Бургаски кърмачески срещи - III част

• 19 707
  • 379
  •   1
Отговори
# 75
Привет, майчета от Бургас  Simple Smile ! Навлизам в темата ви с една молба...  Peace Знаете ли /може и сайт/ с разписание на пътуващите автобуси от Бургас до Обзор? И дали тръгват от автогарата, която е до ЖП гарата в Бургас.  Благодаря предварително за отговорите ви - на ЛС, за да не развалям хубавата тема.

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 21:29 от SECILIA7

# 76
Преди години маршрутките до Обзор (Варна) тръгваха малко по-надолу, пред входа на Пристанището, на всеки час бяха в разгара на сезона. Но сега как е не зная.

# 77
Не исках да досаждам в темата за поръчките за ССК и затова ще питам тук. Знае ли се вече кой ще раздава нещата в Бс и кога горе-долу се очаква? Сигурно на срещата, която ще си органазираме преди ССК ще стане, нали?

# 78
  • Бургас
Миналия път ги раздаваше Тити, сега още мисля, че не е решено.
Още не са ги започнали да ги правят май нещата Grinning но да се надяваме до края на месеца да ги получим.

# 79
И ние сме за списъка: Роси и Александър. Отдавна не съм влизала и много съм пропуснала, но ще се поправя Simple Smile. Продължаваме с кърменето. Малкия изкара за един месец 6 зъба, но за сега не хапе. Пази ме Simple Smile

# 80
  • Бургас
Все съм не разбрала... Докато разбера какво е това ССК... докато видя за какви поръчки става въпрос... то... да не говорим, че съм в Бс до края на месеца... и няма да мога да присъствам...  Sad Rolling Eyes
Има ли някакъв начин поне с тениска или с потниче да се запиша?  Rolling Eyes

# 81
Все съм не разбрала... Докато разбера какво е това ССК... докато видя за какви поръчки става въпрос... то... да не говорим, че съм в Бс до края на месеца... и няма да мога да присъствам...  Sad Rolling Eyes
Има ли някакъв начин поне с тениска или с потниче да се запиша?  Rolling Eyes

Вече не скъпа, до 9.07 се приемаха закъснелите поръчки.

# 82
Освен да се запишеш в темата за размяна с отказали се, ако има такива. Май така правят.  newsm78

# 83
  • Бургас
Благодаря ви за отговорите, Мери и Деси, ще пробвам.

# 84
Момичета представям ви програмата за тазгодишната ССК
02.08.2009г.
10.00ч. - Поход в подкрепа на кърменето от пл. "Тройката", през ул. "Александровска" , ул." Богориди" до Охлюва в Морската градина

03.08.2009г.
10.00ч. - Среща - разговор в Младежкия Център на тема: Кърмене в извънредни ситуации. Готови ли сме?Лектор: д-р Слава Коларова - специалист педиатър, началник Неонатологично отделение на МБАЛ - Бургас - АД

11.00ч. - Лекция - беседа в Младежкия център на тема: "Въздействието на никотиновия дим върху бременната, кърмещата майка и пасивното му влияние върху организма на детето" - ще присъства представител на РИОКОЗ - Дирекция "Опазване на общественото здраве"

05.08.2009г.
14.00ч. - Ден на отворени врати за консултации при трудности с кърменето при родилките, с участието на  консултант по кърмене - Мариана Юриева и с подкрепата на Родилно и Неонатологично Отделение на МБАЛ - Бургас - АД

07.08.2009г.
17.00ч. - Разговор - беседа с бъдещи и настоящи майки в Морската градина на пейките до Летния театър с участието на консултант по кърмене - Мариана Юриева по въпроси свързани с кърменето.

Ще съм благодарна на вашата подкрепа!
Освен това, на 29.07 от 11ч с Кесова ще дадем пресконференция, за да запознаем медиите с програмата и идеите ни. Понеже ще сме само двете, ще е добре да дойдат някои от вас за калабалък поне. Моля ви!
[/size]

# 85
  • Бургас
Мери хубаво ще давате пресконференция и искате калабълък, ама кажете къде да дойдем! Ако не изникне нещо непредвидено бройте ни с малкия Hug! (Доста навалица ще имате от нас двамцата, че сме доста големички  bowuu Laughing  bowuu)

# 86
Ще пиша тия дни окончателно къде ще е. Мислим в Младежкия дом, на 29.07 от 11ч, ако не успеем да запазим зала в Младежкия, ще е в училището на Кесова.

# 87
Мери, ако остане да е при Кесова (уч-щето), пиши, моля те, адреса, че не зная дали го имам някъде линка да погледна.

# 88
Деси, училището е почти до Младежкия дом. Но ще дам адреса ако се окаже че ще е там.

# 89
  • Бургас
Ех, жалко че похода е точно на 2-ри. Дребното има РД тогава, но на някой от другите ще дойдем  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт