Италия 100!

• 20 983
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
  • Italia
Leni, eла и в Лугано (пък и от кога те каня? Twisted Evil). Има жени, след които с всички сили си напъвам възпитанието, за да не се обърна и да не ги огледам едно хууубаво. Laughing То стил, то класа (и пари, де. предполагам)...

А,аз си ги оглеждам от главата до петите и нито акъл ми пре4и нито образование. Mr. Green

# 136
Аз имам много романтична представа за Милано, както и за Париж.
Признавам си, че харесвам сноби, подозирам, че в Лугано ще съм в свои води в това отношение:)))

За дебеличките младежки - ами, аз нали сега с това се занимавам, имам клиентки млади жени, момичета. Прави впечатление, че голямата част от тях нямат естетическо усещане за себе си в какво могат да се облекат. Всяка иска да изглежда слаба в прилепнали дънки с ниска талия, които аз не предлагам,а  не ми е удобно да кажа, че дънки с ниска талия номер 62 не се произвеждат. Според мен особено в тинейджърска възраст тези момичета искат да са част от матрицата и когато се набутат някак си в дрехите на матрицата се чувстват по-слаби и красиви, част от останалите. Не знам как да го обясня, само знам, че е невъзможно да бъдат разубедени.

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 19:32 от 10cent's

# 137

тогава не идвай ... фъобЩе 

# 138
На мен такива дълги поли много ми харесват, ама да не са много шарени. Аз имам 3-4, едноцветни. Тази година съм на бяла вълна, модата не знам каква е, никога не съм се движила по нея. Къси поли много не нося, че не са ми удобни, но имам една с извинението, че сега ако не нося, кога  Laughing ? Лятото най- много ходя с къси панталонки и дълги поли. Голи кръстове и кореми вече не ми харесват, все едно съм ги израснала, та ми е некомфортно. Забелязала съм, обаче, че тук в България, вкусовете са доста по-странни от италианските (поне от тези в Рим, нямам много други наблюдения).
Аз да ви се оплача как съм я закъсала със Sintassi del periodo, нищо не схващам  Sad

# 139
ето например Миланези си ги представям ето така : http://www.thesartorialist.com/photos/1199GucciBlueWeb.jpg или ето така http://www.thesartorialist.com/photos/2279BluVioletWeb.jpg
, а  жените  ето така: http://www.thesartorialist.com/photos/3019MarBlkBluWeb1.jpg
Разбирате, защо не съм дошла досега:)))

# 140
  • Italia

Е,4ак пък въобЩе. Просто трябва да си донесе розовите о4ила и да е подготвена психи4ески за да не остане силно разо4арована. Wink

# 141

Е,4ак пък въобЩе. Просто трябва да си донесе розовите о4ила и да е подготвена психи4ески за да не остане силно разо4арована. Wink

а ако успее и да намери миланези в милано, Ще удари Шестица от тотото Simple Smile

# 142
  • Italia
ето например Миланези си ги представям ето така : http://www.thesartorialist.com/photos/1199GucciBlueWeb.jpg или ето така http://www.thesartorialist.com/photos/2279BluVioletWeb.jpg
, а  жените  ето така: http://www.thesartorialist.com/photos/3019MarBlkBluWeb1.jpg
Разбирате, защо не съм дошла досега:)))

Оoooo, такива по центъра има доста,споко.  bowuu Но пак да ти каже,4е не са болШинството. Wink

# 143
Аз да ви се оплача как съм я закъсала със Sintassi del periodo, нищо не схващам  Sad

теорията не я помня, ама на практика е по усмотрение на пиШеЩия

# 144
  • Italia
....
а ако успее и да намери миланези в милано, Ще удари Шестица от тотото Simple Smile

Що бе, зависи в коя 4аст на града се движи.  Wink Аз умирам от кеф като се заслуШам в разговорите на разни бабенца и дядковци дето Шляпат на милански диалект,кефят ме яко. Blush

# 145
Аз пък онази вечер се забих с приятели в Буда бар на по едно аперитиво .... е братчеее... възрастовата границе беше между 18 и 20 годишни, се лапенца пубери отвсякъде ....верно много без вкус имаше наоблечени ...  Crazy Laughing  ама то е нормално си мисля, за девойчета в тази възраст  Simple Smile

После зависи много от средата в която се движиш, има ги всякакви, но не мисля че пребладава небрежност в обличането. Това че Милано е пълно  с всякакъв вид националности не грози етикета в крайна сметка ...  Grinning Laughing

# 146
  • Italia

теорията не я помня, ама на практика е по усмотрение на пиШеЩия

Аз най-отговорно завявявам,4е съм завърШила гимназия с изу4аване на италиански ( бях една от най-дОбрите в класа ) ама за Синтасси дел периодо за първи път 4увам.  #Crazy Embarassed
Деси,я обясни на кака си Милена за какво то4но иде ре4. Ейййй, колко е верен лафа,4е 4овек се у4и докато е жив. Rolling Eyes

# 147
Аз всъщност в Милано съм идвала няколко пъти, но все на път, а буса Милано Чентрале – Малпенса, к минава през едни ужасни квартали, мръсни улици с хвърчащи боклуци, червеникави блокове, много графити и такава  гледка, че си казваш, че си късметлия да имаш това, което имаш и да не се оплакваш много-много:) Така че не се брои такова отиване.
Милано в тази си част прилича много на перифериите на Ливърпул,  мизерия и чувство за безизходица.

Лейди естествено, че зависи. Иди в София в някой квартал, за който не си и подозирала, че го има и ще изпаднеш в шок. Ама навсякъде е така в милионни градове.

# 148
Кварталите, които се подават зад дувара на тандженциалето, са супер противни.
Но в центъра съм се разхождала по далеч по-хубави улици и улички. Wink
Вторият мъж, който показваш, е 100% типичен миланчанин. За първия и за жената не гарантирам много, много. Laughing
В Милано ми се открояват разни жени в доста напреднала възраст, да не кажа, че някои са си направо баби, които са с почти негърски тен, постигнат от редовни посещения на солариум, силикон в устните, грим, слънчеви очила, дънки на Гуччи, примерно...
Думите ми са на пришълец, но определено съм забелязала някаква такава бабешка прослойка, стил 'Лили Иванова' в Милано.

# 149
  • Italia
Кварталите, които се подават зад дувара на тандженциалето, са супер противни.
Но в центъра съм се разхождала по далеч по-хубави улици и улички. Wink
Вторият мъж, който показваш, е 100% типичен миланчанин. За първия и за жената не гарантирам много, много. Laughing
В Милано ми се открояват разни жени в доста напреднала възраст, да не кажа, че някои са си направо баби, които са с почти негърски тен, постигнат от редовни посещения на солариум, силикон в устните, грим, слънчеви очила, дънки на Гуччи, примерно... Думите ми са на пришълец, но определено съм забелязала някаква такава бабешка прослойка, стил 'Лили Иванова' в Милано.

Aaaaa,4aкай ся. Този персонаж дето си описала по_горе може да се среЩне в пове4ето големи италиански градове,и на север и на Юг.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт