goguna гледам, че ще раздаваш тазгодишната кърмаческа колекция, така че ще се видим с теб и малката Сияна.
antineq от мен имаш най-искрени поздравления за успешното кърмене и лесно отбиване. Много малко хора могат да се похвалят с такъв кърмачески стаж.
мери наистина много жалко, че няма да можеш да дойдеш, но по-важното е, че имаш работа, децата са добре, пък помощ от теб знам, че винаги можем да намерим и чрез форума.

alabalaxx честито отбиване /макар и с малко закъснение/. Надявам се да е било бързо и безболезнено за двете ви. Ще разказваш като се видим.
desi_sunshine вие нали още сте в редиците. Настя кога ще тръгва на ясла
От сега ви казвам, че и тази година в Бургас за трети пореден път ще отбележим Седмицата на кърменето, която е в началото на август. Когато наближи времето ще пиша.

), доста ми е фина и малко да намали количеството храна и вече ще стане болнаво кльощава. Не става въпрос за външния вид, разбира се, а именно за това "болнаво" - като не яде и ще се разболее.
).
Привет на всички новодошли с радост ви приемаме в нашите редици и никакво излизане от там! 

и все се надявам да нямам проблеми...