Лято иде вече, за море се стяга ДОБРИЧко човече!

• 17 853
  • 303
  •   1
Отговори
# 225
  • Добрич
здравейте о от мен
това за застреляния и аз го чух по радио добруджа,бил креминално проявен,но за змии,нищо не са казали,явно е някакъв слух,и още нещо нали чухте че утре целия град ще остане без вода,предупредиха ни пак по радио добруджа от 6часа сутринта до 18 часа вечерта,така че се запасете

# 226
Я по едно Мохито за разхлада.....

......цссс Mr. Green

# 227
  • Добрич
здравейте о от мен
това за застреляния и аз го чух по радио Добруджа,бил криминално проявен,но за змии,нищо не са казали,явно е някакъв слух,и още нещо нали чухте че утре целия град ще остане без вода,предупредиха ни пак по радио Добруджа от 6часа сутринта до 18 часа вечерта,така че се запасете

Първото го пише в Нова добруджанска трибуна

А за второто- мерси, че ни предупреди! Не бях чула. У нас вече два дни след обяд топлата вода е като капково напояване.

# 228
Вела, да не сте на ТЕЦ? Mr. Green

# 229
  • гр.Добрич
Тъкмо и аз чух, че 2 дена няма да има вода, но вие ме изпреварихте с новината.

# 230
Ей,много новини  Laughing
Да си призная това за змиите не ми се вярва.Днес бяхме на дървения град с децата и всичка си изглеждаше нормално.
Имаше много хора и нямаше змии.

Благодаря за предупреждението за водата  bouquet

Мамо Цоци,бързо оздравяваме на Рая Peace
Спинки,стискай кълки и пази бебетата Laughing

Ние пак се борим с едни бактерии при Ивка SadПак е с цистит и си имаме еширихи коли/дали така се пише newsm78/И от първата антибиограма е резистентна към всички изследвани антибиотици.Сега наложиха втора Sad

# 231

Да ви е честито! Леле...в тез жеги без вода - тези хора нормални ли са?

Пък ние нали сме с нов водопровод, заради който близо 3 месеца нямахме вода, сега ни обещават,че възможностите за аварии са минимални и ако аварията не е около нас, ние пак ще имаме вода - нещо по по друг начин били свързани тръбите и другите и да нямали вода - ние щели сме да имаме.....Да видим, дали ще познаят........

Ивка да се оправя бързо - то вместо сега като е топло децата ни да са здрави,че да тичат и играят на воля - те в къщи с лекарствата и по лекарски кабинети ги разкарваме......Да минава по-бързо.....

# 232
  • Добрич
Mari^, на една приятелка момченцето също беше с тези бактерии. Оказа се, че е защото не му е идеално измита чурата, когато дава урина. А правиха няколко пъти изследвания, дори във Варна. В последствие не помня кой лекар им обърнал внимание на този момент, защото по този начин бактериите най - често се внасят в урината. Помня, че като бях трети-четвътри клас на профилактичните изследвания от училище ми откриха албумин, а се оказа, че се дължи на бяло течение. Може и при вас да не е нещо сериозно.

Снощи водих дъщеря си на концерта. За да вижда добре застанахме близо до тонколоните тъй като само там имаше подходящо за нея място и днес ушите ми още са като замаяни. Колежките ме майтапиха за това колко неща днес не чувах.

# 233
Вела,не е от миенето!Тя си има симптомите и дори прокърви,то вече става хронично Sad

# 234
Ааа не, казаха само за утре - от 6 до 18 часа... Twisted Evil

Ние пак се борим с едни бактерии при Ивка SadПак е с цистит и си имаме еширихи коли/дали така се пише newsm78/И от първата антибиограма е резистентна към всички изследвани антибиотици.Сега наложиха втора Sad
Много неприятно Confused

# 235
  • Добрич
Да се отчета за водата - напълних три туби от 11л. мин. вода и ги оставих на терасата, за да можем утре да си вземем по един "душ", че у нас водата идва поне два часа след като я пуснат в целия град /докато изкачи баира.../. А иначе топлата вода от половин час пак е едва течаща.

# 236
  • гр.Добрич
Боре, за водата разбрах от инженер, който работи във ВИК, че няма да има 2 дена. Може би го е казал като знае с какъв персонал и техника работи, пък дано да е само 1 ден.

Мари, дано бързо се справите с тия гадости.

Днес ми беше нещо лошо, а детето си иска вниманието. Мъжо и той се тръшна настинал и пак аз отнесох плувката.  Sad

# 237
Добро утро!

Да си го кажем направо - днес ще е един "смрадлив ден"  Twisted Evil....Спинки, дано твоят познат е имал предвид за два дена това, че спря от снощи - тъ-па-ци!...никой не си спазва обещанията Crossing Arms...Колко е просто да кажеш, че няма да има от вечерта на предния ден #Cussing out.
Вела, ни топла, ни студена течеше...в 22.30 вече беше спряла Close
Е, аз не съм се запасила за два дни определено. Чудя се...дали в детските градини и яслите ще са така предвидливи да се запасят повечко. Искрено се надявам.

Хубав ден! Laughing

# 238
Не се косете за водата.....Една вода е  в края на краищата.....Няма да се усмърдите....Изход има...- ще се поливате......

Рая по думите на лекарите е направила алергия към антибиотик. На мен ми минават съмнения за скарлатина - цялата е в червени петна, малки и гъсти. Спират я в отделението, аз също влизам с нея, дано за кратко да ме няма Praynig Praynig Praynig!

Бъдете здрави и се пазете!

И не се ядосвайте за глупости........

Минах с лоши новини, Синеочке. Извинявай!

# 239
Рая по думите на лекарите е направила алергия към антибиотик. На мен ми минават съмнения за скарлатина - цялата е в червени петна, малки и гъсти. Спират я в отделението, аз също влизам с нея, дано за кратко да ме няма Praynig Praynig Praynig!

Бъдете здрави и се пазете!

И не се ядосвайте за глупости........
Леле, Цоцоланке, много неприятно Sad...Стискам палци за бързо установяване на причината и да не ви задържат в болницата Praynig

Общи условия

Активация на акаунт