ДЕКЕМВРИ е далече вече, но ти си тук до мама, мъничко човече!

• 13 838
  • 298
  •   1
Отговори
# 195
  • София
С акането също. Почти не ака сам. Налага се аз да му бъркам по дупето, за да се изака. Ако успее сам, то е само малко и като му бърша дупето се доизаква. Оплаках ви се. Не знам какво да го правя.

И ние сме така...Според мен понеже акото е твърдо, памперса му пречи и няма как да излезе....Точно преди малко, пак се напъна и като му оголих дупето всичко излезе без проблем  Naughty
За това съм се замислила за гърнето  newsm78

Ани аз вече втори ден му давам круша, но положението си остава същото   Thinking

Steil,  честито първо зъбче на Лизи...Все така безпроблемно да излизат - да са белички и здравички    bouquet

# 196
  • USA, Steak State
Момичета, при нас крушата, тиквата, прасковата, сливата имат разхлабващо действие
Банан запича, а за кашата да не говорим.
Аз обикновено в менюто гледам ако едното е запичащо другото да е разхлабващо.

# 197
  • Кърджали
Честито на всички месечинки и месечинковци да са живички и здравички и много да радват мама и тати
maigto Hipp имат пюре спанак с картофи и сметана и също така Ганчев може и на други марки да има незнам

и ние май си имаме зъбче, щото като се кърмим леко ме дращи и само като си стисне венците и виждам звезди посред бял ден

# 198
Защо просто като е по-запечено детето не му дадете една-две дози Дуфалак. Първо, от личен опит казвам, че действа прекрасно и нежно, нито колики получаваш, нито се продрискваш. Второ, пише си , че за кърмачета е определена дозата, т.е. на самото шише си пише, че е за новородени. Трето, мисля си, че някъде бях чела, че към него няма пристрастяване на червата, т.е. няма такова действие, че после без него да не може.
При нас пюре от круша действа много разхлабващо. Ако детето е със запек и се мъчи ,, по-добре вместо да се ръчка - мушката /защото и такива техники има  Confused/ , термометри и други такива, просто да му се даде първа порция сок. 100% ще се разхлаби. Ябълкаа също действа стресиращо на червата и се окава много добре  Wink
Maigto, ако ти е неспокойно бебето при кърмене дали не ти прави кърмаческа стачка? Те обикноено са по няколко дни, и после се установява, че е наддало и пораснало изведнъж. Ако така се държи по-дълго време, а и ако като му даваш други неща за ядене после е по-спокойно, значи вече е редно да захранвате, може кърмата да не му стига.
Петя, абе не е добре да му е много оформено акото, та те са на повече течност , отколкото твърди вещества бебетата. Значи, чела съм и са ми казвали - има ли запек, повече течности. Минете на АМ/кърма/ повече и само плодове, морковите запичат много! И кокото можете повече вода. Ако не помага - вкарай сок.
И глутенът не трябва да ни притеснява. Давайте без да се косите, изберете си хубава каша, пък дали е с глутен няма значение. Peace

# 199
  • София
Добро утро, майчета!

Понеже много ми се е преяло баница, но не мога заради диетата, хапнете си вие за закуска

без кафе накъде   Naughty

Слънчев и усмихнат ден !    Hug

# 200
  • USA, Steak State
Добро утро майчета, ние от вчера сме с обеци Simple Smile
Не ме питайте как ги пробиваха тези уши.Никога не я бях виждала принцесата толкова уплашена Sad И так плака, но резултата е впечатляващ.Понеже не исках да я тормозя не съм я снимала още, но обезателно ще кача снимки тези дни.Купих и страхотна шапка със слънчеви очила, които тя много хареса Simple Smile
http://i524.photobucket.com/albums/cc328/OkovanaNejnost/Pridobiv … i/th_IMG_0420.jpg

Вече си има и столче за хранене на Фишър Прайс, но ще го снимам по-късно Simple Smile

# 201
А в България някой виждал ли е бебешки очила? Ама качествени, не някакви китайски...
Ние се стягаме малко по малко, ще ходим на гробища, така реших - хем с децата ще се разходим, хем да помогна на мама и баба, хем да почета дядо. Само дано на Тони не му направи лошо впечатление нещо, че как ще му обяснявам! newsm78
Днес е Задушница, нека си помислим за нашите раздели, но с хубавите спомени!

