Бургаски кърмачески срещи - III част

• 19 722
  • 379
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
От мен имате безопасните игли и маркер.

# 106
Аз ще проверя за балоните и лентите за връзването им и ще пиша. А формата каква да е? Кръгли по-добре, вместо продълговати, нали, за да може добре да се вижда надписа, който ще им се сложи?  newsm78

# 107
Ще дойда, тази кауза трябва да се подкрепи.
ще пусна ЛС тук-там.

# 108
  Hug  bouquetтъкмо да ви видя на куп, като едно време, затъжих се ...

# 109
и аз така викам, от година на година се виждаме.
само не разбрах от колко часа е  Blush

# 110
Няма промяна в часа и мястото, нали Мери? 10ч., площад Тройката до Альошата, нали?

# 111
Да в 10 на Тройката  Simple Smile

# 112
Да се запиша и аз с моето бебе Мила, кърмаче на 6 месеца и 10 дни. Ще направим всичко възможно да дойдем на похода. Къде спах до сега, че чак сега я открих тази темичка, ама съм и аз една голяма бяла птица Laughing

# 113
Аз ще проверя за балоните и лентите за връзването им и ще пиша. А формата каква да е? Кръгли по-добре, вместо продълговати, нали, за да може добре да се вижда надписа, който ще им се сложи?  newsm78
Деси каквито решиш. Вземи една широка лента, от нея ще направим тънки. А макара конец за вързване ще вземеш ли?
Момичета ще нося освен Емма и багажа и и куп брошури и списания, за това немога да мъкна нищо повече  Confused

Да се запиша и аз с моето бебе Мила, кърмаче на 6 месеца и 10 дни. Ще направим всичко възможно да дойдем на похода. Къде спах до сега, че чак сега я открих тази темичка, ама съм и аз една голяма бяла птица Laughing

Добре си дошла!  Hug
Вписах те на първа страничка  Simple Smile

А в колко ще се съберем, да има време да се оправим? В 9 или в 9.30?

п.п. Непосилно ми е да идвам всеки ден, моля някой да иде на тази лекция - "03.08.2009 г.

• 10.00 ч. - Среща - разговор в Младежкия културен център на тема: „Кърмене в извънредни ситуации. Готови ли сме?”

Лектор: д-р Слава Коларова - специалист педиатър, началник на Неонатологично отделение в МБАЛ – Бургас"
 и да сподели какво се случва, в тон ли е с нормите. Моля ви!

Надявам се и на срещата в морската на 07.08 от 17ч да дойдете нали!

Последна редакция: сб, 01 авг 2009, 04:03 от Мери

# 114
  • Бургас
И аз ще се опитам да дойда на похода, ще ми е много приятно да видя много кърмещи мами newsm51.
Извинявам се за маймунския въпрос - Някакво записване ли има за кърмаческия поход?

# 115
Kъде без нас  Simple Smile И ние ще дойдем с Дени.
Вчера видях, че имаше информация за похода в безплатния вестник Новините. Дано повече мами да са го видели.
Някакво записване ли има за кърмаческия поход?
Не, само присъствие се иска  Grinning . А Мери е записала mamaNelka на първа страничка , при пишещите в тази тема мами   Ако желаеш може да запише и вас. Peace

# 116
Плакати и балони с лого няма да имаме, днес Шаманката рече да ми го прати но няма с какво. Много късно се печата тази година всичко за жалост. Добре че поне брошурите дойдоха, а Кесова е направила плакат за начало на шествието.

# 117
И ние ще наминем да знаете!!! Peace
Нещо да нося ли?Казваите ако нещо трябва да се донесе!!!

# 118
Аз, за съжаление, не можах да взема балони, понеже вчера не излизах - поставяха ми климатик, а пък следобяд ме събори мигрена. От 2 месеца не се беше случвало, но точно сега за лош късмет... Така, че дори не съм много уверена дали ще мога да дойда утре. Засега не ми е в  толкова тежка форма, но често започва така - първия ден по-леко, а на другия и следващите 2-3 доста по-зле. Дано да се стегна все пак, че много ще съжалявам, ако не дойда да подкрепя каузата!  Hug

# 119
Привет,
Как мина похода? Много съжелявам, че неможахме да ви подкрепим с присъствието, но малката е болна вече седмица и  Confused

Общи условия

Активация на акаунт