Бургаски кърмачески срещи - III част

• 20 031
  • 379
  •   1
Отговори
# 180
Моля момичетата, които имат да получават от мен кърмачески артикули от зимата (чашка с лъжичка, химикалка и т.н.) да се свържат с мен да си ги получат най-сетне, че им изтича срока на годност! Mr. Green
Това май се отнася за мен Blush Ще се свържа в най-скоро време

# 181
  • Бургас
Хей момичета, че то стана време за лятната кърмаческа серия  Simple Smile

Открихте ли вече сезона с кърменето на открито в морската или вие изобщо не сте спирали.

Ще се радвам да се организираме да се видим и да запознаем новите попълнения в редиците на кърмачетата.

# 182
Да.Наистина е добра идеа да се запознаем.Хайде,ще чакаме дата и час на срещата

# 183
Олеле, Адиии, пропуснала съм  Embarassed
Да ти е жива и здрава малката София. Много да слушка и да е примерно кърмаче като кака си. baby_neutral
А ние вече повече от месец не сме сред кърмаческите редици. Време беше  Crazy И все пак ако някой път случа може да се включим при някоя срещичка.

# 184
  • Бургас
И аз искам среща Hug
Още сме в редиците baby_neutral

# 185
Ееее, живнало тук най-сетне! Ади, да ти е жива и здрава дъщеричка № 2 - много красиво име има! Hug

Моля момичетата, които имат да получават от мен кърмачески артикули от зимата (чашка с лъжичка, химикалка и т.н.) да се свържат с мен да си ги получат най-сетне, че им изтича срока на годност! Mr. Green
Това май се отнася за мен Blush Ще се свържа в най-скоро време
О, не, не е за теб. Ти не се притеснявай, с теб се познаваме, някак ми е по-спокойно, но има още 2-3 майки ли бяха (забравих вече, стоят им нещата в една торба под един стол в малката стая, която по-малко ползваме, далеч от погледа и опустошителната мощ на Настя Whistling), които не познавам, нямам техни телефони, само никовете и дори, ако ги видя на кърмаческата среща, няма да ги позная. Само една мама ме спря веднъж в центъра в тази връзка и горе-долу я запомних май Thinking.

# 186
Привет и от мен в любимата ми темичка!!! HugНие със Сияна сме едва в началото на кърменето, но дано да откараме поне колкото с баткото (1г. и 6 мес.)!!! PeaceЗа срещичка съм "ЗА", но нека само да знем от по-рано, че слизането ми от "Меден рудник" си ми е доста трудничко, дори и да съм с МПС-то! Praynig

desi_sunshine , ние с теб се знаем от срещичките с Мери, но едва ли ме помниш след толкова време!!! Peace

addi, нямам търпеине да видя второто ти момиченце, а и кака Цвети-представям си я!Толкова беше грижвна към Гоги на срещите!!! Heart Eyes

Искам да видя и останалите майки-познати и не чак толкова!!! PeaceДа пообменим опит и тревоги и да покърмим на воля!!!Ако ме питате за време-предпочитам в късния слеобед или предиобяда!До скоро!

# 187
Привет, значи, Гогунка! Ще си те припомня, ако не по-рано, то поне на срещата за раздаване на кърмаческите блузи. Видях в таблицата от Бургас сме около 5 жени някъде и Мери като включим. Трябва да организираме срещата в удобен за нея ден, когато може да дойде до Бургас, дано да може, че съм се затъжила, Мериииии! Въобще и за други - Ади, и с теб ще се видим Hug На мен ми липсват много майки с кърмачески занимания като мен, имам предвид с по-големи кърмачета, нещо не ме разбират тези с по-големи деца, които вече отдавна не кърмят, дори леко ми се присмиват, усетих. Confused

# 188
  • Бургас
От 10-на дни вече излязохме напълно от редиците на кърмещите

# 189
Честито ви отбиване! Разкажи повече! На срещата, обаче, пак може да дойдете,нали?

# 190
Записвам се при вас и мисля да се присъединя към кърмаческите срещи  Peace

# 191
  • Бургас
Отбиването стана "по стечение на обстоятелствата".  Laughing Коко трябваше пак да пие хомеопатични лекарства, след които - 15  мин. да не слага нищо в устата. Случи се така че 3 дни заспиваше преди 15-тата минута, до сутринта не е искал, през деня съм на работа и така - после вече реших, че не е добре след такова прекъсване, а и кърмата ми беше мнооогоооо малко, защото от доста време сучеше 1 път на ден, пък понякога и прескачаше и имах чувството че само си играе. Все още се сеща да си иска понякога вечер гън-гън, но като му кажа че 10 дни не е сукал и е свършило или пък ако има и ще е кисело, опитам се да му отвлека вниманието с нещо и той не се тръшка Laughing Това е нашата история на отбиването. Ако разбера за среща и ми е удобно, мога да дойда, въпреки че едва ли ще познавам някого - има ли ветерани като нас Wink Е,знам че има и по-дълго кърмени по принцип. Смятам че 3г и 5м. никак не е малко. Пък и след като тръгна на ясла и не е спрял да боледува започнах да се замислям за "ползата от кърменето" Rolling Eyes
Въпреки всички + + и - - това е един прекрасен и незаменим период Hug Винаги ще подкрепям кърменето Peace

# 192
Здравейте, мили майки, и от мен! Моля да се присъединя към вас и още по-добре ако се запознаем и на живо. Моята Деница е на 11 месеца и май скоро няма да се отказвам от кърменето. Изпитвам нужда да пообщувам малко и с момичета като вас - привърженички на "каузата"  Grinning, защото познатите ми са далеч от темата и понякога се чувствам самотна и неразбрана  Sad   
Желая успех на всички ви!   bouquet

# 193
Не е истина как ми се идва, толкова ми липсвате  Hug Но имам само един почивен ден в седмицата и едва ми стига да изчистя и подредя у дома.
За сега не ме бройте момичета, поне до септември, до тогава ще работя. Ще следя темата и когато мога ще дойда.   bouquet

# 194
mgl, привет! Добре си дошла Hug, следи темата за среща, би трябвало да има такава поне във връзка с раздаването на кърмаческите артикули. Аз също се очаква като тръгне Настя за цял ден на ясла, да започна работа. Но сигурно срещата ще е в Сб или Нд, така че ще намеря време да дойдем.
А на срещата с каквото можем ще помогнем - тези с повечето стаж, които сме. Wink

Последна редакция: пт, 18 юни 2010, 10:00 от desi_sunshine

Общи условия

Активация на акаунт