Лято иде вече, за море се стяга ДОБРИЧко човече!

• 17 863
  • 303
  •   1
Отговори
# 180
Ани, да ви е жива и здрава Деси! Много късмет й желая! Весел празник   bouquet

Цоци, много хубава рецепта за мъфини има в днешния 24часа Wink..може и да е на някоя съфорумка Thinking

# 181
  • гр.Добрич
Цоци, чак следобяд съм на лекар, така че новини към вечерта ще има.

# 182
  • Добрич
Благодаря, момичета, за пожеланията!

Малка скромна почерпка от Деси за вас:

# 183
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на рожденничката , да е жива и здрава и винаги щастлива

А за маиката на рожденничката:   bouquet

# 184
  • Добрич
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН НА ГОСПОЖИЦАТА,пожелавам много късмет и само усмивки в живота
искам да попитам lenka_ilenka  видях че сте били на болата на плаж,ние утре вечер ще ходим там с приятели,та въпросът ми е дали става за барбекю,или не е подходящо,аз никога не съм ходила и незнам какво е дали има горичка или е само пясък и плаж,благодаря ти предварително за отговора Hug

# 185
iyaneva взех дрешките, много ти благодаря. В понеделник ще ги заеса на момичето.

Честито на всички празнуващи днес и вчера, само усмивки им пожелавам.   bouquet

# 186
  • Добрич
Честит рожден ден на Деси!
Здраве и щастие!
   bouquet

# 187
  • Bulgaria-Italia
Здравейте момичета

Ако въобще ме помните  Embarassed

Честито на всички ,които са имали и имат  повод да празнуват !Желая им много здраве и успехи   bouquet

А на всички бременни леко бременеене и дано повлекат крак  Wink

Чета ви най-редовно,но пуста работа - не остава време за писане.Обещавам ,че когато имам време ще наминавам поне за поздрав.Лека вечер и сладки сънища  Hug

# 188
Добро утро на всички

ar4ela, когато събера дрешки , ще ти пратя пак

Ето ви и един виц, за сутрешна усмивка:

Писмо на майка блондинка към дъщеря й - блондинка:
Здравей, скъпа дъще!
Ако получиш това писмо, значи е пристигнало при теб.
Ако не го получиш, обади ми се и ще ти го напиша пак.
Пиша ти да бавно, защото знам, че не можеш да четеш бързо.
Времето тук е хубаво. Миналата седмица валя само два пъти: веднъж в началото на седмицата валя три дни и към края на седмицата валя още четири дни.
Между другото за онова палтенце, което искаше, чичо ти Васко каза, че ще дойде много тежко за колет с тия големи масивни копчета, та за това ги отрязах. Заший си ги обратно, сложила съм ги в десния джоб на палтенцето.
Баща ти си намери нова работа. Сега под него са 500 човека! Коси тревата на гробищата.Сестра ти Сийка наскоро се омъжи и чака дете. Още не знаем какъв пол ще е бебето, така че засега не мога да ти кажа, чичо или леля ще ставаш.
Ако е момиче, сестра ти иска да го кръсти на мен. Малко странно решение, да си кръсти дъщерята Мама.
С брат ти Тони наскоро се случи интересна случка: затвори си колата, а ключовете останаха вътре. Наложи му се да се върне пеша до вкъщи (10 километра!), за да вземе резервните ключове и да ни пусне да излезем от колата.
Ако случайно срещнеш леля си Юлия, предай й поздрави от мен. Ако не я срещнеш, нищо не й казвай.
Мама P.S. : Исках да ти пратя малко пари, обаче вече залепих пощенския плик.

# 189
Здравейте момичета. Първо честито на всички празнуващи тези дни   bouquet. Аз отдавна не съм писала във форума, защото на работата ми нямам от почти месец интернет, а у дома не мога да се уредя от мъжа ми. Служебния ми компютър нещо хардиска му вече не става имал лоши сектори и първо ми се скапа интернета... чакам шефа ми да благоволи да ми даде един нов от склада. Пусти скръндзалък, може и до нова година да се уредя с нов служебен компютър. Между другото имам дрешки от децата ми, които вече не им стават и се чудя какво да ги правя. Все ги нося при майка ми да не ми се пречкат, но и тя май се чуди какво да ги прави.  Archelka ако ги искате за дома под форма на дарение или просто така ги давам. Поне ще знам че някой ще ги носи и ще са от полза на някое дете в нужда. От близо година и половина си продавам детската количка ,, MAG ENGLAND " (комбинирана е и е с порт бебе), обаче нещо не става. Никой не я иска, а е много запазена. Ако някой търси такава да ми пише на лични за да се разберем за подробностите или да пи се обади на 0878226102. Иначе снощи ходих на родителска среща в 8 детска градина където ще бъде Виктор от 1 септеврми и само не ми хареса че помещението в което ще са през цялото време през деня е и спално едновременно. Леглата са падаши и е според мен малко за 27 деца в група. Иначе госпожата им е готина, поне на мен така ми се стори, а другата госпожа ще е нова и лелята ще е нова защото старите са се пенсионирали. Та такива работи около мен.... iyaneva хубав виц  Laughing  Приятен ден на всички и се надявам пак да пиша скоро Simple Smile

Последна редакция: сб, 13 юни 2009, 11:38 от veselina112

# 190

искам да попитам lenka_ilenka  видях че сте били на болата на плаж,ние утре вечер ще ходим там с приятели,та въпросът ми е дали става за барбекю,или не е подходящо,аз никога не съм ходила и незнам какво е дали има горичка или е само пясък и плаж,благодаря ти предварително за отговора Hug

Малко със закъснение ама бяхме на теферич.
Да става за барбекю, няма горичка, т.е. има, но мисля, че не е подходяща. Моите родители винаги там ни водеха на палатка. И пак не навреме ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ.

Честит рожден ден на Деси!!! (на патеричка)

# 191
lenka_ilenka  права си на боряните  живея и мажът ми е рокер а ти не си ли завършила облеклото?

# 192
Минавам на лични, че да не пълним темата.

# 193
Аз пак ще питам, нали съм от индианците, срам - несрам....., обаче незнам как става туй с кафенцата и сладките за почерпка във форума

# 194
Я да ви пусна и аз един поздрав. Една моя много любима песен http://www.youtube.com/watch?v=L_XFMCgeI7c  и със нея по един коктейл 

Общи условия

Активация на акаунт