Лято иде вече, за море се стяга ДОБРИЧко човече!

• 17 830
  • 303
  •   1
Отговори
# 135
Цоцоланке, пак ми се доплака от умиление Hug

Да пратите на жената мъфини, ей Mr. Green

# 136
  • Страната на чудесата - ако може от утре :)
Мама Цоцоланка, честито  Hug
Много се радвам като видя такава новина.
Лека бременност ти пожелавам

Аз с мъфините се изложих днес - в кварталния магазин нямаше чоколат и масло Sad
След 19 часа ще излизаме по хладното и тогава ще прескочим сигурно до Кауфланд

# 137
След 19 часа ще излизаме по хладното и тогава ще прескочим сигурно до Кауфланд

В Кауфланд, при свещичките, ванилиите и разни есенции, погледни дали няма един сладкарски шоколад - 200 гр. за 1, 50лв. някъде - натурален е и е хубав. С него също съм правила, просто излиза по-евтино. Ако там няма виж при шоколадите. А при маргарините има един сладкарски маргарин - той също е добър - тук е 0,87лв. - просто давам идеи за по-евтини мъфини....Но ако джоба е малко по-дълбок - смело с другите продукти.

Благодаря, момичета! На Синеочка да и дадете една кърпичка, ще ви я платя при първа среща.

# 138
  • Добрич
Честито и от мен за Мама Цоцоланка. Аз не се решавам да имам второ дете. Ти явно си много си смела, щом имаш желание за толкова голямо семейство.

В Кауфланд, при свещичките, ванилиите и разни есенции, погледни дали няма един сладкарски шоколад - 200 гр. за 1, 50лв. някъде - натурален е и е хубав. С него също съм правила, просто излиза по-евтино. Ако там няма виж при шоколадите. ...

Снощи го гледах този шоколад в Кауфланд, но определено не беше при свещите. Беше някъде в дясната част на магазина. И мъфини също имаше - 6 бр. около 1.50 лв.

# 139
Еееей, че хубава новина. Честито Цоци  Hug  Hug  Hug 
на финала едно здраво и сладко бебче.

И мъфини също имаше - 6 бр. около 1.50 лв.

Те там ще са едни мъфиниии, к'во да ти говоря.

Ние днес ходихме на плаж, на Болата. Така се опекох, че ако ви се яде печена сланина съм насреща  Laughing . Голямо снимане беше-около 250 снимки, като кача в нета, ще ви пусна да гледате.

Ето за Борето 10 пакетчета, че нямаше само по една  Laughing

# 140
Ще има големи санкции за всички подстрекателки, за сладки неща във форума. Как може такова нещо, то бива-бива сладко, ама пък чак толкова............... то прекалена работа!!!

Само за мама Цоцоланка голямо БЛАГОДАРЯ  че изнамери рецептата   bouquet ( Но да не се повтаря!)

Laughing   chef   Laughing   chef Laughing

# 141
ЕЕЕ аз този път започнах да пиша без да съм прочела най -същественното!

Мама Цоцоланка, браво , голяма радост донесе във форума, не само с рецептата, а и с хубавата вест, Честито и щастлива и лека бременност и всичко да мине нормално0, в коя седмица си , и за кога определиха датата?

И пак за Каланхоето, случайно попаднах на една статия, пише че сега се подстригва- броиш 2 листа отдоло нагоре и режеш, за да може да цъфне зимата, а изрезките ги слагаш във вода да си пуснат корени и си ги засаждаш пак

ar4ela, ще ти звънна към края на седмицата да се уточним, а ти неживееш ли близо до Агрощит- агроаптеката?

maznislawa, вместо хартия за печене може да използваш торбичките за фурна , аз си ги режа на малки,какъвто размер ми трябва, и ми вършат и по-добра работа

# 142
  • Страната на чудесата - ако може от утре :)
Уф, голямо хойкане тази вечер и малкия в един момент като каза: Гладен съъъъм и трябваше да се прибираме
Точка за сладостите - повече няма и да спомена за тях (дано и аз забравя и докато се натуткам да отида да купя необходимите продукти, да ми мине)
iyaneva    bowuu благодаря за идейката, не бях се сетила за това. Аз по принцип не обичам да мия тави и като пека нещо не мокро във фурната, слагам готварска хартия и после хоп хартията в кофата, а тавата само с гъбичка да падне мазното ако има такова и готово  Party

# 143
http://www.download.bg/index.php?cls=forum&mtd=thread&t=185447&p=15

Исках да ви почерпя с едно кафе, но пак не се справих, но ви пращам нещо друго, там е и кафето Simple Smile

# 144
Добро утро!
Много благодаря за кърпичките Laughing
Цоци, виждаш ли, че въпреки опитите ми да те разконспирирам, все пак има и хора, които не са разбрали...хехе..Колко съм деликатна Whistling

# 145
Лелелеле....още е сряда.....Къде са събота и неделя?????? Искам като Синеочка и Ленка - да избягам оттук, да отида някъде, пътува ми се, от 2-3 уикенда се каним да ходим някъде на зелено и най-накрая си оставаме пак в града......

Аз съм болна, вчера имах скромните 37,6 градуса Т, да знаете ако нещо хвърля топа и гушна букета - карамфили не ми носете, не го обичам това цвете. Днес поне май Т нямам......

Ето ви един бавен поздрав, да се насладите максимално ви пожелавам - http://vbox7.com/play:9d70bf10

А има мами тук с 1 дете - вие какво се ослушвате? Да не ви споменавам по именно, но много ще им отива на майките да станат мами за втори път......Вземете пример от Спинки, аз не успях да я последвам с близнаци, друг път няма и да има, ама да вярвам,че може внуци-близнаци да гледам........Спинки, как си ти?

# 146
  • Добрич
Добро утро. Heart Eyes
Съжалявам, че насочих разговора към сладки и вкусни неща, но дъщеря ми всеки ден си сменя изискванията и желанията за моминското Wink парти по случай рожденния й ден.
Поканило детето следобед съученички, а за вечерта роднини... да не ми е скучно все пак, пък и всичко да минело в един ден. Wink

Цоци, какви са тези темпаратури? Пази се ей!
Да не говорим за болести, че цяла зима изкарахме здрави, а сега от един месец аз и най- вече малкият сме се разкекавили за срамота. Малкият е даже с някакъв конюнктивит Sad, но минава леко и бързо.

Хубав ден на всички!   bouquet

# 147
Ани, сещам се сега една мама при третокласниците какво бе писала. Сина и направил списък на 18 деца, които задължително трябвало да се поканят. Тя му казала,че не може повече от 10 деца. И сина и отговорил - Ами другите деца - за другия ден ще ги поканя тогава.....ама вие искате всичко на един ден.......да му мисли майката на рожденничката!

# 148
  • Добрич
.....ама вие искате всичко на един ден.......да му мисли майката на рожденничката!
Мда.. така е, но като имаме и разни турнири по танци междувременно през уикенда + огромно желание да получи максимален брой подаръци (= на брой поканени) познай... какъв ден ме чака в петък.
Но не се боя, ще се справя, разбира се.

# 149
  • Добрич
ar4ela, ще ти звънна към края на седмицата да се уточним, а ти неживееш ли близо до Агрощит- агроаптеката?

Е, не съм Арчела, но тя едва ли ще отговори скоро, та реших да съм полезна.
Да, в него район живее.

Общи условия

Активация на акаунт