Априлки

• 20 481
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро и честит празник!

Данката вече има и хрема и кашля  Tired Надявам се другите болни днес да са с по-добри новини от нас.
Имам и една добра новина - от петък времето ще се оправя, а в събота и неделя ще бъде слънчево и топло!

# 91
Мда, времето го дават лятно за уикенда-банските в багажа! Grinning

Татянка, много неприятно, точно сега да е болничка Милена! Hug

Деси, ние с Пепи се крихме през оградата зад едни дървета, но успяхме да видим празника и да снимаме. Grinning

РениHug!

Красе, а туристи имате ли, как стартира сезонът? Wink

Значи и моите деца са с този вирус с Т. Но я борим само с хомеопатия, т.к. гърлата им били чисти.
Петър се справя по-добре, но Вили днес прави 1 седмица с Т - не висока, но все пак си я има...

Децата ми най-после преоткриха пъзелите! Голямо спокойствие! Mr. Green

Спорен и оздравяващ ден, дами! Heart Eyes

# 92
  • 2 етажа над тавана
Честит празник!

Много лошо така с болнички деца, много! Дано нещата вече са към подобрение Praynig Hug

Мда, времето го дават лятно за уикенда-банските в багажа! Grinning

А който няма бански Mr. Green

Енви, пъзелите са велико изобретение - де го тоз, дето ги е измислил , да го черпя Mr. Green

Татянка, честита нова прическа.А снимка? Mr. Green
Аз преди години се бях остригала съвсем късо, но вече май няма да направя тая грешка - грешка, в смисъл, че на мен късо не ми отива, ама де да имаше кой да ми го каже тогава Rolling Eyes Трябва да изровя снимки от онзи период да ви се покажа Laughing

Лек и слънчев ден!

# 93
  • Русе
Привет!
Хай, честито на всичките ни варненчета вече! Страхотна новина, че нямаме некласирани!  bouquet

Татянка, как все ви тръшва като дойдете насам?! ooooh! Не ви понася мизерията, явно... Tired Дано се оправи бързо Миленката! Praynig И аз установих, че дозирането по килограми дава най-добри резултати (поне при Дилянката е така) Peace. Ти почна ли го АБ или...?
И честита прическа! Flutter

Тоз вирус, дето ви е тръшнал, да го чакам, значи, и насам... Rolling Eyes
Рени, не е задължително да се срине имунитета след варицела.  Peace Преслав от шарката насам (декември) не е боледувал изобщо  Peace. Единственото, което съм му давала е Ехиначи (и по препоръка на педката, когато Диди беше настинала). Дано и Соня се задържи така! Praynig

Юлче, оправяйте се и вие, че път ви чака! Praynig А, Иво на ДГ ли е?

Диди днес пак поплака на ДГ, ама по-добре беше. И вчера баща й като я е вземал е била спокойна. Понеже са сборни групи, има и още едно познато детенце(общо 2), та си играе с тях, спрвя се с всичко ново до момента, сякаш... Thinking

Бабълче, дай да те видим, де. Hug И аз не правя повече грешката да се подстрижа късо, не ми отива  Naughty, щот главата ми е като топлийка... Crazy

# 94
Иво е на градина, да, на него нищо му няма. Вече не плаче сутрин. Вчера се върна с една торба сладки от първоюнското празнуване и каза, че цял ден са пели песни в музикалния кабинет. Като цяло мисля, че попадна на добро място и много му харесва. Дано и Дани да случи така.

# 95
  • София
Ох, така ме ядоса тоя моя мъж. от вчера е нещо болен с Т. днес отиде на лекар и си взел 3 дена болничен. Та в петък ще е на работа и чак следобяда ще тръгнем за Усоето. Е как не поиска до края на седмицата тоя болничен..... Twisted Evil

Вчера и Соня са имали торта и сладки в яслата, но не знам какво са бесняли, защото каза, че лелките са и се карали, че много викала и приказвала.

