Бургаски кърмачески срещи - III част

• 19 974
  • 379
  •   1
Отговори
# 255
Привет, бургаски кърмещи мами! Хич ни няма, значи! Laughing Чак във Фейсбук Ла Лече Лига ни подсещат да се срещаме от време на време... Май и там не сме много бургазлийките  Sad  Добре че е melata7 да ни отсрамва...   
Би било чудесно да се видим, не мислите ли? За толкова време може би са се появили и нови майки в редиците?
Трябва само да измислим някое подходящо кафе или детско заведение, където да се срещаме. Няма ли в Бургас кафе с детски кът? Съжалявам, че не мога да дам предложения, но пък желанието ми да се съберем е голямо!
Поздрави!

# 256
  • Бургас
Аз съм ЗА среща Laughing За кафе newsm78, най-много  някой детски център. Друго не ми идва на акъла в момента Rolling Eyes

# 257
Ами хайде, крайно време е да се организираме вече. Вместо да чакаме някой да ни събере, да вземем сами да го направим  Peace . Идеи за подходящо място Thinking ?

# 258
  • Бургас
Хубаво ще е наистина да се видим. Детски центрове колкото искате. Мисля, че по-скоро трябва да се разберем в коя част на града ще ни е максимално удобно на всички.  Simple Smile

# 259
Аз живея в Лазур, но съм с кола и няма проблем къде ще е срещата  Peace

# 260
Здравейте ,радвам се за хубавата идея.Предлагам ви кафето на последния етаж на "Трия",много е приятно и просторно. Peace

# 261
  • Бургас
Знаете ли за това http://www.facebook.com/pages/La-Lece-Liga/167816514043
Къде ще се раздават календари в Бургас и от кой?

# 262
Обмислям варианти  Thinking

# 263
  • Бургас
ще се радваме да се видим пак Hug

# 264
Здравейте мамчета. Какво стана със  срещата? Ще има ли или не? Хайде да организираме нищо.Аз живея в центъра и не ме бърка местото.

# 265
Очаквам да видя график за седмица напред поне, за да мога да си организирам срещата..
Днес ми казаха че утре почивам, и времето ще е хубаво, но как да се организираме от днес за утре?

# 266
  • Бургас
Трудно е наистина за един ден да се организираме, но времето е пред нас. Когато си видиш графика свиркай. Ще се радвам да се видим.  Simple Smile

# 267
аз не кърмя вече, но съм насреща Simple Smile
утре е приказен ден, ще съм в морската Simple Smile

# 268
Момичета, извоювах си почивка за неделя (13.02) Хайде на среща в Морската. Мога да дойда около обед- 12-13ч  Rolling Eyes Какво ще кажете?

# 269
  • Бургас
Ще гледам да се включа Peace На кое място?

Общи условия

Активация на акаунт