Италия 100!

• 21 002
  • 295
  •   1
Отговори
# 90
Хай:)

Аз за европейски парламент + тукашните общински избори няма да гласувам.
Искаше ми се да гласувам за парламентарните избори в България, но докато не измислят онлайн гласуване, няма да упражнявам това право.
В интерес на истината се чувствам, като някакво ничие същество вече - нито тук се чувствам достатъчно в час, там пък се чувствам изостанала.

Ей, днес отвориха някаква нова отсечка на новото тандженциале на Форли, което ми върши страшна работа:)) Много пари са пръснали гадовете, точно преди изборите го отварят ( сигурно пак заеми), но поне  няма вече да минавам през града да се бутам с останалите гражданя.  Изобщо, тоз градец ако не друго има много яка инфраструктура.  Комунисти  Laughing

# 91
  • Italia
Боже,аз дори не знам в България какви партии има,кой се кандидатира, за какво се бори и какво обеЩава.  Crazy Ама дори и да знаех едва ли Щях да гласувам , заЩото не живея там и ми се вижда неуместно да давам гласа си за неЩо,което не ме засяга пряко. Thinking

# 92
добре де, а българското гражданство за какво е тогава, след като не ни засяга пряко нищо от случващото се там?

# 93
Боже,аз дори не знам в България какви партии има,кой се кандидатира, за какво се бори и какво обеЩава.  Crazy Ама дори и да знаех едва ли Щях да гласувам , заЩото не живея там и ми се вижда неуместно да давам гласа си за неЩо,което не ме засяга пряко. Thinking

ами и аз не живея там , но въпреки това ме засяга пряко, заЩото все пак имам там семейство, а и граждансвто все оЩе, най_малкото ... а и определено смятам, 4е съм по_подготвена от пове4ето гласуваЩи и живееЩи там, скромно казано
партиите в момента не са толкова сложни, но положението е от4айваЩо...

# 94
Здравейте моми4ета влязох във вашата тема за да ви кажа, ако някоя от вас или ваша позната има нужда от корито със стойка .Аз имам две на Cam,едното е анатоми4но може да се къпе бебето,детето до 2/3год.,а другото е с поставка за преобли4ане и рафт4е от долу ,може да се използва 6мес.(според мен.).И двете са като нови ,използвала съм ги с голямата щерка ,това със поставката съм го използвала един месец,от 15 ден до месец и половина,тогава се прибрахме в БГ и когато се върнахме, беше ве4е голяма за него.Тогава купихме анатоми4ното ,но в него не искаше да се къпе и запо4нхме да я къпем във ваната.Сега не ми трябват ,защото в другата неделя се прибираме в БГ за три месеца и няма да имам нужда от корито като се върна,а да ги продам за 50 евро няма смисъл.Анатоми4ното струва около 40евро ново ,а другото го гледах около 50/60.Ако някой ги иска да ми пише на ли4ни или да ми звънне на тел.3205530560 или 0299762278 Таня .Аз живея в Lainate.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=327928&pid=12720253

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 16:18 от tanq karabelyova

# 95
ХайSimple Smile

Аз за европейски парламент + тукашните общински избори няма да гласувам.
Искаше ми се да гласувам за парламентарните избори в България, но докато не измислят онлайн гласуване, няма да упражнявам това право.
В интерес на истината се чувствам, като някакво ничие същество вече - нито тук се чувствам достатъчно в час, там пък се чувствам изостанала.

от кое се 4увстваШ изостанала? аз не си бях ходила от 3 години в бг, като дефакто от поне 5 се полу4ават, заЩото миналия път бях само в Южния парк с коли4ката и въобЩе не се 4увствам изостанала.... това, 4е не познавам новите "ВИП" персони или 4е не съм ходила в новия мол за мен не е изостаналост.....

