Априлки

• 20 487
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
Рени, момичето каза да помислите до утре дали не искате да отложите уикенда за друг път, каза че може да говори да го изместят, дано не се налага де  Praynig
Наде, и ние сме хора бре, и ние биричка пием  Whistling

# 121
  • София
Смин, благодаря. Ще чакаме до последния момент да видим как ще се развият нещата, затова от сега не мога нищо да кажа.

Иначе мъжа как да е-като всеки болен мъж - лежи, пъшка, че аз съм виновна. абе зле му е на човека - вдига Т., болят го муслулите, сърбят го пъпките.
Засега варианта е в петък сутринта да ни закара и да се върне и в неделя пак така. Само не знам как ще издържи да кара цял ден.

# 122
  • София
Рени, нама как да изкара. Ти нали караш кола или несмееш на дълъг път?

# 123
Рени и на мен ми се струва опасна тая работа. Ще вземе да му прилошее по пътя. Защо не вземеш някоя приятелка да ти прави компания и да забавлява децата. 

# 124
  • Варна
Ех, текат приготовления гледам...забравихте за варненска среща дори....

# 125
Рени, от шарки рядко се получават усложнения, но това не значи, че не може. Ако все още е с температура и се чувства зле, е опасно да ви кара.

# 126
Ех, текат приготовления гледам...забравихте за варненска среща дори....

не сме, Красе, нали Миленка е болна, другата седмица ще се видим, нека оздравее  Peace

# 127
  • София
Вече втора седмица се каня да ви видя, но само отварям форума и не мога да стигна до него. Днес се понапънах и по диагонал прегледах написаното.
Енви, мила, на голяма патерица ти желая да си все така мила и чаровна, много обичана и най-вече здрава и много щастлива.

Не се сещам много от темите, които сте коментирали, затова само ще ви пиша, че ние сме добре и че нямаме търпение да тръгнем за Усоето. Емо ми сервира 6 отита таз пролет като последния перфорира тъпанчето и все още съм на кръстопът дали да вадим тази прословута трета сливица. Писна ми да обикалям из болници и да говоря с лекари. Сега детето е добре и за в момента операцията е на по-заден план. Покрай него и ние с баща му рядко се виждахме здрави. Егати и кошмарната пролет. Постоянно имаше някой болен. До вчера Косе ми беше с остър отит.
Честито на всички приети дечица в детските градини. Емо и тази година увисна, независимо кандидатстването на 100 места. Пак остава в частната и пак ще рефинансирам кредита.  #Cussing out Хубавото е, че там му харесва и е щастлив. Сега че чудим дали да не сменим квартирата, за да не ми пътуват момчета по час и кусур всеки ден в едната посока. Лошото е, че тогава аз ще пътувам час и половина всеки ден (сега съм на 45 мин от работа), но трябва да направим нещо за тези кошмарни пътувания.

На всички болни много прегръдки и пожелания за бързо възстановяване  Hug Hug Hug

Таничка, добре дошли на българска земя. Дано Миленката бързо пребори грипа  Praynig, че да можете да се порадвате на почивката си. За съжаление тази година няма да можем да се видим освен, ако не дойдете пак на есен  smile3503

Добре дошли на новите майчета  welcome

Наденце, Тина само заради вас мятам по някое око към форума  Heart Eyes Hug Praynig Леко раждане, приятелки Hug

# 128
Раченце,
измислих ви - надничаш, а не пишеш.... Вече мислех, че и на Пленума няма да дойдете! Благодаря! Hug

Ванче, Рени, сложни схеми! Дано се наредят нещата! Peace
Рени, здравето преди всичко! Peace

Ванче, гледах снимки - много сте готини, ама защо сте го остригалииии Юлката........ Heart Eyes

Моите деца са по-добре, уж. Praynig

П.П. Ама как я наложихме тая дума "Пленум"!?
Joy

# 129
  • София
Енви, като знаете какви сме хойки, как може да ти мине през ума, че няма да дойдем  Mr. Green Няма сила, която да ме задържи в хубаво време в нас. Дай Боже Емо да не ми сервира нещо в последните дни  Praynig, че тъкмо стабилизирахме таткото.

# 130
  • София
Ренка, и мен не ме притеснява хич. Валката още не е карал, ама ако я лепне ще е даже по-добре, тамън ще я изкара докато яслата е в почивка. Ние миналото лято го събирахме с братовчед му, когато беше варицелен, ама не можа тогава да се разболее.
А на мъжа ти, ако престанат до петък да му излизат пъпки и да вдига Т, нали няма да е заразен, що да не дойде?

Ванче, нали знаеш, че винаги ще се намери кой да ви прибере!  Peace

Наденце, ти пък какви мъченици ги изкара нашите мъже...  Ще им отпуснем по малко пиенце, споко!  Wink А вие приготвихте ли вече всичко за бебочев?

# 131
Ванче, нали знаеш, че винаги ще се намери кой да ви прибере!  Peace
Ренка, не за друго, ами Надето няма да я има там за да мине през Бургас да ни прибере, за по-напряко по път за София:35: hahaha hahaha
Раче Hug, липсваш.И да вземеш онзи готината игра с топчето и ластика на Усоето Peace.
Енви ами подстригахме го, т.к.много се потеше по главицата и повярвай, пясъка се мие много по-лесно от преди Crazy А и да си приличат повече с татко си Mr. Green.Радвам се, че Вили и Пепи са по-добре Heart Eyes Hug.
Мдамммммм усещам се и че като споделям с приятели къде ще ходим, използвам думата Пленум пак Laughing.

# 132
  • София
Ванче, ми то си е Пленум!
Що казваш, че си дебела - добре си си?

# 133
Момичета, благодаря за пожеланията към мен и към Тинчето  Hug
А, то аз ако тръгна да прибирам Ванчето  Mr. Green директно в София ще си я прибера  Joy
А аз още се помотвам и не съм стегнала багажа за болницата, все си викам, че има време  Whistling Всичко съм купила, ама няма кой да го сложи в сака. Иначе за бебо всичко е готово, изпрано, изгладено и подредено.

# 134
  • София
Момичета от сега ви пожелавам страхотно настроение, хубаво време и дълги маси! Много прегръдки за всички! Надявам се традицията да продължи и другата година пак да бъдем част от всички вас!

Наденце, страхотна си, както винаги!

Целувки за всички!

Общи условия

Активация на акаунт