Ще се свържа в най-скоро време
), които не познавам, нямам техни телефони, само никовете и дори, ако ги видя на кърмаческата среща, няма да ги позная. Само една мама ме спря веднъж в центъра в тази връзка и горе-долу я запомних май
.
Ние със Сияна сме едва в началото на кърменето, но дано да откараме поне колкото с баткото (1г. и 6 мес.)!!!
За срещичка съм "ЗА", но нека само да знем от по-рано, че слизането ми от "Меден рудник" си ми е доста трудничко, дори и да съм с МПС-то! 

Да пообменим опит и тревоги и да покърмим на воля!!!Ако ме питате за време-предпочитам в късния слеобед или предиобяда!До скоро!
На мен ми липсват много майки с кърмачески занимания като мен, имам предвид с по-големи кърмачета, нещо не ме разбират тези с по-големи деца, които вече отдавна не кърмят, дори леко ми се присмиват, усетих.
Е,знам че има и по-дълго кърмени по принцип. Смятам че 3г и 5м. никак не е малко. Пък и след като тръгна на ясла и не е спрял да боледува започнах да се замислям за "ползата от кърменето"
Винаги ще подкрепям кърменето
, защото познатите ми са далеч от темата и понякога се чувствам самотна и неразбрана
, следи темата за среща, би трябвало да има такава поне във връзка с раздаването на кърмаческите артикули. Аз също се очаква като тръгне Настя за цял ден на ясла, да започна работа. Но сигурно срещата ще е в Сб или Нд, така че ще намеря време да дойдем.
Препоръчани теми