# 96
Може ли да попитам нещо миланските дами, като живеещи в световен моден епицентър:
модерни ли са ( виждат ли се масово) цигански поли. Дълги, до глезена, десените са най-различни, напомнят ми нещо хипи..
В България това явно е някаква мания в момента, а аз нито тука , нито в Болоня  съм виждала жени с такива поли по улицата...
В интнерес на истината има реклами по разни списания на този луук, плс съм виждала дюс такива поли,  обаче досега жена с такъв тоалет аз не съм виждала.... става в-с за нещо такова :
цък

# 97
джоя, говорех за политиката не за молове. в политиката се чувствам изостанала, не чета вече така редовно, както преди.

# 98
джоя, говорех за политиката не за молове. в политиката се чувствам изостанала, не чета вече така редовно, както преди.

то4но в политиката е най_лесно да си в 4ас и без физи4еското присъствие в страната, но всеки си има усеЩане все пак

# 99
положението е от4айваЩо...

Положението е отчайващо. Пак. И още повече от преди.
Негласуването е автогол.

Гледах няколко предизборни клипа по ТВ.
Ами ПиАр-ът Сергей Станишев прочел в някакъв учебник по психология коя е най-вдъхващата доверие и стабилност поза и Станишев седи послушно на едно бюро и 3 минути не смее да помръдне да не развали убедителната поза. Също така, говори мноооого бавно и отчетливо, може би за онази част от електората, която вече недочува. Rolling Eyes
Имаше и една мацка, и тя с поза от учебник по психология. Беше си сключила пръстите по много особен и неестествен начин и не ги пусна и за миг, докато не си каза репликата. Тя май беше от партията на царя, която сега е с малко по-различно име.
Волен Сидеров е във вихара си. Вика, скандира от екрана. Много се е надъхал.
Вземат ни за мезе масово.....

Лени, теб пък ще те убия, ако не гласуваш!!! Сигурно ще има секция в Болония, в най-лошия случай във Флоренция. Пусни мейл на консулството и се запиши, докато е време.
Аз съм гласувала в Милано още по времето, когато идвах в Италия само на ваканция! Ама си знаех, че по изборите няма да съм в БГ, обадих се, записах се в секцията в Милано и гласувах. Crossing Arms

# 100
  • Italia

ами и аз не живея там , но въпреки това ме засяга пряко, заЩото все пак имам там семейство, а и граждансвто все оЩе, най_малкото ... а и определено смятам, 4е съм по_подготвена от пове4ето гласуваЩи и живееЩи там, скромно казано

Ми семейството ми и близките ми живеят там, имат право да гласуват и го правят ако с4етат за необходимо. Съответно и те пряко поемат последствията от избора,който са направили.
Аз не смятам за 4естно да гласувам от разстояние за неЩо виртуално,заЩото за мен се явява такова и после хората,които физи4ески живеят в България да теглят последиците от това.
Не мисля,4е трябва да се гласува само, заЩото имаме гражданство.  Thinking

# 101
Ако има в Болоня секция за парламентарни ще гласувам, мдам.

Отговорете моля за полите, много ми е важно.

# 102

Ми семейството ми и близките ми живеят там, имат право да гласуват и го правят ако с4етат за необходимо. Съответно и те пряко поемат последствията от избора,който са направили.
Аз не смятам за 4естно да гласувам от разстояние за неЩо виртуално,заЩото за мен се явява такова и после хората,които физи4ески живеят в България да теглят последиците от това.
Не мисля,4е трябва да се гласува само, заЩото имаме гражданство.  Thinking

е хайде сега не било 4естно
Щом имам право зна4и е 4естно
а много ли е 4естно да ти искат здравни осигуровки примерно и да подаваШ някакви измислени декларации за да се освободиШ от дългове, които нямаШ, или да влизаШ в бг само с бг документи примерно и про4ие малоумия на администрацията  
въпрос на избор е дали Ще гласуваШ или не от 4ужбина
но ако ми махнат правото, са да махнат правото и на изселените в турция бих се съгласила

# 103
А, да, между един и друг предизборен клип винаги минава съобщението, че "Купуването и продаването на гласове е престъпление."
Нещо като "Пушенето вреди на вашето здраве". smile3521

# 104
Ако има в Болоня секция за парламентарни ще гласувам, мдам.

Отговорете моля за полите, много ми е важно.

не съм обърнала внимание, но мисля, 4е не съм виждала  

Общи условия

Активация на акаунт