Априлки

• 20 484
  • 293
  •   1
Отговори
# 105
Оу йеее.

НИе пътуваме петък сутрин рано заради децата. Има л ии други, които ще отидат рано - към обяд?

# 106
Оу йеее.

НИе пътуваме петък сутрин рано заради децата. Има л ии други, които ще отидат рано - към обяд?

Flutter е как - надявам се до към 11 да сме там  Whistling

# 107
  • София
Ооо, Сминс, хубава новина!
Аз мисля, че премахнаха вече деня за размисъл, но не знам, дали това означава, че се премахва и забраната за алкохол newsm78 Все пак ще заредим нещо, че да няма неприятни изненади.  Wink

Ние чак към обед ще тръгнем, така че ще сме налични за вечерта.

И Вальока тая нощ се разкашля, но бяхме при педито и каза, че не е нищо сериозно - има само лека задна хрема. Но няма да го пускам до кр. на седмицата на ясла, че да не се влоши и да изтървем Усоето.

# 108
  • 2 етажа над тавана
И ние ще сме от ранните пътуващи, ще минем през Царевец и Арбанаси, ако позволява времето и се надявам към обяд да пристигнем на Усоето Peace

# 109
Че кога ще тръгнете? Ние се планираме за 7.30, миналата година ни отне 6 часа пътуването, надяваме се тази да е по-малко... Зависи Данката колко ще крещи и стачкува по пътя...

# 110
  • 2 етажа над тавана
На мен в план-графика максималния час за тръгване ми е 7, иначе ще гледам към 6-6,30 да потеглим. Ние почтине спираме, особено Маги като спи, че всяко спиране означава тя да се събуди и да се киселее. Миналата година мисля, че преди да стигнем Етъра не сме спирали или най-много веднъж да сме спрели. Пък и ако са пак подобни на миналогодишните жеги, ранното тръгване ще ни спести плуването в собствен сос.

# 111
  • София
Оф, пак ми докривя! Така обичам да пътувам...! А не съм никъде от миналия септември!

# 112
Нямате представа какво се чува от детската стая - Тони крещи весело на бебето "дай парички за..." /не мога да разбера за какво/, а Дидо се кикоти.
Усвоил е бебока езикът на делфините - цвърчи неистово, ама на ултразвук го избива... Joy Мисля, че вече приключваме с кръменето, понеже нощем се буди за едно кърмене, което му държи влага около час и малко и пак пищи гладен.
Вени, просто следващия път, когато решим да ходим на някоя поляна ще ти се обадя да стягаш децата! Peace

# 113
  • София
Ние вкъщи не знаем да се смеем ли или да плачем - мъжа ми е с шарка. Mr. Green
Аз и Влади продължаваме да се държим.
Обещала съм, че ако до петък не се изшарим ще дойда сама с двете деца.

Само не знам доколко сме заразни ние-ако някой от вас се притеснява - да казва. Естествено няма да дойдем с пъпки или Т.

Вени, все пак има вероятност да отпаднем, та ако се организирате може да отидете на наше място. Или някой друг.

# 114
Рени, лично аз не се притеснявам и ще се радвам да дойдете, ще питам утре дали могат да ви запазят резервацията за друг уикенд ако не можете сега  Hug

Аги, какво стана със зъбките на Тони?  newsm78

# 115
А, какво става със зъбите му...От хреми и сополи, от щуротии не мога да стигна до зъбар, за да го погледне. Нека не вали тея дни и ако трябва ще го заведа в един кабинет тук, в нашия квартал, за да видим тоя какво ще каже. Ако нещо не съм сигурна ,вече ще го мъкна  при мой много добър познат, анправо ми е като роднина, ама той е много далече и аз може да имам шофьорска книжка, но нямам кола, а и не съм карала. Та, ще трябва в най-скоро време да го заведа и да видим какво ще се произнесат лекарите.

# 116
Рени Sad Hug.
Мен ама ИЗОБЩО не ме притеснява това, че е възможно да се ошарите, така че много ще се радвам да се видим още в петък Wink.Пък дано и не се ошарите, за да си изкарате една мини-ваканцийка, а и мъжлето да си се ошари на спокойствие Crazy.
Ние също мислим да тръгваме най-късно към 7-7,30 и директно на Усоето.
Дени ма "зарадва",че в събота в 15,00 ще трябва да си е в Бс. служебно/както и предполагахме, но днес ще ходи да се разправя, т.к. някои са ги пуснали в чужбина, а други ги спират от отпуска Twisted Evil.Та ако не стане да не се връща в събота в Бс, ще се наложи в неделя да идва пак до Елена да ни прибира, т.к. нашите приятели отказват да ме извозят с детето ooooh!, трябвало непременно в столчето и т.н.абе не им се разваля комфорта по-скоро.Ама здраве да е!За Пленума си струва разкарването Peace.
Болничкитееееееееее бързо да се похвалите с много оздравяващи новини Praynig.

# 117
Добро утро!
Рени, а как е мъжа? Ще се оправи ли без вас? Иначе нас от варицела не ни е страх Wink
Ванче, а не може ли на Усоето да демонтирате вашето столче и да го сложите в тяхната кола newsm78
И както заръчах на Сминс, да не прекалявате много в петъка, че да имате и в събота сили Mr. Green

# 118
Ванче, а не може ли на Усоето да демонтирате вашето столче и да го сложите в тяхната кола newsm78
Абе то може ама....аз съм въздебеличка да се събера м/у двете столчета, а мойто ревливо диване няма да позволи да съм отпред Crazy
И както заръчах на Сминс, да не прекалявате много в петъка, че да имате и в събота сили Mr. Green
Обещаваме че ще се пазим Peace

# 119
Привет мацки  Hug
Ама колко ви мислих как ще изкарате деня за размисъл без алкохол  Mr. Green
Добре че имате късмет  hahaha и г-н Усоето ще се смили над вас, че то с толкова деца и жени, ако не пийнат по една бира мъжете са за жалене  Joy

Общи условия

Активация на акаунт