямаме и ми иде да  #2gunfire #Cussing out Или да излизат, че ми мъчат детенцето или поне да не я боли.А тя пък и ме хапе и направо вече вземам давам.Тръгнали са сериозно от поне 3 седмици.
С Иринка днес бяхме на протест срещу липсата на места в детските градини.
Браво Ели  Wink
Аз пък да се оплача, че мен почна да си ме боли корем като чели повече и от преди, а нали уж разправяха че нямало-направоооооооооо..... ooooh! мъките ми продължават.
Elleee а отчупва ли си парченца от банана? И гризка ли го или го смуче-не те ли е страх да не се задави? Аз изпадам в ужас при мисълта да не се задави с парченце и че не знам какво да правя, а м се иска да му дам нещичко  Rolling Eyes

# 280
  • София
Миме случвало се е да си отчупе парче банан, но изчаквам да видя дали ще си го сдъвче сама, досега не се е случвало да се задави (да чукна на дърво, де). Пък и банана е мек и не ме е страх толкова, но днес с бисквитата бая парче отчупи и веднага й го извадих. Иначе я гледам постоянно докато яде Simple Smile

# 281
ОК  Peace
Скоро ще се осмеля и аз   Wink
По повод заспиването-когато всичко ни е ок /не ни боли зъб или нещо такова/ след като се изкъпе и нахрани, слагам Мони на спалната до баща му-отивам до банята, минавам през компютъра и като се върна е заспал...........  Sleeping
Така че сега и аз отивам да лягам  newsm46
Желая лека и спокойна вечер на всички бебчовци, за да се наспинкат техните грижовни мами  smile3524

# 282
Майчеее  да си жива и здрава,дълъг,щастлив живот и децата да те радват и слушкат.
Еличкеееее браво на теб дойде и твоя ред,кога ли и мен ще ме посетят  Thinking
Урина взех на Радост с триста зора,но успях все пак  Party
За заспиването хапваме в 21.30-22.00 и я слагам да спи в леглото си,ако се разсъни й дава биберонката и си заспива.Днес през деня се стремях да я слагам в леглото й да си свиква,щото нали ни нямаше месец и първата вечер като се прибрахме не иска да спи в него.
Зъбунки нямаме все още.Илка да ви е честито зъбччето
Днес захраних Радост с бананова каша-пробвах я и й хареса,но каши ще давам 1-2 пъти в седмицата ,чееее ще станем като сумисити  smile3532
Давах на Радост един път парче ябълка,но не я задържа много много и я взех.
Лека и мека и от мен

# 283
Лека нощ и от нас, Момо днес заспа много рано, но предполагам, че към 12ч ще има леко пробуждане за манджа  Hug
Ели,  от  moresmile към  Animal Pig Animal Pig   Hug Hug и при мене май ще идва, нещо много ме боли корема тия дни..  да видим

# 284
привет мами!Май nbirthday да си жива и здрава и всички твои желания мои пожелания  bouquetЗъби и ние нямаме още.Вечер заспиваме към 9 чааса,сам си заспива с биберонката в устата и като заспи я изплюва.Илка  честито ви зъбче.Болните да оздравяват бързо.Шопи късмет и на теб и съм сигурна че всичко ще е наред не се тревожи HugАз като правех пюрета не слагах сол.Сега сме на детска кухня от 6 месец е тук и храната е напълно безсолна,няма грам сол.Много рядко слагам по малко.Вода и ние не пием изобщо,затова му правя всеки ден сокчета поне да си пийва.Иначе сме по цял ден по центара или най често в парка и малкия е много кротък.Стои си и си кротува много рядко мрънка.Само сутрин едвам дочаква да излезем няма търпение и започва да нервничи.Но като го сложа в количкаата и newsm53Пу-пу да не го уручосам,но ми е кротанчо засега.Отивам да спинкам и лека нощ на всички мами и сладките бебоци.

Общи условия

Активация на акаунт