Бургаски кърмачески срещи - III част

• 20 009
  • 379
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Goguna, това са добри новини.т Чакам с нетърпение новата колекция

# 211
  • Бургас
  Здравейте,момичета!!!
 И аз съм от чакащите за кърмаческите блузи Laughing Сега видях ,че Шаманката е писала ,че днес ги е пратила  newsm44,така,че скоро ще се киприм.

# 212
Пратката наистина пътува към мен, така че давайте предложения за срещичка!!!Утре ще пиша ако ми ги доставят в рамките на деня!!! Peace

# 213
Аз още утре, ако ги получиш, вечерта в 18ч. бих дошла на това място, което предлагаш. Но не съм сигурна дали е удачно още утре, защото така може някой да пропусне. Затова наистина трябва по-рано да напишем за срещата, т.е. да е другата седмица, примерно във вторник (така ще има 4 дни време да се прочете от повече хора).
Всъщност ако се знаем тези, които чакаме артикулите, какъв е проблема да се намерим и по телефоните и по-скоро да се уговорим. Ама съм нетърпелива! Blush Аз имам само тел. на Ади.

# 214
Момичета, Кърмаческите одежди са вече у мен!!!Страхотни са!Казвайте ден и час и да се видим да ги раздам!!!

# 215
  • Бургас
Предлагам неделя надвечер, т.е. след 18,00 часа. За мястото, което предлага Гинчето съм съгласна. Сенчесто е и спокойно. Разбира се ако не можем да се организираме толкова бързо и понеледник става, но просто нямам търпение.  Simple Smile

# 216
Устройва ме - неделя или понеделник. Peace

# 217
Хайде и останалите да кажат какво ги устройва!!! ThinkingИ да решаваме кога да се срещнем!Ако някой си я иска по-скоро ще трябва да дойде до "Меден рудник"!!! Heart Eyes

# 218
  • Бургас
На мен ми е по-удобно в понеделник, но пак няма да мога да остана дълго  Sad  или Деси да ми ги вземе пък после около Борисовата градинка да се срещнем.

# 219
  • Бургас
На мен неделя ми е добре,така,че както решите.

# 220
Poppi, не ми е удобна вече Борисовата градинка за срещи - не ходя вече там. Тя по принцип не е много близо до нас и не ми е на път. Ходех само заради кухнята и да поиграе Настя там, защото в центъра няма къде. А сега тя ходи на ясла, събота и неделя евентуално на плаж или на разходка или баща и я води при родителите си, но е все в обратна посока на Борисовата. Количката ми мухляса в стаичката, където я държах и затова не ходим с Настя на далечни разстояния, ползваме автобус, когато се налага.

Тъй като на мен ми е все едно, се съобразявам с предпочитанията на другите - т.е. понеделник, щом на Poppi и е по-удобно. Ще си я взема от яслата, ще вземем една пица и ще поемем натам. Вече за връщане, ще видя какви автобуси има, че ще ни дойде в повече пътя.

Последна редакция: нд, 18 юли 2010, 09:58 от desi_sunshine

# 221
  • Бургас
Доколкото разбирам срещата остава за понеделник.

Ако някой от Славейков не може да дойде, мога аз да взема нещата и да се видим в района.

# 222
Добре тогава срещата е в понеделник към 18ч на пейките в дясно от Пантеона!!!За тези които се притесняват, че няма да могат да ни намерят давам тел на лични!Аз ще съм там до около 19,30ч най-много, че после бебка почва да мрънка и да си търси банята за лягане! Hug

# 223
Аз ще се постарая да дойда, все пак имам блузка да си взимам! Heart Eyes
Ако някой не може да дойде, аз мога да взема неговите неща. Живея до Стария елен и не ми е проблем да сляза към центъра общо взето по всяко време почти, защото Настя е на ясла вече, т.е. към 16-17ч. точно не мога, защото тогава я взимам от яслата, но след това пак може заедно с нея вече да се уговорим.

Също да питам - имам няколко чаши с ЛЛЛ логото и химикалки - на Лилита и на още 2 мами (трябва да погледна оттатък, но да не събудя Настя сега, по-късно, че не се сещам кои бяха другите мами в момента, не ги познавам лично, мисля, с едната се мярнахме веднъж в центъра, тя ме разпозна и ми се обади - ще се сети, ако чете). Та, да ги взема ли - ще дойдете ли? Ох, трябва да ги издиря все пак тези мами да им драсна едно ЛЛ, но при всички случаи ще ги взема нещата за всеки случай.

# 224

Също да питам - имам няколко чаши с ЛЛЛ логото и химикалки - на Лилита и на още 2 мами (трябва да погледна оттатък, но да не събудя Настя сега, по-късно, че не се сещам кои бяха другите мами в момента, не ги познавам лично, мисля, с едната се мярнахме веднъж в центъра, тя ме разпозна и ми се обади - ще се сети, ако чете). Та, да ги взема ли - ще дойдете ли? Ох, трябва да ги издиря все пак тези мами да им драсна едно ЛЛ, но при всички случаи ще ги взема нещата за всеки случай.

Дали ще е удобно да ги предадеш на Адди, за да ми ги предаде, като се видим в Славейков?
Адди, ще ти бъде ли удобно?

Общи условия

Активация на акаунт