Бургаски кърмачески срещи - III част

• 19 716
  • 379
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, споделете на кой мога да разчитам за похода, той е най важен от към присъствие, защото вероятно ще има и медии. Ако сме 5-10 майки ще е малко смешно. Бременни не знам колко ще присъстват, чакам Кесова да каже.

# 91
  • Burgas
В понеделник пътуваме за село и няма да сме тук  smile3514, а колко се токахме за похода (даже и на каката тениска поръчах - изненада).
Може ли накой на ни ги вземе блузките като пристигнат, а пък ние като се върнем сами ще си направим походът newsm61. Ама много ме е яд.

# 92
Нас ни бройте присъстващи! Peace
bibabi, няма защо друг да ги взима - нали Ади ще ги получи, ще си останат при нея.  Simple Smile

# 93
  • Бургас
Със или без кърмачето аз планирам да съм на похода!  Simple Smile

Ако някой няма възможност веднага да си вземе поръчката за ССК 09, ще я задържа, няма грижи!  Simple Smile

# 94
И ние ще се постараем за похода  Hug

# 95
  • Бургас
Привет!
И ние сме на линия за похода Grinning
Как ще става раздаването на тениските? Преди похода ли ще се уговорим и ясно ли е кога ще са готови? Grinning
Дидка, за училището на Кесова, можем да отидем заедно, знам го къде е Peace

# 96
  • Бургас
Привет, тениските още не са готови. Малко ще се позабави изработката и доставката им. Напълно е възможно да дойдат в последния момент. Ще гледам да организирам среща за раздаване веднага в деня, в който ги получа или най-късно на следващия. Със сигурност ще пиша в тази тема с големи букви, когато имам точна информация.  Simple Smile

# 97
Момичета, които ще дойдете на похода, може да вземете с вас семейството, приятели, роднини, който му се идва  Hug

# 98
Какво представлява този поход? Няма да ме върнете ако съм без тениска, нали?

# 99
Ще се разходим, вероятно с балони, плакати, ще раздаваме брошури, ще ни поснимат и се пръскаме. Тениската изобщо не е задължителна, ако някой е с такава то ще е миналогодишна, таз годишните сигурно ще се забавят.

# 100
За утре в 11ч. в Младежкия дом ли остава? Мери? Ще гледаме да дойдем.

# 101
Деси не, Кесова не е уредила пресконференцията, снощи ми писа. Значи ще се видим на похода в неделя. Някой ще вземе ли балони? Само че кой ще ги надува? Ще има ли татковци? И маркер да им надпишем по едно ССК 2009.
И един комплект безопасни игли да вземе някой, за да накачим по количките плакатите които ще донеса.

# 102
Надявам се и ние с малкото човече да се присъединим, но ако все пак не успеем, Успех на похода Simple Smile 

# 103
Мери, с помпа за надуване на плажни детски басейнчета и лодки дали ще стане да се надуват и балоните? Щото имам такава - обикновена, за 4 лв.  Rolling Eyes  Ако не забравя ще питам в магазинчето с артикули на Смарти детския клуб - близо до Икономическия техникум се намира. То там, помня, има и балони изгодно и по-голям избор. Ако ходя колко да взема, се чудя - 10-20 - дори не помня колко хора бяхме миналата година.

# 104
Деси благодаря ти че се отзоваваш!  Hug
Нямам идея с тази помпа става ли  newsm78 Мисля че двайсетина балона са напълно достатъчни (бяхме 30-40 миналата година май). А за тях и макара с конец ще трябва и връзка за да ги носим, или лента- панделка.
Отново си нямаме спонсори и каквото правим си е от нас си- майките. Жалко.
Тревожи ме че много мъничко заявихте участие, къде се покри народа? Аз на който имам телефона ще звънна, дръннете и вие на тези с които имате връзка, може да не са видели темата.

Общи условия

Активация на акаунт