Бургаски кърмачески срещи - III част

• 19 991
  • 379
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Аз в сряда май няма да мога да дойда ,но да помоля Addi да ми я вземе. Ще и пиша на лични да се разберем Peace

# 241
  • Бургас
Привет момичета,

това е работната програмата на тазгодишната
Световна седмица на кърменето
Както виждате има мероприятия и в Бургас.
Хайде да помогнем, кой с каквото може.  Simple Smile

# 242
Там съм  Peace Само не разбрах на 03.08 къде е срещата?

# 243
  • Бургас
И на мен не ми стана ясно, но това е само предварителна програма. Когато е готова ще я публикуват и ще разберем всички подробности.  Simple Smile

# 244
Кърмаческото ми потниче е страхотно! Днес го видя и една моя приятелка, която чака второ дете и се надява да кърми по-успешно този път. И тя много го хареса. Ако знаех, щях да взема и за нея.

Да се отчета - раздадох зимните кърмачески артикули - на Лилита и на Полина. Остана чашата на Недялка да ми се мандахерца все още вкъщи. Обещавам да я пазя и за в бъдеще, но не зная дали Настя, ако я докопа, ще е на същото мнение. Mr. Green Wink

Ади, дай го, моля те, тоя линк за кърменето, където има (или ще има) инфо за това, което ще организира Бубичка. Аз, оказа се, и го нямам телефона, а ми се ходи на мероприятия във връзка с кърменето. Flutter

# 245
Привет момичета,

това е работната програмата на тазгодишната
Световна седмица на кърменето
Както виждате има мероприятия и в Бургас.
Хайде да помогнем, кой с каквото може.  Simple Smile

Много ми се иска да помогна, но по всяка вероятност в началото на август за 3 дни ще сме извън града. Дотогава съм на линия, доколкото мога с моя юнак Mr. Green

# 246
  • Бургас
Привет!
Ще следя за мероприятия за ССК.  Peace

# 247
 Здравейте момичета Grinning

Да уточня, че срещата на 3 август от 18 часа ще е на алеята до паметника на Пушкин в морската градина. Темата е "Важната подкрепа - от майки за майки".

# 248
  • Бургас
Ще гледам да присъствам на 3.08, но може ли малко уточнение за мястото Rolling Eyes Това алеята от Пушкин към Летния театър ли е? Или към шадравана на Охлюва? Или е друга алея newsm78

# 249
  • Бургас
Предполагам, че е алеята към Летния театър. И друг път сме се събирали там.  Peace

# 250
Пушкиновата алея започва от фонтана на охлюва или Гъбката за тези, които не знаят къде е охлюва и свършва при фонтана на Елит, сега е дискотека Плаза. Паметника на Пушкин е в края към Елит. Сбирката е на пейките до паметника.

# 251
 Благодаря, Нели!  bouquet

# 252
  • Бургас
 Hug  bouquet

# 253
  • Бургас
Здравейте момичета,
 никой ли не успя да направи малко снимчици на кърмаческата среща на 3 август. Може би ще е добре и ние да се отчетем в темата за Световната седмица за кърменето. Аз имам снимки от лекцията в Младежкия дом, но би искала да добавя и тези от срещата.

# 254
Здравей, Addi,
аз не видях никой да снима на кърмаческата среща в морската  Sad

Общи условия

Активация на акаунт