Лято иде вече, за море се стяга ДОБРИЧко човече!

• 17 838
  • 303
  •   1
Отговори
# 195
  • гр.Добрич
Здравейтеееееее. Сигурно си плацикате краката в морето.

Докторката ми забрани пътувания, море, секс - нищоооооо. Иначе сме добре. Бебетата все още са момчета, развиват се добре. Шийката е стегната, плацентата е добре, но ония гад продължава да расте. Като цяло съм добре, но трябва да се пазя много и да се настроя за болница към 8-ми месец. Малко се притесних от този факт, но пък да я докараме дотам.

iyaneva в началото на форума има тема Правила или нещо подобно. Там много подробно е описано какви картинки и как можеш да ги сложиш. Има и тема за проби, така че почети и пробвай.

# 196
# 197
УСПЯХ

Това беше за всички мами, които имат нужда от почивка,

spinki, щом трябва ще си почиваш, аз първата си бременност я изкарах малко тежко и почти на легло, ръцете ми бяха срастнали с компютъра, но само спокойствие се иска, после всичко се забравя.

lenka_ilenka, много благодаря за съдействието, сега ще ви почерпя и с кафенцееее

# 198
  • гр.Добрич
Много ми хареса поздрава, но май няма толкова здраво тиксо за нащите деца. Laughing

# 199
# 200

И нещичко за тези, които няма къде да си затоплят вода за бързо- сутрешно кафе Laughing

Чао от мен, заминавам си на село при мама, и без връзка с цивилизацията, непрекалявайте с писането, че после има да четааа
и да не се препичате много- много , умната  с плажовете.

# 201
  • Добрич
Спинки, мила, пази се много! Съжалявам, че миомата расте, дано престане в най- скоро време.
 Praynig
Пожелавам ти най- вече спокойствие, дано, дано всичко е наред.

# 202
Здравейте!
Спинки радвам се ,че всичко с бебчетата е добре.Исках да ти кажа , че на мои три познати Дянкова точно им твърдеше обратния пол на бебета -така че може и теб да е объркала.
За миомата съжалявам дано спре, че и изчезне даже.
Ама и ти ни държа два дни в напрежение- аз все влизам да прочета как е минал прегледа , ама нъц , ама и не смея да питам.
Днес май ще си пишим с теб - тук в неделя е голяма скръб никъде не можеш да отидеш.
Лек ден на всички!

# 203
  • Добрич
Spinki, радвам се, че сте добре  Simple Smile
Мисли позитивно и всичко ще бъде наред  Peace Стискам палци  Peace Hug

# 204
Spinki ще стискаме палци всичко да е наред с бебетата и с теб. И тая миома да спре да расте. Ти си мъжко момиче и ще устискаш дори до 9-тия месец и ще родиш живи и здрави бебчета. newsm10

# 205
Спинки, много хубави новини...Дано миомата не създаде проблеми....И освен да започнеш да тренираш за люта свекърва, друго не знам на този етап какво да ти пожелая........Поздравления за хубавия преглед! И дано сте 3 в 1 поне до октомври! Peace

Я ме подразнете,че сте били на море тези дни.......

# 206
  • Добрич
Тц, няма да съм аз. Wink
За да отида на море, трябва водата да е поне 24 градуса, топлолюбива патица съм аз...
Кажи ти как си? Пребори ли Т? Praynig

# 207
Flutter.....Даже слязохме на юг Wink

СпинкиHug

# 208
Синеочке, дразниш с този нов аватар........

Да се отчета....

Сутринта направихме малка катастрофа - слава на Бога без сериозни последици, и най-важното, което е,че човека се съгласи да му изчукаме ламарините, без да се обажда на КАТ, че иначе не му мърдаше на моя да му вземат книжката за това нарушение дето го направи, да не приказвам за разправии, актове и пр......

Рая е болна сериозно...Мина днес на инжекции, отделно АБ, въобще заради нея ми е скапано отвсякъде.........

Вили най-накрая завърши и вече е за 7.клас. Завърши с пълно 6! Гордост на мама и тати!

Аз днес започнах изследванията, понижен ми е тонуса нещо заради Рая, ама дано бързо се оправи, че направо ми се къса сърцето като я гледам.... - 3 дни нищо не е яла, днес на лекар отиде с легенчето, че я бе страх да не направи някоя беля.........

Минах, оплаках се, хубав и спокоен ден ви желая! Hug

# 209
Цоцоланке, моля, на следващото ти наминаване само добри новини да имаш Hug
Бързо оздравяване на детето, а на теб повече спокойствие и никакви пътни инциденти Praynig!

Общи условия

Активация на акаунт