Хубави разходки и много усмивки ви пожелавам! Hug

Последна редакция: сб, 06 юни 2009, 08:58 от Чаено момиче

# 202
Здравейте мамчета!!

Може ли един тъп въпрос? Като направя тая миризлива каша, до колко време е годна за консумация на външна температура? Щото каша плющим чак в 18:00 а как ме виждате мене между 4 стени до 18:00 само и само за да забъркам тая гадост? Или да изляза и после специално за тая повърня да се прибирам пак? То поне да беше нещо за ядене, ами то като го гледаш- ДРАЙФ, като го посмърдиш- ДРАЙФ, като го лизнеш- ДРАЙФ... голяма драйфаница, да ядеш и да плюеш!

Invisible снимката е 6. Абонирам се за следващия ви купон! Хахахаха! /бъзнах се, да не се стреснеш, няма как да се натреса!/

Melissa's Mom говори ли ти се как мина ушното пробиване? Щото и аз смятам да ги бъркам същите говна, ама ми сложиха удивителна да изчакам до годинката. На тебе кво ти казаха?

Хайде мамки, гот ден!

# 203
                             Здравейте мами и сладки бебоци
   А днес да почерпят мамите с пораснали бебоци Wink Честити месечинки сладки дечица newsm51
Steil, такова шампоанче има н а Мустела, А-дерм и Клоран. И за трите знам, че са ефективни. Аз ще купя на Клоран
Maigto, аз се справям със запека със сокче от сини сливи на Хипп, оказа се доста ефикасно след 4-5 дневен застой, резултата е сигурен- взривен памперс Joy
ние все още се лекуваме от вируса, но вече сме доста по- добре
    Желая хубав и слънчев ден.

# 204

И да попитам нещо- някой беше писал за шомпоанче против крусти, което помагало. Кой е този шампоан? Ние си имаме крусти и въпреки че мажем зехтин и решем с гребенче, няма никакъв ефект до момента...
НИе купихме на А-дерма, но ме е страх да я изкъпя с него да не би да щипе на очичките. Бях питала дали някох не го е ползвал за да кажа ама никой не отговори.
Иначе и аз зням че някой гоползва и каза че имало ефект
Ние от вчера сме с бънджи и пада голямо скачане, ама тя мацката ни бяс, не се спира, но не си позволявам да я държа там пвече от 10-15 мин

# 205
  • София
А в България някой виждал ли е бебешки очила? Ама качествени, не някакви китайски...

Чаена, виждала съм слънчеви очила на Chicco в Premaman. Цената им беше 25лв. Знам, че има и на ОKBaby, но съм попадала на тях само в нета.

Ками, Стейл, на малката дерматолог и предписа шампоана против крусти на A-Derma, но не съм го купила още. От марката по принцип съм много доволна. С балсама за тяло на A-Derma направо се родихме. Преди това бях мазала с какво ли не, но бебо все се обриваше.
Крустите съм мазала с на Мустела, но не бих го препоръчала.

# 206
  • USA, Steak State
Значи пробиването на ушите вече се прави с пистолет.На мен майка ми като ми разказва, че съм била на годинка и кусур та било голям зор с игла да ми пробиват ушите.. както и да е.
Лошото беше вчера че не се усетих навреме за самото пистолетче.Има 2 вида автоматично и ръчно.Пробиването се прави със самата обеца, която се слага на пистолета, както и винтчето и.Щракнеш ли тя си застава на място закопчана.Бързо и лесно.Каква е разликата от ръчното и автоматичното.Ръчното е ти сам да пробиеш с напъна на пръста си, а автоматичното просто изстрелваш като куршум.Та вчерашния беше ръчен Sad но мацката беше бърза де.Аз мисля, че принцесата повече се стесна от моята реакция отколкото я заболя.
Мислех да и пробивам ушите след годинка, но се отказах, защото сега има по малка вероятност да си посяга към ушите отколкото след 6 месеца.
На малката и беше кофти първия час, после забрави.Ляга на ушите си без болка.Дадоха ми и един препарат като подарък/ добрата Америка/ да и промивам ушенцата 3 пъти на ден в продължение на 1 седмица и ми казаха да не вадя обеците 2 месеца и след това мога да ги сменя.

# 207
Привет мами!

Ками, шампоана против крусти на А-Дерма е вълшебен, въобще не дразни очетата, мирише страхотно и докато се усетиш - крустите ги няма  Peace

Ние утре ще правим питка на Димана че много закъсняхме с това мероприятие, ама чак сега й се нормализира кожата а не исках да я гняват сто маймуни докато имаше проблеми, та така - сега отивам да потготвям сладкишите Simple Smile

Честито порастване на всички сладки бебешорци   bouquet
Всички са такива бонбони, не мога да им се нарадвам  Heart Eyes

# 208
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Моля за малко помощ! Как беше името и паролата на сайта ни?

# 209
  • Пловдив
Моля за малко помощ! Как беше името и паролата на сайта ни?

dekemvriiki2008, парола: mamimadami

Мисля, че е така Нинка  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт