НОЕМВРИйче се ослушва-подаръче за първи юни то надушва!!!

• 11 504
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
  • Монтана
Ето малко снимки ако ви се гледат
http://www.album.bg/evlogieva/

# 211
Здравейте банда  Hug
Влизам да дам и аз едни стиснати палци на Шопчето   Hug и тоивам да свърша малко работа, че бабата мина да ми вземе малкия и докато се разхождат........малее ooooh! колко неща имам да свърша  ooooh! ooooh! ooooh!

# 212
  • някъде там......
Здравейте и от нас с Габи. Ние сме командировани при баба й и дядо й за цялото лято Confused - за Габи е добре, ама за мен си е живо мъчение Sad
Стискам палци на Шопчето и, ако не се лъжа, днес ще има и друг повод да почерпи освен за добрите новини от док Wink Няма да минеш тънко, Миме Hug
Моята сладурка до обяд яде два пъти кърма и веднъж домашно приготвено плодово пюре, после яде зеленчуково, после плодова каша и за вечеря АМ. Сокове не давам, започнах да давам месо, но засега само е опитвала веднъж. Не ми е отказвала да яде нещо, освен лапад, но явно се е метнала на майка си Mr. Green Каши ползваме на Милупа, пробвах една Фризокрем и повече няма да повторя  Sick. Единствено елдата ни е на ХИП. Тежим по последни данни 7790 г и сме високи 67 см

# 213

Стискам палци на Шопчето и, ако не се лъжа, днес ще има и друг повод да почерпи освен за добрите новини от док Wink Няма да минеш тънко, Миме Hug

Хаха и аз снощи видях на скайпа, че има и друг повод за черпня.Та чакаме си почерпката и добрите новини

# 214
  • София

Честито на всички, празнуващи днес.
Аз съм се захванала с тежка програма- готвя, пера, чистя....добре, че Алекс спинка в момента че иначе нищо няма да свърша.
Мим, стискаме палци, чакаме отчет Hug
днес ще има и друг повод да почерпи освен за добрите новини от док Wink Няма да минеш тънко, Миме Hug
Хи-хи! Май мъжо й ще черпи, не тя Mr. Green

# 215
  • София
Добър ден!!!
Мимееее силно стиснати палци четири броя на мен и Крисчето!!!!! newsm10
galisis сигурно и ние ще се командироваме на село, но за кратко, че трудно ще ми понесе промяната. hahaha

# 216
  • София
Миме и от нас имаш стиснати палци  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 217
Мими и от нас стиснати палци  Praynig

И друго нещо исках да пиша, ама пуста склероза...

А да утро, пусни изследвания за желязо, да не си направила анемия - аз като виден анемик си знам, че почнат ли кръвоизливи и други чудеса, желязото е сдало багажа. Та виж там как стоят нещата и пий витамини  Hug Почти съм сигурна, че ще се окаже това - миналия месец бях така, пийнах си желязо и тоя месец всичко си беше нормално.

# 218

И друго нещо исках да пиша, ама пуста склероза...

А  Naughty тя свекървата със склероза,после снахата пиела   gydi

# 219
Ха такааааа ,изхващали сте ме  Hug Hug Hug
Ей ся се върнах от доки ,смачках 2 филии и отчет... Mr. Green
Видяхме плодно сакче,но заради късната ми овулация не чухме сърчице  Sad,ама се надявам ,че и това ще стане...на 17ти .За моя изненада доки направо се зарадва повече и от мене  Shocked Каза,че ще направи всичко по силите и да докараме една успешна бременност ....Много си я обичкам  Hug

и Сега да ви почерпя ,както вече някои са заподозрели  Mr. Green татенцето ни остарява с още една година .....Да ми е жив ,здрав ,много грижовен и все така да си ни глези

Почерпете се по една ракийка със салатка за негово здраве ....

# 220
Шопи продължаваме да стискаме палци за 17-ти  Hug
Да ви е жив и здрав татито, много да ви глези и да му е яка гърбината, че като гледам с какво темпо расте семейството ви  Laughing

# 221
  • София
Шопченцееее  newsm10 newsm51 smile3501  Мнооогооо се радвам за вас Simple Smile Продължаваме да стискаме палци с Ники за вас - тя и без тва седи все със скръстени крака Simple Smile Честит ти рожденник - много да ви обича и да ви слуша Wink

# 222
Мими, браво за добрите новини, ще стискам палци и за 17-ти.. Да ти е живи  здрав мъжа, да те слуша и да ти помага  Hug Hug

Елица  Joy хич не съм загоряла, ами се пробвах с тая тъпа проверка на правописа, че като пиша редовно изяждам някоя буква, та от нея ми се прецака целия пост, виж че и Момо ми го обърна на "Момко", хахаха...

опс, само да кажа, че съм Диданка, ама съм на гости на мама, та пиша от нейния комп

# 223
Шопчеее браво мила,чакаме 17ти да чуем щастливо биещо сърце  Hug И да ти е жив и здрав мъжока   bouquet
Радост ми наака колектора и ще трябва да и слагам нов,но това ще е утре,щото не си купих още ,щото съм патка.
Иначе все още сме на кърма.За снощи сте направили купона,виждааммм  Party
Тук почна да вали  Tired

# 224
А  Naughty тя свекървата със склероза,после снахата пиела   gydi

Сватя, само можеш да се радваш на склерозата ми - тъкмо шъ забравя, че снахата пийва  Mr. Green И хич ни мъ плаши ти с Хамериката, тя Анитка бързо-бързо ще се върне, че там Борко с "гола кърма" ще я гощава. При нас има разнообразие - то пиле, картоф, морков, туй-онуй (е, вино не даваме още  Twisted Evil )

Миме браво за хубавите новини, и палците остават стиснати за 17-ти  Hug

Общи условия

Активация на акаунт