Като я взех ходихме на тържество в една друга градина, където е момиченцето на наши приятели. Градината имаха празник 45 години от основаването и тържеството беше в двора, с балони, музика и т.н. И като влезнахме в двора настаних соня отпред на едно столче да гледа как децата пеят и танцуват, а аз отзад зад родителите храня влади. Погледнах я няколко пъти и я видях, че си седи и гледа. И тъкмо обявиха как най-малките-първа група ще представят техния танц и гледам столя на соня празен. а тя се подредила с децата на сцената и заела клекнала поза с тях да танцува. та разбутах всички и я извадих оттам. Родителите се разсмяха и ме караха да я оставя, но аз умрях от срам. Rolling Eyes

# 96
  • 2 етажа над тавана
Рени Laughing има желание за публична изява детето, що така му чупиш хатъра Mr. Green

# 97
........а тя се подредила с децата на сцената и заела клекнала поза с тях да танцува. та разбутах всички и я извадих оттам. Родителите се разсмяха и ме караха да я оставя, но аз умрях от срам. Rolling Eyes
Joy hahaha Сладурката тя!А защо и счупи хатъра!?
Ох, така ме ядоса тоя моя мъж. от вчера е нещо болен с Т. днес отиде на лекар и си взел 3 дена болничен. Та в петък ще е на работа и чак следобяда ще тръгнем за Усоето. Е как не поиска до края на седмицата тоя болничен..... Twisted Evil
Мойто пък мъж ги искат за изборите налични в града/нищо че е отпуска,прекъсват му я Twisted Evil/, та ще се наложи вероятно да си тръгне в събота, аз аз ще остана с нашите приятели да се прибирам в неделя/добре че са те!!!/:crazy:.
Снимки от тържеството в ДГ http://www.snimka.bg/album.php?album_id=369981&pid=12660659

Последна редакция: вт, 02 юни 2009, 12:13 от ~ВАНЯ~

# 98
Девойки, Ванчето сега ме присети. Какво ще ги правим мъжете без пиво в деня за размисъл. Пък и жените де ooooh!
Рени, що не я остави Joy
На Симона днес и е тържеството в градината. Вчера деня почти не го отбелязахме. Баща и и той е болен (с болничен до сряда Wink) и не става от леглото.
Обаче до петък пожелавам на  всички да са влезнали във форма!

# 99
Янче или съм бълнувала, или така ми е изгодно, но не се ли говореше за премахване на тази забрана за пиене в деня за размисъл?!? Crazy Blush
Е ДА НЕ ТРЪГВАМЕ ИЗОБЩО ЛИ В СЛУЧАЙ НА ЗАБРАНА??? JoyИли да си носим с нас Laughing.

Последна редакция: вт, 02 юни 2009, 12:22 от ~ВАНЯ~

# 100
Ванче, питай мъжа. Той като защитник на реда трябва да знае. На теб разчитаме Mr. Green

# 101
Ванче, питай мъжа. Той като защитник на реда трябва да знае. На теб разчитаме Mr. Green

Момичето от тур. фирма ще с еобади да пита  Peace
Всички болни - здрави до четвъртък   Naughty

# 102
  • София
Реа пак е с гнойна ангина. Може би и е третата от началото на декември, УЖАС! Сега е на Суметролим, иначе 2 пъти е пила Зинат. Надявам се днес да се преборя с нежеланието й да се храни. Притеснявам се, че не желае течности, а с тази Т.  Confused

На другите болнички бързо възстановяване!

Ванче много сте сладки!  Heart Eyes

Татянка, честита нова прическа! И аз любопитствам.

А за Усоето съм сигурна, че ще намерите пивко решение на ситуацията.  Wink

Хубав ден!

# 103
ООО, момичета! Здравейте!
Аз с тези две деца се забавлявам вкъщи, то друга работа си нямам.
Дано всички болнички бързо да оздравеят и
ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА УСОЕТО! Sunglasses
Носете си пиене и размишлявайте над биричките!

Тони го пуснахме в лятна ваканция от яслата, макар да ми се иска да ходи, само ми го връщат болен и се измъчвам след това седмици наред. По-добре вкъщи и това си е. ooooh!Никакви тържества не видя детето , много ми е мъчно....
Вашите снимки само ме карат още повече да ми докривява, ама такъв е живота, важното е, че вие сте си изкарали добре! Hug

Сега отивам да атакувам гардероба на Саш, че съм се зарекла да му спретна чистка на дрехите, за да мога да им хвана края - има над 27 фанелки, не знам колко за спане, не знам колко са въргаляне вкъщи и като тръгне да излиза се оказва, че не знае какво му е изпрано и какво ще облича. Писана ми, та реших да вкарам ред и в неговите дрехи. Grinning

# 104
Така....Г-н Усоето е казал, че при него размисъл няма да има  Mr. Green Ще се пие  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт